Mevlana değilim motivasyon için gel !

Hem kafan dagilir hemde ek gelir olur canim
Evet psikolojik olaram kendimi çok iyi hissediyorum. Hem bir işe yaradığını düşünmek hem para kazanmak iyi geldi. Diğer yandan kendime hırs yapmama da sebep oldu. 14 sene okudum mesleğimi yapamıyorum diye. Zaten dgsye girecektim daha da hırslandim. Seneye yusra 1. Sınıf diye zaten tam zamanlı iş bakmayı düşünmüyordum. İnşallah 23' dgsyi kazanıp açıktan lisansa başlarım seneye de epey ders veririm iki yılda bitiririm. İleride çocuklar büyüyünce kendimi gelistirmis olarak iş hayatına dönerim

Pozitif düşunmek, kendini gelistirmek her zaman iyidir canim . Senin adina cok sevindim . Kilolar ne durumda peki inan calismak kilonu bile etkileyecek azmini

Pozitif düşunmek, kendini gelistirmek her zaman iyidir canim . Senin adina cok sevindim . Kilolar ne durumda peki inan calismak kilonu bile etkileyecek azmini
Kilomu çok etkilemedi şuan almadım da vermedim de. Yememe dikkat edemedim. Ama muhtemelen Ocak şubatta kaynim nişanlancak. Aldığım 10 kgyu vermiş olmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…