- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
-
- Konu Sahibi North River
- #1.341
Kesinlikle canim hemen ipleri sıkmak gerekAfiyet olsun canım. Önümüzdeki 5 gün çok dikkat edelim.
Afiyet olsun canjmMenümu yazayim
Sabah(10:30
3 yumurtadan meneme(eşimle beraber )
2 dilim ekmek
2 kk Peynir
5 zeytin
3 çatal fındık ezmesi
Ara
1 fincan sütlü türk kahvesi
3 kare çikolata
Akşam(16:30)
Hamsi
Bol salata
20:30
5-6 tane minik kestane
1 salkım üzüm
Suyu sayamadim çokta içmedim sanırım
North River
Fitt_anne
Benım bıswy diyecek yuzum yokYaa giremedim diye hayıflanıyorum ama kimse yok. Hayırdır kızlar, nerelerdesiniz?North River zopan nerede? Döv beni Anne evi bugün tehlikeli. Bugün ye, yarın kaldigin yerden devam et. O kadar şey yaptım sizin için, dedi. Söz verdi yarından itibaren onu ye, bunu ye demeyecek. Bugün için sizden özür diliyorum. Yediklerimi yazmasam daha iyi olacak sanırım. Yarından itibaren fotoğraflı paylaşımlarım olacak. Kontrolü başka türlü sağlayamıyorum.
Musaıt olunca gırmeye çalış 3,5 mesajda olsa .dıyetıne dıkkat edıyormusunKızlarrrr öyle bir misafir yoğunluğum var ki anlatamam. Çok yoğunum giremedim dün. Şuan da bir boşluk buldum yazıyorum. Cuma günü memleketine dönecek görümcem sonra her şeyim düzene girecek . Affedin
Oo kemerleri sikmissin canim masallah tartildin mi artin ne durumdaKahvaltı 11.oo
Maydanoz Salatası
1 dılım Beyaz peynir
5 zeytin
Domateslı bıber kavurma
Yarım avuç kuruyemiş
Aksam 18.oo
3 kasık yulaf ezmesi yarım bardak sut 3 hurma 1o fıstıklı karısım
Fıltre kahve
3 lt su (limonlu salatalıklı) form çayı
5o dk elıptıl
North River
Cok salmamaya calis kalabaljkta en cok kosturannsen olursun ve senin ne yedigini fark etmezler dikkat edebildigin kadar etKızlarrrr öyle bir misafir yoğunluğum var ki anlatamam. Çok yoğunum giremedim dün. Şuan da bir boşluk buldum yazıyorum. Cuma günü memleketine dönecek görümcem sonra her şeyim düzene girecek . Affedin
Tartılmamı artı 2den bile fazla 79Oo kemerleri sikmissin canim masallah tartildin mi artin ne durumda
Afiyet olsun cnm menun harıkaEki Görüntüle 3164647 kahvaltim
Eki Görüntüle 3164646 aksam yemegi
Arada 10 findik 3 hurma kahve ile
Sabır taşı olsa catlardıEki Görüntüle 3164644 ben bunu sabah atacaktim yogunluktan ancak , siz bunu iyi aksamlar diye okuyun
Halledersin sen ya inaniyorumTartılmamı artı 2den bile fazla 79
Sabah +500 duAfiyet olsun cnm menun harıkasenın tartı ne dıyor
Halletmek zorundayım başka bı yolu yokHalledersin sen ya inaniyorum
Sabah +500 du
Cnm sıl bastan baslamak cok yıpratıcıKızlar hiç giremedim. Kusura bakmayın. Annemle sohbet, kızla ilgilenmek derken elime telefonu alamıyorum bile. Yeni uyuttum kızçemi. Ben annemin yanında çok mutluyum, çok huzurluyum ama irade, disiplin sıfır. Annem sürekli şunu yer misin, bunu yapayım mı diyerek dolanıyor. Sağ olsun ama ben de tutamıyorum kendimi.
Kahvaltı 10.30
1 haşlanmış yumurta, 2 kk peynir, 5 zeytin, 2 çk tereyağı-bal, 4 çatal patates kızartması, 2 dilim ekmek
Ara 13.00
Şekersiz Türk kahvesi, 4 kare bitter çikolata
Ara 16.00
Dukan birası
Akşam 18.00
1/2 kase domates çorbası
1 karnıyarık
3 kaşık pirinç pilavı
1 kase yoğurt, salata
Gün içinde ağzıma kuş lokumu attım birkaç tane ve akşam çayla cicibebe yedim.
Kendimi tutmak istiyorum ama çok zorlanıyorum. Bırakmak, ara vermek de istemiyorum. Sizden koparsam kendimi çok zor toplarım, biliyorum. Yarın sabah tartılayım ve yeni bir başlangıç yapayım. Bugün sözde fotoğraf çekecektim, çekmeyi unuttum.
Yaa öyle mi diyorsunCnm sıl bastan baslamak cok yıpratıcıelinden geldıgı kadar dikkat etmeye calıs eve en azından sabit dönmeye çalış
Bugun kı menun de şuan ki durum da ıyı bence