- 21 Kasım 2013
- 23.031
- 72.825
-
- Konu Sahibi North River
Plankolik guzelmis diyetkolik olarak aralarina katildin demekInstagram da plankolik diye bir sayfa takip ediyorum 1 aylık grup kurdu.. alışkanlık haline getırmrk istediğimiz şeyler için motivasyon grubu.. oraya katıldım ..1 ay boyunca diyet kafasından çıkmamak ve haftanın 4 gunu yuruyus yada eliptik yapmak benim programım içinde var..Her yerden saldırıyorum bu sefer olmazsa bidaha da olmaz bu zayıflama işim
Azmine sağlık[QöUOTE="North River, post: 73077618, member: 784730"]
Eki Görüntüle 3151648 kahvalti 1 elma 1.5yk yulaf tarcin 3yk yogurt
Kuşla kandirdimSende düşünüyordun kedi sahiplenmeyı vazmı geçtin
Ahahah haklısınAna ile atışmadan bişey olmaz yeterkı kayınvalide ile atışma
Evde değilim canım yiyemedim malesef. Doktora sonuç göstermeye gidiyorum. İnşallah bugün gösterebilirim. Dün gittim gösteremedim,üstelik dişçi de ki randevuma da yetişemedim çok keyfim kaçıkBende seviyorum hele kakou kuruyemiş katınca tatlı yemiş kadar oluyor insan
Öglen ikimizde yiyelim bugun
Ya ben köyden döndüğümde 74tüm. Eve dönünce aldım asıl kgyu nasıl oldu hayret bişeyHadi bismillah cnm75 görmeyrli aylar oldu en kısa zamanda görmeyen böyle olsun
İki öğün yemem gerekiyo orda. Bir molam 12-13 arası diğeri de 17-18 arası olacak. Öğle yemeği ve akşam yemeği için alternatif dusuncemZayıflamanın ordinaryüsü olduk balım elimin altında ne varsa az yiyerek kilo verıyım olmuyor ne yazıkkı ..her şartta dogru besini tuketmek gerekiyoriş yerinde yemek için önceden hazırlıgını yap yulaf Çiya tohumu iyi bir alternatif
Ben doktora gidiyorum canım aşırı aktif olamıyorum bu ara elimden geldikce katılacağım
Geçen hafta eşim sirketteydi ve misafir agirladigim hafta baya yorucu olmuştu evde olduğunda dönüşümlü getir götür yapiyoruzAa süper tek başına zor kalkarsın altından çünkü .Hem okul bahanesiyle hava alıp gelmiş olursun neka güzel
Yemek işini oturtamadim ben daha yaBebişim akşam yemeğin az olmuş gözlerim yeşillik sebze aradı
O aradakilerde süt hakkı olsun madem
Yoktu canım dışarıdan gelince de böyle oldu yemek düzenini oturtmakta zorlanicam sanırımOğlen yemegin mi yoktu cnim biryere mi gittin . Aksamda az olmus emziriyorsun etini, salatani bol tuket tatlim
Hadi hayırlı olsun başlangıçinBu sabah tartıldım kızlar. 77.2 geldim. Bir gayretle cumartesi 76 ya geçiş yapsam inşallah 75ten sonrası daha kolay olur. Gazam mübarek ola
Bugünde bizimkiler istediAfiyet olsun cnmben de şimdi yapıyorum dün pideden hamur ksldıydı bazlama yaptım 1 avuç kadar yesem andımızı bozmuş olmam dimi
geçmiş olsun canım rabbim şifa versinIyi canim cikti ameliyattan , oglen niyetinede corba ictim simdi mandalina yiyecegim
Kuşla kandirdimkuş bile kedi gibi oldu yilişiķ koynumuza giriyor iste opucuk babacik ogrettikce mutlu oluyor Kuzey ama Nehir korkuyor
okula bıraktım geldim canım ufaklığı emzirip pazara gitmem lazım
İnşallah faydası olur sende olacağına inanGümüş kapaklari aldım bu arada inşallah fayda eder
Zamanla oturur canım 1 ceşit yemek bi salata tamam diyettekini doyurmaktw ne varGeçen hafta eşim sirketteydi ve misafir agirladigim hafta baya yorucu olmuştu evde olduğunda dönüşümlü getir götür yapiyoruz
Yemek işini oturtamadim ben daha ya
Yoktu canım dışarıdan gelince de böyle oldu yemek düzenini oturtmakta zorlanicam sanırım
Hadi hayırlı olsun başlangıçin
Bugünde bizimkiler istedi
geçmiş olsun canım rabbim şifa versin
okula bıraktım geldim canım ufaklığı emzirip pazara gitmem lazım
İstanbuldaysan sürerHastaneye varmak üzereyim 1 saat yol sürer mi ya
Tüm kalbimle inanıyorum vallaİnşallah faydası olur sende olacağına inan
Ev halkininda yemekleri olunca bana sıra gelemiyorZamanla oturur canım 1 ceşit yemek bi salata tamam diyettekini doyurmaktw ne var
Balım işin sırrı kendine vericen gazıEv halkininda yemekleri olunca bana sıra gelemiyordilek az tüyo ver kiz 3 çocuklu hayata nasıl adapte olunuyor