Mevlana değilim motivasyon için gel !

Afiyet olsun canım. Önümüzdeki 5 gün çok dikkat edelim.
Kesinlikle canim hemen ipleri sıkmak gerek
Menümu yazayim
Sabah(10:30
3 yumurtadan meneme(eşimle beraber )
2 dilim ekmek
2 kk Peynir
5 zeytin
3 çatal fındık ezmesi

Ara
1 fincan sütlü türk kahvesi
3 kare çikolata

Akşam(16:30)
Hamsi
Bol salata

20:30
5-6 tane minik kestane
1 salkım üzüm

Suyu sayamadim çokta içmedim sanırım
North River North River
Fitt_anne Fitt_anne
Afiyet olsun canjm

Yaa giremedim diye hayıflanıyorum ama kimse yok. Hayırdır kızlar, nerelerdesiniz? North River North River zopan nerede? Döv beni 🤭 Anne evi bugün tehlikeli. Bugün ye, yarın kaldigin yerden devam et. O kadar şey yaptım sizin için, dedi. Söz verdi yarından itibaren onu ye, bunu ye demeyecek. Bugün için sizden özür diliyorum. Yediklerimi yazmasam daha iyi olacak sanırım. Yarından itibaren fotoğraflı paylaşımlarım olacak. Kontrolü başka türlü sağlayamıyorum.
Benım bıswy diyecek yuzum yok :KK43:dun bende de ıpler koptu 🙄 gecmısı konusmalıyım önümüze bakalım .Elde olmayan sebeblerden bazen yoldan cıkıyoruz. demır gıbı irade olsaydı kılo almazdık zaten😬 önemli ola yarışı bırakmamak yola kalkıp devam etmek 💪
Bugun suyumu olcerek ıcıcem ödem suyu yapıcam bıtkı cayı ıcıcem ve aksamı çok çok hafıf gecırıp hızlı telafı edıcem dunu😍
Senın program ne bugun

Sabah yarım saat eliptik yaptım akşamda yapıcm. Ödem suyumada devam 😎

Eklentiler

• 16690257751149002652930495976426.jpg
    16690257751149002652930495976426.jpg
    75 KB · Görüntüleme: 28
Nazara geldık 😬Bugün de ben varım kimse yok :KK43:
Sorun degıl sırayla nöbet tutarız takımda artık:)
Bugun sıkı diyet yapıp acıgı kapatmaya nıyet ettım ogleden sonra kızla dısarı cıktım.geldıgım de cok actım ve bı an şeytan "dünden kalan hamur işlerinden ye yazık okadar emek cektın kalanlar cope gıtmesın cocukların yıyecegı yok "dedı😈 çok zorlandım:KK43: namazdan sonra yemektı fıkrım.amma gecen surecte ıkna ettım kendımi dua ettım Allah'a ve heme yulaf ezmesi yaptım yedım ustune de fıltre kahve şukur krızı atlattım💃💃 kalmış olan boreklerı de hemen buzluğa attım 😏

Kızlarrrr öyle bir misafir yoğunluğum var ki anlatamam. Çok yoğunum giremedim dün. Şuan da bir boşluk buldum yazıyorum. Cuma günü memleketine dönecek görümcem sonra her şeyim düzene girecek . Affedin 😔🤗

Kızlarrrr öyle bir misafir yoğunluğum var ki anlatamam. Çok yoğunum giremedim dün. Şuan da bir boşluk buldum yazıyorum. Cuma günü memleketine dönecek görümcem sonra her şeyim düzene girecek . Affedin 😔🤗
Musaıt olunca gırmeye çalış 3,5 mesajda olsa .dıyetıne dıkkat edıyormusun

Kahvaltı 11.oo
Maydanoz Salatası
1 dılım Beyaz peynir
5 zeytin
Domateslı bıber kavurma
Yarım avuç kuruyemiş

Aksam 18.oo
3 kasık yulaf ezmesi yarım bardak sut 3 hurma 1o fıstıklı karısım

Fıltre kahve

3 lt su (limonlu salatalıklı) form çayı
5o dk elıptıl

North River North River

Kahvaltı 11.oo
Maydanoz Salatası
1 dılım Beyaz peynir
5 zeytin
Domateslı bıber kavurma
Yarım avuç kuruyemiş

Aksam 18.oo
3 kasık yulaf ezmesi yarım bardak sut 3 hurma 1o fıstıklı karısım

Fıltre kahve

3 lt su (limonlu salatalıklı) form çayı
5o dk elıptıl

North River North River
Oo kemerleri sikmissin canim masallah tartildin mi artin ne durumda

Cok salmamaya calis kalabaljkta en cok kosturannsen olursun ve senin ne yedigini fark etmezler dikkat edebildigin kadar et

İyi akşamlar menümü yazayım🙈
Sabah
1,5 yumurtadan domatesli yumurta
2 dilim ekmek
Peynir
Salatalık

Öğlen
Ekmek arası tavuk 🙈
2 bardak ayran

17:00 gibi
1 kupa sütlü türk kahve
3 kare çikolata

Suyu yine saymadim

Kızlar hiç giremedim. Kusura bakmayın. Annemle sohbet, kızla ilgilenmek derken elime telefonu alamıyorum bile. Yeni uyuttum kızçemi. Ben annemin yanında çok mutluyum, çok huzurluyum ama irade, disiplin sıfır. Annem sürekli şunu yer misin, bunu yapayım mı diyerek dolanıyor. Sağ olsun ama ben de tutamıyorum kendimi.

Kahvaltı 10.30
1 haşlanmış yumurta, 2 kk peynir, 5 zeytin, 2 çk tereyağı-bal, 4 çatal patates kızartması, 2 dilim ekmek
Ara 13.00
Şekersiz Türk kahvesi, 4 kare bitter çikolata
Ara 16.00
Dukan birası
Akşam 18.00
1/2 kase domates çorbası
1 karnıyarık
3 kaşık pirinç pilavı
1 kase yoğurt, salata

Gün içinde ağzıma kuş lokumu attım birkaç tane ve akşam çayla cicibebe yedim.
Kendimi tutmak istiyorum ama çok zorlanıyorum. Bırakmak, ara vermek de istemiyorum. Sizden koparsam kendimi çok zor toplarım, biliyorum. Yarın sabah tartılayım ve yeni bir başlangıç yapayım. Bugün sözde fotoğraf çekecektim, çekmeyi unuttum.

Kızlar hiç giremedim. Kusura bakmayın. Annemle sohbet, kızla ilgilenmek derken elime telefonu alamıyorum bile. Yeni uyuttum kızçemi. Ben annemin yanında çok mutluyum, çok huzurluyum ama irade, disiplin sıfır. Annem sürekli şunu yer misin, bunu yapayım mı diyerek dolanıyor. Sağ olsun ama ben de tutamıyorum kendimi.

Kahvaltı 10.30
1 haşlanmış yumurta, 2 kk peynir, 5 zeytin, 2 çk tereyağı-bal, 4 çatal patates kızartması, 2 dilim ekmek
Ara 13.00
Şekersiz Türk kahvesi, 4 kare bitter çikolata
Ara 16.00
Dukan birası
Akşam 18.00
1/2 kase domates çorbası
1 karnıyarık
3 kaşık pirinç pilavı
1 kase yoğurt, salata

Gün içinde ağzıma kuş lokumu attım birkaç tane ve akşam çayla cicibebe yedim.
Kendimi tutmak istiyorum ama çok zorlanıyorum. Bırakmak, ara vermek de istemiyorum. Sizden koparsam kendimi çok zor toplarım, biliyorum. Yarın sabah tartılayım ve yeni bir başlangıç yapayım. Bugün sözde fotoğraf çekecektim, çekmeyi unuttum.
Cnm sıl bastan baslamak cok yıpratıcı:KK43: elinden geldıgı kadar dikkat etmeye calıs eve en azından sabit dönmeye çalış
Bugun kı menun de şuan ki durum da ıyı bence 😍

Cnm sıl bastan baslamak cok yıpratıcı:KK43: elinden geldıgı kadar dikkat etmeye calıs eve en azından sabit dönmeye çalış
Bugun kı menun de şuan ki durum da ıyı bence 😍
Yaa öyle mi diyorsun 🤩
Cicibebe, lokum, patates kızartması, pirinç pilavı... Bunlara rağmen söylediklerin mutlu etti. Kendimi birkaç gün tutsam devamı gelecek aslında, biliyorum. Ara vermeyeceğim, bırakmayacağım. Elimden geleni yapacağım canım. 😇🤗

X