- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
-
- Konu Sahibi North River
- #1.301
Aslinda dun menumu yarin yazarim deyince içim bir cizzzz etmistiÇok üzgünüm +100 gr...
Aslında iki gün önce 60.1 idi ama ben bu iki gün düzensiz gittim biraz. Hele dün... kusura bakmayın kızlar. Haftaya toparlayacağım.
Tovbe bismillah lahmacunlari neden gormedim ben neredeler nerede yedinDün yediğim lahmacunlar bugün tartıyı artılar derken 200 gr vermişim çok şükür. + Olacak diye korkuyordumsabah yine şişkinlik oldu çıktım tartıya 74.2 çıktı olamaz dedim. Gittim 1 kupa Nescafe içtim de metabolizmam çalıştı 73.5 oldu
Geçen haftaki kilom: 73.7
Bugünkü kilom: 73.5
-200 gr
Hic sorma birazdan okuldan arkdaslari gelecek tatilde benim cocuk sayisi surekli artiyor . Bu iste bir is varOkullar acılana kadar bıze hayai keyıf yapma ışlerı
Gunaydin canim ben senin metona guveniyorum sen arti beklerken ekside gelebilirsinGünaydın canlar bol eksilerlın geldıgı bır gun olsun
Mısafır temposu benı alt ust ettı ne spor ne su ıstedıgım gıbı dıkkat edemedım artı bekliyorum acıkcası
Bekar mi , evli mi , zayif mi , yeme potansiyeli yuzde kacBenim de görümcem geldi dün. Birkaç gün bizde kalacak. Bakalım düzenim nasıl olacak
Inşallah canim. Su son iki gün düzeni bozmasaydım böyle olmazdı da oldu bir kere. Haftaya kızı anneme bırakıp bol bol yürürüm inşallah.Çok degılmıs artın canım bu hafta cok rahat eksıye gecersın .
Keşke her hafta duzenı bozmadan gıdebılsek ama olmuyor onemlı olan boran once toparlanıp yola devam etmek
Yaa sorma, yazmaya yüzüm olmadı aslında.Aslinda dun menumu yarin yazarim deyince içim bir cizzzz etmistiama cok iyi gidiyorsun bu iki gunu hemen telafi edip bu hafta guzel eksi gelecegine eminim . Onemli olan devam etmek
Hamılelıkten korkuncada gecikme oluyor sanki. bı kac kere basıma geldı.En son kesın hamileyim dedım hattaInşallah canim. Su son iki gün düzeni bozmasaydım böyle olmazdı da oldu bir kere. Haftaya kızı anneme bırakıp bol bol yürürüm inşallah.
Yaa sorma, yazmaya yüzüm olmadı aslında.
Dün sabah simit ve cokokrem yedim. Ama baya yedim yani. Sürdüm sürdüm yedim. Öğlen çiğ köfte dürüm yedim, akşam da küçük yuvarlak ekmekler vardı, hanburger ekmeğinden daha küçük, ona tost yaptım yedim. Su azalınca yeme isteği artıyor. Iki tane de luppo yedim. Yemek hazırlamadan dükkana gidersem olacağı buydu.
Kızlar bu arada bi sorum var size. Bilen, başına gelen yazarsa sevinirim. Benim reglim 6 gün gecikti. Ama doğumdan beri zaten son iki aydır regl oluyordum. 1 yıl olmamıştım. Eylül ve ekim aylarında oldum. Ekimde tam zamanında oldum hatta. Ama bu ay olamadım. Sizin doğumlardan sonra böyle duzensizliginiz oldu mu? Normal mi? Test de yaptım. Negatif çıkınca kan vermeye gerek görmedim.
Evet o da olabilirHamılelıkten korkuncada gecikme oluyor sanki. bı kac kere basıma geldı.En son kesın hamileyim dedım hatta
Dogumdan sonra benim genelde 2 yil duzene girmiyor canim. Bu ay bile 5 gun gecikti mevsiminde etkisi oluyor .Inşallah canim. Su son iki gün düzeni bozmasaydım böyle olmazdı da oldu bir kere. Haftaya kızı anneme bırakıp bol bol yürürüm inşallah.
Yaa sorma, yazmaya yüzüm olmadı aslında.
Dün sabah simit ve cokokrem yedim. Ama baya yedim yani. Sürdüm sürdüm yedim. Öğlen çiğ köfte dürüm yedim, akşam da küçük yuvarlak ekmekler vardı, hanburger ekmeğinden daha küçük, ona tost yaptım yedim. Su azalınca yeme isteği artıyor. Iki tane de luppo yedim. Yemek hazırlamadan dükkana gidersem olacağı buydu.
Kızlar bu arada bi sorum var size. Bilen, başına gelen yazarsa sevinirim. Benim reglim 6 gün gecikti. Ama doğumdan beri zaten son iki aydır regl oluyordum. 1 yıl olmamıştım. Eylül ve ekim aylarında oldum. Ekimde tam zamanında oldum hatta. Ama bu ay olamadım. Sizin doğumlardan sonra böyle duzensizliginiz oldu mu? Normal mi? Test de yaptım. Negatif çıkınca kan vermeye gerek görmedim.
Sbah odemin vardi demek ki canim,Bugün tartı beynimi yakti
Geçen hafta 89,95
Bu hafta yemekten onceEki Görüntüle 3163838
Eki Görüntüle 3163838
Yemekten sonraEki Görüntüle 3163837
Durum bu
+ kaç
Bende bebek isterken 10 gun gecikir test yaparim ertesi gun regl olurdumHamılelıkten korkuncada gecikme oluyor sanki. bı kac kere basıma geldı.En son kesın hamileyim dedım hatta
Iyı ödem var demekkı cnmBugün tartı beynimi yakti
Geçen hafta 89,95
Bu hafta yemekten onceEki Görüntüle 3163838
Eki Görüntüle 3163838
Yemekten sonraEki Görüntüle 3163837
Durum bu
Ne ıyı gıdıuorduk neyse nazar boncuğu olsun artılarımız. eskıde olanları tebrik ederım haftaya daha ıyı bır listemız olacagına emınım(12_17 Kasım/ 3.Etap)
Hedef_69 (76.9/77.8/+0.9/%-1.17)
askrhpozitif (89.95/91/+1.05/%-1.17)
North River (83.05/82.55/0.5/%0.60)
misophonia (60.4/60.5/+0.1/-0.17)
AsyaaAyazz (73.7/73.5/0.2/%0.27)
Metom da bıktı artık benden cnmAslinda dun menumu yarin yazarim deyince içim bir cizzzz etmistiama cok iyi gidiyorsun bu iki gunu hemen telafi edip bu hafta guzel eksi gelecegine eminim . Onemli olan devam etmek
Tovbe bismillah lahmacunlari neden gormedim ben neredeler nerede yedineksi olman guzel demek ki daha guzel eksin olabilirmis bu hafta hedefin %1 en az 735g vermelisin anlastik
Hic sorma birazdan okuldan arkdaslari gelecek tatilde benim cocuk sayisi surekli artiyor . Bu iste bir is var
Gunaydin canim ben senin metona guveniyorum sen arti beklerken ekside gelebilirsin
Tebrik ederim cnm bu haftanın yıldızı sensınGünaydin kizlar istedigim gibi olmasada en azindan regle ragmen eksi gordum mutlu oldum sahsen . Aksam dun gidemedigimiz hamsi partisine gidecegizgunu hafif tutmayi planliyorum . Eki Görüntüle 3163819 -500
Hemen tartilmadim aslında ufaklığı emzirdim kahvaltı hazırladım ondan sonra tartıldımSbah odemin vardi demek ki canim,
Oldum cok şükür. Buraya yazmam lazimmis demek kiDogumdan sonra benim genelde 2 yil duzene girmiyor canim. Bu ay bile 5 gun gecikti mevsiminde etkisi oluyor .
Sımıt cıkolatanın da sebebı anlaşıldı:)Oldum cok şükür. Buraya yazmam lazimmis demek ki