- 5 Ekim 2018
- 1.641
- 1.277
- 83
- 40
Valla anne sözleri diye bir şey var ya başlığı okur okumaz o aklıma geldi. Anneler sinirlenince neler demez ki... Tamam başkalarının yanında demese iyi olurdu ama bazen sinirlenince annelerimiz böyle sayabiliyor evladı olduğu için karşısındaki. Aslında ben daha çok anneniz siz düğün dernek olmadan evlenirsiniz diye nasıl korkmuş ki böyle davranabilmiş diye geçirdim içimden. Buradaki çoğu arkadaşın da dediği gibi annenizi şimdiden müstakbel eşine karşı kötülemeniz ileride doğacak saygısızlıklara zemin hazırlar. Neticede et tırnaktan ayrılmaz. Belki şu an kırgın olabilirsiniz annenize ama ne o sizden ne de siz ondan vazgeçemezsiniz. Aşk sevgi gözünüzü kör ediyor belki böyle konuştuğu için annenize öfke duyuyorsunuz ama baş başa kaldığınızda onu da rahatlatın ve stresli geçebilecek bu aşamaları en aza indirmeyi hedefleyin. İnşallah eşyalarınızı toplayıp nasılsa nikahım var deyip evden gitmezsiniz. Hiçbir anne haketmez emin olun böyle bir davranışı. Annenize de kızmayın. Benim annem de söyler mezarıma gelme vs diye çok sinirlense. O sırda öfke gözünü bürümüştür. Allah onlara sağlık versin. Size de bu süreci geçirip mutlu olmayı...