Mevlana değilim motivasyon için gel !

Selam kızlar yıgenımle kuzenım geldıydı bı kahve ıcmeye.onları gonderdım yemegımı yedım.Gec olmadan yazıyım çıksın aradan.
Kahvaltı 12 oo
Salata
1 dılım Beyaz peynir
5 ınce dılım sucuklu yumurta
5 zeytin
1dılım ekmeğe tereyağı bal

Ara kahve 3 cevız 1 kurabiye

Aksam 19.oo
2 kepçe tarhana
1 twbak yesıl fasulye
2 kasık bulgur pilavı
Yogurt domates.

Spor yok su 2 lt
@Nort River

Kızlar merhaba. Bugün de saçma bir gündü. Ay ne oldu benim saatlik düzenli menulerime yaa... Şu an yoldayız, anneme gidiyoruz. Bütün gün ev topla, çamaşır yıka, valiz hazırla şeklinde geçti. Kızım, kedimizin suyunu aldı üstüne boca etti. Suyla oynamak istiyor diye banyoya soktum. Onca işin arasında bir de banyo da oyun oynayıp keyif yaptırdım küçük hanıma.
Menüm,
Sabah 9 gibi kahvaltı yaptım. Kendime tabak hazırlamadım, klasik kahvaltı yaptim. Peynir,zeytin, yumurta. Ortadan yedim ama kararında yedim. Ekmeğin ucuyla da tereyağ bal yedim.
12 de rezene içtim. Kızıma çok az şeker katarak tam buğday unu ile kek yaptım, kek kağıtlarında. Bir tane ondan yedim. Ama şekeri, yağı çok az. Bebek keki.
15.00 de 7 kaşık pirinç pilavı (kalan yemeği degerlendireyim dedim ) ve 2 yk yoğurt
16.00 da şekersiz Türk kahvesi, 2 kuru incir, 2 ceviz.
Başka da bir şey yemedim. Vakit yoktu yiyemedim. Çok açım...
Fitt_anne
North River

Alas
Anlaştık
Bekar mi , evli mi , zayif mi , yeme potansiyeli yuzde kac
Evli. Kilolu değil, yemesi de fena değil

Şehir dışından görümcem gelmişti ne yapayım ya menüsü affedin telafi ederim. Her şeye rağmen 200 Gr vermiş insanım
SABAH:
3 dilim ekmek ile sağlam bir kahvaltı
ÖĞLEN: 1 dilim kek, küçük kase makarna salatası
ARA ÖĞÜN: orta şekerli türk kahvesi
AKŞAM: Mangalda tavuk ve bol salata
NOT: Şuan cipsler, çekirdekler, çerezler yiyip bardak bardak çay içiyorlar ben de bakıyorum yemeyeceğim daha

Hepimizden bikti ama yapacak birsey yok bu deve gudulecek
Tebrik ederim cnm bu haftanın yıldızı sensın
Sagol tatlim kotunun iyisi
Oldum cok şükür. Buraya yazmam lazimmis demek ki
Korktu yazinca geldi hemen
Gene dengede tutmussun uyma sen onlara
Bugün ufaklikla yapışık yaşadım resmen rota virüs asisindan mıdır yoksa burun akıntısı var ondan mıdır acayip huysuz
Asida burunda birlestiyse gecmis olsun canim
7 kasik pilava kadar cokta sacma degildi. Annende dikkat et anne evi tehlikeli oluyor
Yeni gördm topigin hayırlı olsun canım benim galiba sıkı bir diyet yapılıyor burda kurralarla
Hosgeldin canim , yapmaya calisiyoruz bakalim yolumuz uzun
Alas

Anlaştık

Evli. Kilolu değil, yemesi de fena değil
Tmm sen azcik kilomu aldin de o hemen yemez bak sen de ona uymazsin
Yarin duzgun bir menuyle gelecegiz dimi hani ctesi bitti artik . Uyma gorumcene zopam yanjmda bak

Iyi geceler

Sabah (12:00)
Avuc kadar tost
3 kofte
Domates salatalik

Ara
3 kofte
1 dlm ekmek
1 tursu

Aksam
1 dlm su boregi
1yk patates salatasi
1 kup kabak tatlisi

Malesef bende civili sopayi hak ettim bugun

Yaa giremedim diye hayıflanıyorum ama kimse yok. Hayırdır kızlar, nerelerdesiniz? North River zopan nerede? Döv beni Anne evi bugün tehlikeli. Bugün ye, yarın kaldigin yerden devam et. O kadar şey yaptım sizin için, dedi. Söz verdi yarından itibaren onu ye, bunu ye demeyecek. Bugün için sizden özür diliyorum. Yediklerimi yazmasam daha iyi olacak sanırım. Yarından itibaren fotoğraflı paylaşımlarım olacak. Kontrolü başka türlü sağlayamıyorum.

Bende bugun anne evindeydim manti yaptim yedim 1 tabak

Afiyet olsun cnm

Günaydın yoldaslar haftasonu felegim şaştı misafir temposundan ırade olarak da sınıfta kaldım Bugun yenıden bısmıllah dıyorum bır dahakı mısafıre kararlılıgımından tavız vermedıgımı sıze ıspatlıycam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…