- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
-
- Konu Sahibi North River
Tamamdır balım.. detoks yapıyor muyuz ona göre hazırşıgımızı yapalımNasilsiniz kizlar,yarin sabah tartilip fotolu bilditim yapiyoruz
Tartidan onceki iki gun persembe cuma yapalim diyorum iki gunde normal duzenTamamdır balım.. detoks yapıyor muyuz ona göre hazırşıgımızı yapalım
Sagol AdanalimYaaaa başlığa koptuuumm
Hayırlı olsun canım sayfan bol bol kilo vermeler
Amin kuzumSagol Adanaliminsallah herkesler çitir olsun
Aralıklı oruca dikkat ederiz dıger günlerdeTartidan onceki iki gun persembe cuma yapalim diyorum iki gunde normal duzen
Şırdan detoksu varsa neden olmasınAmin kuzum
Açılaşa özel şırdan söyleyim mi
Bol kimyon bol bulpiber ve acı turşu eşliğinde yiyorsun sonrası zaten wcŞuradan detoksu varsa neden olmasın
Tamamdır aganın eli tutulmaz ben 2 porsiyon bol acılı alıyım cnmBol kimyon bol bulpiber ve acı turşu eşliğinde yiyorsun sonrası zaten wc
Tartı günü cumartesi süper olmuş okulun olduğu günler ben iptal oluyorum çünküGünlük Kuralları;
Eki Görüntüle 3150446
*Hergün 5 msj zorunlu , aktiflik ve motivasyon için
* Menulere yorum yapmak zorunlu (bilgi sahibi olmasakta poğaca,simit üstüne tatlı yenilen bir menünün yanlış olduğu tartışılmaz )
*Tartı günü Cumartesi günüdür!( Fotografli olacak )
* Haftada bir gün ödül öğünü (günü degil!!!) maksimum 600 cal !!! olacak şekilde
* Hafta içi mecburiyetten ( özel gün vs ) kaçamak yapanin tarti sonrasi ödül öğünü olmaz!!!
***Menülere yapılan yorumlara kırılmak , tartişma ortami oluşturmak olmasin . Hepimizin amaci en dogru ve kısa surede hedefe ulaşmak . Bazen hepimizin bunalip yediği, üzüntüsunu yemekten çıkardığı günler olacak ama bunu ne kadar sık, bahanelere sığınarak tekrar edersek o kadar zorlaşacaktır bu süreç. Bu nedenle kararli , ben artık bu bedeni kendime yakıştıramıyorum diyecekseniz Hoşgeldiniz Sağlıklı Bedenlerimize Ulaşacağımız yolculuğa