Mevlana değilim motivasyon için gel !

Günaydın sevgili dostlarımhıssetiğiniz üzere keyfım çok yerınde
Günü spontane yaşamaktan hiç hoşlanmıyorum.planlı programlı olunca, yapmak ıstedıklerımı yapınca,çok huzurlu verımlı bır gun gecırıyorum
Okumalarımı yaptım,yarım saatte elıptık yaptım , Akşam da yarım saat yaptım mı tamamdır Eliptik yürüyüş gıbı degıl,daha hızlı hareket edebıldıgım için yarım saatte ıyı terliyorum .
Bu ara da artımın 1 de gıtmıskeyfımın 1 sebebıde bu çok sukur motivasyoumu tekrardan yakaladım.75 olana kadar cok ama çok dikkat edıcem

Kişi kendinden bilir işi Ben diyete uymadıgım gun dünyaları yedıgım ıcın, Rahat beşbin ,altıbin kalorı alırım senin menu kalori anlamında cokda asırı gelmedi canım
Fakat o konsantrasyonu bozdum mu toplamak çok zor Dıyet kafasından hiç çıkma yeterkı arkadaşım

Herkese merhaba. Bugün daha iyi hissediyorum. Elimden geleni yapacağım.

Fitt_anne Canım eliptik 30 dk çok iyi cal yakar. Benim de vardı. 15 dk da kan ter içinde kalırdım. 30 dk dan öteye zaten geçemedim. Ama dizlerim çok zorlandı. Aman dikkat et arkadaşım. Dün akşam 20 dk yürüyüş yaptım dışarda. Bu akşam yine çıkar daha uzun yürürüm inşallah. Annem kızıma bakınca imkanım oluyor çok şükür

Ben dıyete baslıyınca, evrene kım mesaj gonderıyorsa,elım hamurdan çıkmıyor kaynım tasınacak yakınıma,temızlık yapıyorlar.Ben de pogaca kısır cay hazırlıyorum an itibariyle
Yememek ıcın,yulaf ezmesi yaptım,yedım hemen

Dızlerı zorladığını duymustum.Cok şükür bana rahatsızlık vermedi şimdiye kadar . Tesekkur ederim canim benim
Bol bol yürü..tak kulaklıgını, butun elemini, kederini, stresini atta dön evine arkadaşım

Çok şükür bugünü de kazasız atlatım

Kahvaltı 1o.oo
Maydanoz Salatası
1 yumurtadan omlet
5 zeytin
1dılım beyaz peynir
Haslanmış brokoli

14.oo yulaf lapası su ıle hazırlanmış

Arada 1 lokma pogaca, 1 kasık kısır, 1 tane salatalık turşusu (tatlarına baktım)

Aksam 19.00

2 kepçe yarmalı yoğurt çorbası
Salata
Küçük kase ezme

3lt su 55 dk eliptik

North River

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…