Mevlana değilim motivasyon için gel !

Instagram da plankolik diye bir sayfa takip ediyorum 1 aylık grup kurdu.. alışkanlık haline getırmrk istediğimiz şeyler için motivasyon grubu.. oraya katıldım ..1 ay boyunca diyet kafasından çıkmamak ve haftanın 4 gunu yuruyus yada eliptik yapmak benim programım içinde var..Her yerden saldırıyorum bu sefer olmazsa bidaha da olmaz bu zayıflama işim

Plankolik guzelmis diyetkolik olarak aralarina katildin demek

[QöUOTE="North River, post: 73077618, member: 784730"]
Eki Görüntüle 3151648 kahvalti 1 elma 1.5yk yulaf tarcin 3yk yogurt
Azmine sağlık hastanedemisiniz durum ne cnm
[/QUOTE]
Iyi canim cikti ameliyattan , oglen niyetinede corba ictim simdi mandalina yiyecegim
Sende düşünüyordun kedi sahiplenmeyı vazmı geçtin
Kuşla kandirdim kuş bile kedi gibi oldu yilişiķ koynumuza giriyor iste opucuk babacik ogrettikce mutlu oluyor Kuzey ama Nehir korkuyor

Bende seviyorum hele kakou kuruyemiş katınca tatlı yemiş kadar oluyor insan
Öglen ikimizde yiyelim bugun
Evde değilim canım yiyemedim malesef. Doktora sonuç göstermeye gidiyorum. İnşallah bugün gösterebilirim. Dün gittim gösteremedim,üstelik dişçi de ki randevuma da yetişemedim çok keyfim kaçık

İki öğün yemem gerekiyo orda. Bir molam 12-13 arası diğeri de 17-18 arası olacak. Öğle yemeği ve akşam yemeği için alternatif dusuncem

Aa süper tek başına zor kalkarsın altından çünkü .Hem okul bahanesiyle hava alıp gelmiş olursun neka güzel
Geçen hafta eşim sirketteydi ve misafir agirladigim hafta baya yorucu olmuştu evde olduğunda dönüşümlü getir götür yapiyoruz
Bebişim akşam yemeğin az olmuş gözlerim yeşillik sebze aradı

O aradakilerde süt hakkı olsun madem
Yemek işini oturtamadim ben daha ya
Oğlen yemegin mi yoktu cnim biryere mi gittin . Aksamda az olmus emziriyorsun etini, salatani bol tuket tatlim
Yoktu canım dışarıdan gelince de böyle oldu yemek düzenini oturtmakta zorlanicam sanırım
Bu sabah tartıldım kızlar. 77.2 geldim. Bir gayretle cumartesi 76 ya geçiş yapsam inşallah 75ten sonrası daha kolay olur. Gazam mübarek ola
Hadi hayırlı olsun başlangıçin
Afiyet olsun cnm ben de şimdi yapıyorum dün pideden hamur ksldıydı bazlama yaptım 1 avuç kadar yesem andımızı bozmuş olmam dimi
Bugünde bizimkiler istedi
Iyi canim cikti ameliyattan , oglen niyetinede corba ictim simdi mandalina yiyecegim

Kuşla kandirdim kuş bile kedi gibi oldu yilişiķ koynumuza giriyor iste opucuk babacik ogrettikce mutlu oluyor Kuzey ama Nehir korkuyor
geçmiş olsun canım rabbim şifa versin

Aijoo askrhpozitif sizin nasil gidiyor ses verin sessiz kalmayin
okula bıraktım geldim canım ufaklığı emzirip pazara gitmem lazım

Zamanla oturur canım 1 ceşit yemek bi salata tamam diyettekini doyurmaktw ne var

Kocişim işe gönderdim kıza yogurt çorbası karıştırıyorum filtre kahve eşliğindeobur yavruları doyuruncada küçüğü dısarı cıkarıcam Boyle güzel havalarda evde tutunca bebemi vicdanım sızlıyor

Ev halkininda yemekleri olunca bana sıra gelemiyor dilek az tüyo ver kiz 3 çocuklu hayata nasıl adapte olunuyor
Balım işin sırrı kendine vericen gazı evelallah sen güçlü kadınsın çolugun çocugun ihtiyaçlarınıda karşılar krndın içinde birşeylere vakıt bulursun diye öv merveyiplanlı programlı ol. hızlı pratik hareket et ..boş şeylerle zamanı oldurme tel uzunca konuşmak konu komşu ıle kapılarda boş muhabbet etmek gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…