- 21 Kasım 2013
- 23.031
- 72.818
-
- Konu Sahibi North River
Bebişim akşam yemeğin az olmuş gözlerim yeşillik sebze aradıSabah
2 tavada yumurta
1 kk peynir
Biber sote
2 bardak cay
1.5 dilim ekmek
15:00 gibi
Yarım simit
1 tahinli kurabiye
1 avuç üzüm
1 bardak cay
18:30
1 kase yoğurt çorbası
1 dilim ekmek
2 YK lutenitsa
Şu:2.5 lt su
Oğlen yemegin mi yoktu cnim biryere mi gittin . Aksamda az olmus emziriyorsun etini, salatani bol tuket tatlimSabah
2 tavada yumurta
1 kk peynir
Biber sote
2 bardak cay
1.5 dilim ekmek
15:00 gibi
Yarım simit
1 tahinli kurabiye
1 avuç üzüm
1 bardak cay
18:30
1 kase yoğurt çorbası
1 dilim ekmek
2 YK lutenitsa
Şu:2.5 lt su
Adimlarin sahane
Olur canim kural belli zayiflayacagizBende cumartesi tartilip katılayim size olur mu, motive edelim birbirimizi
Kediler cok seviyor görümcemin ki parcaliyor gece kalkip isiriyorGünaydın kızlar dün akşam şarj aletini ucunu kaybettim telinden şarjı bitince bidaha giremedim . dolabın altına atmış kedi başka oynuyacak bişey kalmamış gibi
Afiyet olsun canim gayet guzel menun .25.Salı .Menum
Kahvaltı 1o.3o
Salata
Biberli domates kavurmasi
5 zeytin
2 parça peynir
Biber
1lokma tereyağlı bal
Ara 1 muz 1 bardak süt (yogurt için süt pişirince çocuklugumdakı gibi koktu .anacıgım pişer pişmez bir bardak ballı süt verırdı. ogunler canlı gozumde aynı hissi yakalıyım diye içiverdim 1 bardak hey gidi günler heyyaşlılık emareleri başladı bende
Akşam 19.oo
Salata
1 tabak kurufasulye
Yogurt
Salatalık turşusu 2 tane
Form çayı 2lt su 5ooo adım
Ben zaten nadir meyveleri severim ama aksam yememek lazim iste 18den sonra mumkunseBende yemiyorum eskiden akşam oturur 1 tabak yerdım diyetin bana bıraktırıgı tek şeyin meyve olması ne acı
Bende çok seviyorum karalahanı ezmesini tarifini versene
Allah razı olsun. Dün biraz annemle atistik sonra da vicdan yaptım. Orta yol bulmak çok zor yaNe güzel cnm gözün arkada kalmaz sağolsunlar
Ne zamandır yulaf yemedim ya. Onu ozledimEki Görüntüle 3151648 kahvalti 1 elma 1.5yk yulaf tarcin 3yk yogurt
Ekliyorum listeyeBu sabah tartıldım kızlar. 77.2 geldim. Bir gayretle cumartesi 76 ya geçiş yapsam inşallah 75ten sonrası daha kolay olur. Gazam mübarek ola
Bende mecburiyetten yanimda getirdim . Arada mandalina yerim aksama saglikli birseyler bulmam lazim insallahNe zamandır yulaf yemedim ya. Onu ozledimkahvaltımı yeni yaptım. Oglende yulaf yiyeyim bende güzel gözüktü şuan
Teşekkür ederim canımEkliyorum listeye
Bende işteyken yanıma düzgün şeyler almam lazım. Bu aralar asıl orda sapittim çünküBende mecburiyetten yanimda getirdim . Arada mandalina yerim aksama saglikli birseyler bulmam lazim insallah
Boyle shake yapsan basta doymuyorsun ama sonra yulaf sisiypr tok tutuyorBende işteyken yanıma düzgün şeyler almam lazım. Bu aralar asıl orda sapittim çünkü
Ana ile atışmadan bişey olmaz yeterkı kayınvalide ile atışmaAllah razı olsun. Dün biraz annemle atistik sonra da vicdan yaptım. Orta yol bulmak çok zor ya
Afiyet olsun cnmGünaydın kızlar ev halkını ve kendimi doyurup geliyorum
Bende seviyorum hele kakou kuruyemiş katınca tatlı yemiş kadar oluyor insanNe zamandır yulaf yemedim ya. Onu ozledimkahvaltımı yeni yaptım. Oglende yulaf yiyeyim bende güzel gözüktü şuan
Bende seviyorum hele kakou kuruyemiş katınca tatlı yemiş kadar oluyor insanNe zamandır yulaf yemedim ya. Onu ozledimkahvaltımı yeni yaptım. Oglende yulaf yiyeyim bende güzel gözüktü şuan
Hadi bismillah cnmBu sabah tartıldım kızlar. 77.2 geldim. Bir gayretle cumartesi 76 ya geçiş yapsam inşallah 75ten sonrası daha kolay olur. Gazam mübarek ola
Zayıflamanın ordinaryüsü olduk balım elimin altında ne varsa az yiyerek kilo verıyım olmuyor ne yazıkkı ..her şartta dogru besini tuketmek gerekiyorBende işteyken yanıma düzgün şeyler almam lazım. Bu aralar asıl orda sapittim çünkü
Sende düşünüyordun kedi sahiplenmeyı vazmı geçtinOğlen yemegin mi yoktu cnim biryere mi gittin . Aksamda az olmus emziriyorsun etini, salatani bol tuket tatlim
Adimlarin sahane
Olur canim kural belli zayiflayacagiz
Kediler cok seviyor görümcemin ki parcaliyor gece kalkip isiriyor
Afiyet olsun canim gayet guzel menun .
Ben zaten nadir meyveleri severim ama aksam yememek lazim iste 18den sonra mumkunse