- 21 Kasım 2013
- 23.031
- 72.818
-
- Konu Sahibi North River
Annen kv yardımcı oluyormu bu süreclerındeEvet psikolojik olaram kendimi çok iyi hissediyorum. Hem bir işe yaradığını düşünmek hem para kazanmak iyi geldi. Diğer yandan kendime hırs yapmama da sebep oldu. 14 sene okudum mesleğimi yapamıyorum diye. Zaten dgsye girecektim daha da hırslandim. Seneye yusra 1. Sınıf diye zaten tam zamanlı iş bakmayı düşünmüyordum. İnşallah 23' dgsyi kazanıp açıktan lisansa başlarım seneye de epey ders veririm iki yılda bitiririm. İleride çocuklar büyüyünce kendimi gelistirmis olarak iş hayatına dönerim
Hiç bilmiyorum canım fiyatı duyunca incelemedimSertifikali mi ? Gecen t.. yoldan ünlu bir markanin yuz temizleyicisi sahte cikmis. Marka aciklama yapmis sadece eczanelere veriyoruz sitelerde satilanlar sahte diye
Kizlar haftalik hedefleriniz ne
89.9
Üye 25.10.22 Haftalik
HedefC.tesi
TartıAylık Hedef Aylık
SonuçNorth River 82.75 81.75 76 Fitt_anne 82.1 74 askrhpozitif 91.25 84
Trendyola bakayım bende canım çok teşekkür ederim burda bulursam hemen kullanırım kargo beklemem dedim amaBilemiyorum ben eczaneden almadım trendyoldan aldım markasına kadar yazdım özellikle üstünde saf 99 ayar yazan gümüş kapağı alın yoksa hersey her yerde satılıyor özellikle buna dikkat edin sadece
Herşey çok pahalıTakviyelerde de öyle ya sinir oluyorum
Bakmak lazımDolap uygulamasından 1oo alırsın
Eşim hala evden çalışıyor bı yandan çalışıyor bı yandan ufaklığa bakiyorKüçüğü ne yapıyorsun okula giderken 2.de anasınıfındamı
Doyur canım doyurMervisim sen geldin ben gidiyorum salatamı yapıp ac karnımı doyuracam,
Yemegin ustune mandalina yedim o bile fayda etti meyve hic yemiyorum ya boyle meyvede yemis olurumSabah 1 ck balla kandırıyorum kendimi tavsiye ederim
Ay Allah nefsine kuvvet versinPide yaptım ev halkına kendımde 2 gunluk kurufasulye yıycemkarnıbahar kısır yapıcaktım halim kalmadı ugrasmak istemiyorum yarına artık
Ezmesi,yemeği,çorbasi valla çok seviyorumAfiyet olsun cnm kara lahana ezmesi güzel oluyormu
Evde olmasi senin için büyük avantaj. Kızlar servisle gitmiyor mu canim uzakti sanki sizin okulHiç bilmiyorum canım fiyatı duyunca incelemedim
89.9
Trendyola bakayım bende canım çok teşekkür ederim burda bulursam hemen kullanırım kargo beklemem dedim ama
Herşey çok pahalı
Bakmak lazım
Eşim hala evden çalışıyor bı yandan çalışıyor bı yandan ufaklığa bakiyor
Gülsimanin servisi yok canım öyle olunca humayida vermedim aynı güzergahta okullarıYemegin ustune mandalina yedim o bile fayda etti meyve hic yemiyorum ya boyle meyvede yemis olurum
Ay Allah nefsine kuvvet versin
Ezmesi,yemeği,çorbasi valla çok seviyorum
Evde olmasi senin için büyük avantaj. Kızlar servisle gitmiyor mu canim uzakti sanki sizin okul
Tabi onlar bakıyor çocuklara. 2 gün annem baktı geçen hafta.1 günde kv. Ama zaten eşimde pazar günleri işe gitmez muhtemelen artikAnnen kv yardımcı oluyormu bu süreclerınde
Ne güzel cnm gözün arkada kalmaz sağolsunlarTabi onlar bakıyor çocuklara. 2 gün annem baktı geçen hafta.1 günde kv. Ama zaten eşimde pazar günleri işe gitmez muhtemelen artik
1.sayfadaki kurallarımızı oku gel yamacımıza balımBende cumartesi tartilip katılayim size olur mu, motive edelim birbirimizi
Bende yemiyorum eskiden akşam oturur 1 tabak yerdım diyetin bana bıraktırıgı tek şeyin meyve olması ne acıYemegin ustune mandalina yedim o bile fayda etti meyve hic yemiyorum ya boyle meyvede yemis olurum
Ay Allah nefsine kuvvet versin
Ezmesi,yemeği,çorbasi valla çok seviyorum
Evde olmasi senin için büyük avantaj. Kızlar servisle gitmiyor mu canim uzakti sanki sizin okul
Aa süper tek başına zor kalkarsın altından çünkü .Hem okul bahanesiyle hava alıp gelmiş olursun neka güzelHiç bilmiyorum canım fiyatı duyunca incelemedim
89.9
Trendyola bakayım bende canım çok teşekkür ederim burda bulursam hemen kullanırım kargo beklemem dedim ama
Herşey çok pahalı
Bakmak lazım
Eşim hala evden çalışıyor bı yandan çalışıyor bı yandan ufaklığa bakiyor
Afiyet olsun şekerimMenü
Sabah
2 yumurta
40g peynir
7 zeytin
Yesillik
3 çeri
18g tam buğday ekmegi
Arada