Mevlana değilim motivasyon için gel !

Annen kv yardımcı oluyormu bu süreclerınde

Sertifikali mi ? Gecen t.. yoldan ünlu bir markanin yuz temizleyicisi sahte cikmis. Marka aciklama yapmis sadece eczanelere veriyoruz sitelerde satilanlar sahte diye
Hiç bilmiyorum canım fiyatı duyunca incelemedim
Kizlar haftalik hedefleriniz ne

Üye25.10.22Haftalik
Hedef
C.tesi
Tartı
Aylık HedefAylık
Sonuç
North River 82.7581.7576
Fitt_anne 82.174
askrhpozitif 91.2584
89.9
Bilemiyorum ben eczaneden almadım trendyoldan aldım markasına kadar yazdım özellikle üstünde saf 99 ayar yazan gümüş kapağı alın yoksa hersey her yerde satılıyor özellikle buna dikkat edin sadece
Trendyola bakayım bende canım çok teşekkür ederim burda bulursam hemen kullanırım kargo beklemem dedim ama
Takviyelerde de öyle ya sinir oluyorum
Herşey çok pahalı
Dolap uygulamasından 1oo alırsın
Bakmak lazım
Küçüğü ne yapıyorsun okula giderken 2.de anasınıfındamı
Eşim hala evden çalışıyor bı yandan çalışıyor bı yandan ufaklığa bakiyor

Sabah 1 ck balla kandırıyorum kendimi tavsiye ederim
Yemegin ustune mandalina yedim o bile fayda etti meyve hic yemiyorum ya boyle meyvede yemis olurum
Pide yaptım ev halkına kendımde 2 gunluk kurufasulye yıycem karnıbahar kısır yapıcaktım halim kalmadı ugrasmak istemiyorum yarına artık
Ay Allah nefsine kuvvet versin
Afiyet olsun cnm kara lahana ezmesi güzel oluyormu
Ezmesi,yemeği,çorbasi valla çok seviyorum
Evde olmasi senin için büyük avantaj. Kızlar servisle gitmiyor mu canim uzakti sanki sizin okul

Menü

Sabah
2 yumurta
40g peynir
7 zeytin
Yesillik
3 çeri
18g tam buğday ekmegi

Arada
1 parmak sütle filtre kahve

Aksam
1 tabak lahana ezmesi
5 köfte
Salata
1 mandalina

Su: 2 lt olmadi henuz yatana kadar icmeye devam

Kizlar yarin sabahtan hastanede olacağız sabah yulafli elmali shake yapıp gideceğim . Gün içinde de en uygunu bulmaya çalışacağım yemek için

Gülsimanin servisi yok canım öyle olunca humayida vermedim aynı güzergahta okulları

Sabah
2 tavada yumurta
1 kk peynir
Biber sote
2 bardak cay
1.5 dilim ekmek

15:00 gibi
Yarım simit
1 tahinli kurabiye
1 avuç üzüm
1 bardak cay

18:30
1 kase yoğurt çorbası
1 dilim ekmek
2 YK lutenitsa

Şu:2.5 lt su

Günaydın kızlar dün akşam şarj aletini ucunu kaybettim telinden şarjı bitince bidaha giremedim . dolabın altına atmış kedi başka oynuyacak bişey kalmamış gibi

25.Salı .Menum
Kahvaltı 1o.3o
Salata
Biberli domates kavurmasi
5 zeytin
2 parça peynir
Biber
1lokma tereyağlı bal

Ara 1 muz 1 bardak süt (yogurt için süt pişirince çocuklugumdakı gibi koktu .anacıgım pişer pişmez bir bardak ballı süt verırdı. ogunler canlı gozumde aynı hissi yakalıyım diye içiverdim 1 bardak hey gidi günler hey yaşlılık emareleri başladı bende

Akşam 19.oo
Salata
1 tabak kurufasulye
Yogurt
Salatalık turşusu 2 tane

Form çayı 2lt su 5ooo adım

Bende yemiyorum eskiden akşam oturur 1 tabak yerdım diyetin bana bıraktırıgı tek şeyin meyve olması ne acı
Bende çok seviyorum karalahanı ezmesini tarifini versene

Aa süper tek başına zor kalkarsın altından çünkü .Hem okul bahanesiyle hava alıp gelmiş olursun neka güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…