- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
- Konu Sahibi North River
Üye | 25.10.22 | Haftalik Hedef | C.tesi Tartı | Aylık Hedef | Aylık Sonuç |
North River | 82.75 | 81.75 | 76 | ||
Fitt_anne | 82.1 | 74 | |||
askrhpozitif | 91.25 | 84 | |||
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üye | 25.10.22 | Haftalik Hedef | C.tesi Tartı | Aylık Hedef | Aylık Sonuç |
North River | 82.75 | 81.75 | 76 | ||
Fitt_anne | 82.1 | 74 | |||
askrhpozitif | 91.25 | 84 | |||
Bilemiyorum ben eczaneden almadım trendyoldan aldım markasına kadar yazdım özellikle üstünde saf 99 ayar yazan gümüş kapağı alın yoksa hersey her yerde satılıyor özellikle buna dikkat edin sadeceGümüş kapak buldum burda bir eczane de 400 TL internette 220 TLniye bu kadar fark var
Takviyelerde de öyle ya sinir oluyorumGümüş kapak buldum burda bir eczane de 400 TL internette 220 TLniye bu kadar fark var
Evet psikolojik olaram kendimi çok iyi hissediyorum. Hem bir işe yaradığını düşünmek hem para kazanmak iyi geldi. Diğer yandan kendime hırs yapmama da sebep oldu. 14 sene okudum mesleğimi yapamıyorum diye. Zaten dgsye girecektim daha da hırslandim. Seneye yusra 1. Sınıf diye zaten tam zamanlı iş bakmayı düşünmüyordum. İnşallah 23' dgsyi kazanıp açıktan lisansa başlarım seneye de epey ders veririm iki yılda bitiririm. İleride çocuklar büyüyünce kendimi gelistirmis olarak iş hayatına dönerimHem kafan dagilir hemde ek gelir olur canim
Pozitif düşunmek, kendini gelistirmek her zaman iyidir canim . Senin adina cok sevindim . Kilolar ne durumda peki inan calismak kilonu bile etkileyecek azminiEvet psikolojik olaram kendimi çok iyi hissediyorum. Hem bir işe yaradığını düşünmek hem para kazanmak iyi geldi. Diğer yandan kendime hırs yapmama da sebep oldu. 14 sene okudum mesleğimi yapamıyorum diye. Zaten dgsye girecektim daha da hırslandim. Seneye yusra 1. Sınıf diye zaten tam zamanlı iş bakmayı düşünmüyordum. İnşallah 23' dgsyi kazanıp açıktan lisansa başlarım seneye de epey ders veririm iki yılda bitiririm. İleride çocuklar büyüyünce kendimi gelistirmis olarak iş hayatına dönerim
Kilomu çok etkilemedi şuan almadım da vermedim de. Yememe dikkat edemedim. Ama muhtemelen Ocak şubatta kaynim nişanlancak. Aldığım 10 kgyu vermiş olmalıyımPozitif düşunmek, kendini gelistirmek her zaman iyidir canim . Senin adina cok sevindim . Kilolar ne durumda peki inan calismak kilonu bile etkileyecek azmini
Aktiflestikce yemek bagimliligida azaliyor canimKilomu çok etkilemedi şuan almadım da vermedim de. Yememe dikkat edemedim. Ama muhtemelen Ocak şubatta kaynim nişanlancak. Aldığım 10 kgyu vermiş olmalıyım
Adim yok canim mumkun oldugunca spor yapmaya calisiyoruz ama adim yarisi yok. Menu zorunlu tabiKızlar kurallariniz nasıl? Adım yarışı var mı mesela, menü zorunludur zaten
Afiyet olsun canımEki Görüntüle 3151381 karalahana ezmesi , salata ve 5 kofte günu kapatiyorum . 60g karbonhidrat 903 cal ile
Sagol canim suan acayip tatliya direniyorum ya ilk baslarda cok zorluyor yemek sonrasi tatli istiyor vucutAfiyet olsun canım
Dolap uygulamasından 1oo alırsınGümüş kapak buldum burda bir eczane de 400 TL internette 220 TLniye bu kadar fark var
Sabah 1 ck balla kandırıyorum kendimi tavsiye ederimSagol canim suan acayip tatliya direniyorum ya ilk baslarda cok zorluyor yemek sonrasi tatli istiyor vucut
Bu cumartesine hedefim 80 olsun
Üye 25.10.22 Haftalik
HedefC.tesi
TartıAylık Hedef Aylık
SonuçNorth River 82.75 81.75 76 Fitt_anne 82.1 74 askrhpozitif 91.25 84
Afiyet olsun cnm kara lahana ezmesi güzel oluyormuEki Görüntüle 3151381 karalahana ezmesi , salata ve 5 kofte günu kapatiyorum . 60g karbonhidrat 903 cal ile
Küçüğü ne yapıyorsun okula giderken 2.de anasınıfındamıOkul yollarında heba olacak ömrüm sıradan piller gibiyim bir duracel olamadım
Menu konusunda hassasız bı kere deldimi diyeti devamı geliyor ..iki geri bir ileri yapmaktan fenalık geldiKızlar kurallariniz nasıl? Adım yarışı var mı mesela, menü zorunludur zaten