- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
-
- Konu Sahibi North River
- #1.361
Çocuklar hastaydı sanırım, sana da mı bulaştı?Vücudum dokuluyor hayırlı uğurlu olsun
Aynen sonunda bende tamamen kaptım şifayıÇocuklar hastaydı sanırım, sana da mı bulaştı?
Senin neyin var canımAynen sonunda bende tamamen kaptım şifayı
Kişi kendinden bilir işiYaa öyle mi diyorsun
Cicibebe, lokum, patates kızartması, pirinç pilavı... Bunlara rağmen söylediklerin mutlu etti. Kendimi birkaç gün tutsam devamı gelecek aslında, biliyorum. Ara vermeyeceğim, bırakmayacağım. Elimden geleni yapacağım canım.
Dızlerı zorladığını duymustum.Cok şükür bana rahatsızlık vermedi şimdiye kadar . Tesekkur ederim canim benimHerkese merhaba. Bugün daha iyi hissediyorum. Elimden geleni yapacağım.
Fitt_anne Canım eliptik 30 dk çok iyi cal yakar. Benim de vardı. 15 dk da kan ter içinde kalırdım. 30 dk dan öteye zaten geçemedim. Ama dizlerim çok zorlandı. Aman dikkat et arkadaşım. Dün akşam 20 dk yürüyüş yaptım dışarda. Bu akşam yine çıkar daha uzun yürürüm inşallah. Annem kızıma bakınca imkanım oluyor çok şükür
Ne aldın ne aldınSelam kizlar sabahtan giremedim ögretmen gunu icin arkadasla hediye almaya gittik sonra kendimizede sunu bunu derken borc batagina dusup geldim.
Boğazlar gitti canım bademcik şişti ateş vücut ağrısı yapiyorSenin neyin var canım
Nevresim takimi , yatak ortusu cok lazimdi sankiNe aldın ne aldın
Gecmis olsun canimBoğazlar gitti canım bademcik şişti ateş vücut ağrısı yapiyor
Güle güle kullanNevresim takimi , yatak ortusu cok lazimdi sanki
Gecmis olsun canim
Bende tatil de cok adım atmıstım .Okadar geldık gezelım ,yıyelım kafasındaydımSadece 11 ile 13 arasi 11.950 adim atmisimhep alis verise gidiyim ben
Çok iyi bilirim, kol kalmaz ınsanınBoğazlar gitti canım bademcik şişti ateş vücut ağrısı yapiyor
Sirke,bal,limon karışımı iyi gelebilir. Hem ateş düşürür hem de boğazına iyi gelir. Denemek istersen aklında bulunsun canım.Boğazlar gitti canım bademcik şişti ateş vücut ağrısı yapiyor