Mevlana değilim motivasyon için gel !

Günaydin kizlar istedigim gibi olmasada en azindan regle ragmen eksi gordum mutlu oldum sahsen . Aksam dun gidemedigimiz hamsi partisine gidecegiz :KK70: gunu hafif tutmayi planliyorum . Screenshot_20221119-100518_Zepp Life.jpg -500

Çok üzgünüm +100 gr...
Aslında iki gün önce 60.1 idi ama ben bu iki gün düzensiz gittim biraz. Hele dün... kusura bakmayın kızlar. Haftaya toparlayacağım.
Aslinda dun menumu yarin yazarim deyince içim bir cizzzz etmisti :KK43: ama cok iyi gidiyorsun bu iki gunu hemen telafi edip bu hafta guzel eksi gelecegine eminim . Onemli olan devam etmek 😘
Dün yediğim lahmacunlar bugün tartıyı artılar derken 200 gr vermişim çok şükür. + Olacak diye korkuyordum 😅 sabah yine şişkinlik oldu çıktım tartıya 74.2 çıktı olamaz dedim. Gittim 1 kupa Nescafe içtim de metabolizmam çalıştı 73.5 oldu 😅
Geçen haftaki kilom: 73.7
Bugünkü kilom: 73.5
-200 gr
Tovbe bismillah lahmacunlari neden gormedim ben neredeler nerede yedin :sinirli: eksi olman guzel demek ki daha guzel eksin olabilirmis bu hafta hedefin %1 en az 735g vermelisin anlastik:KK19:
Okullar acılana kadar bıze hayai keyıf yapma ışlerı😬
Hic sorma birazdan okuldan arkdaslari gelecek tatilde benim cocuk sayisi surekli artiyor . Bu iste bir is var :KK70:
Günaydın canlar bol eksilerlın geldıgı bır gun olsun😍😍
Mısafır temposu benı alt ust ettı ne spor ne su ıstedıgım gıbı dıkkat edemedım artı bekliyorum acıkcası:KK43:
Gunaydin canim ben senin metona guveniyorum sen arti beklerken ekside gelebilirsin

Çok degılmıs artın canım bu hafta cok rahat eksıye gecersın .
Keşke her hafta duzenı bozmadan gıdebılsek ama olmuyor onemlı olan boran once toparlanıp yola devam etmek☺️
Inşallah canim. Su son iki gün düzeni bozmasaydım böyle olmazdı da oldu bir kere. Haftaya kızı anneme bırakıp bol bol yürürüm inşallah.
Aslinda dun menumu yarin yazarim deyince içim bir cizzzz etmisti :KK43: ama cok iyi gidiyorsun bu iki gunu hemen telafi edip bu hafta guzel eksi gelecegine eminim . Onemli olan devam etmek 😘
Yaa sorma, yazmaya yüzüm olmadı aslında.
Dün sabah simit ve cokokrem yedim. Ama baya yedim yani. Sürdüm sürdüm yedim. Öğlen çiğ köfte dürüm yedim, akşam da küçük yuvarlak ekmekler vardı, hanburger ekmeğinden daha küçük, ona tost yaptım yedim. Su azalınca yeme isteği artıyor. Iki tane de luppo yedim. Yemek hazırlamadan dükkana gidersem olacağı buydu.

Kızlar bu arada bi sorum var size. Bilen, başına gelen yazarsa sevinirim. Benim reglim 6 gün gecikti. Ama doğumdan beri zaten son iki aydır regl oluyordum. 1 yıl olmamıştım. Eylül ve ekim aylarında oldum. Ekimde tam zamanında oldum hatta. Ama bu ay olamadım. Sizin doğumlardan sonra böyle duzensizliginiz oldu mu? Normal mi? Test de yaptım. Negatif çıkınca kan vermeye gerek görmedim.

Inşallah canim. Su son iki gün düzeni bozmasaydım böyle olmazdı da oldu bir kere. Haftaya kızı anneme bırakıp bol bol yürürüm inşallah.

Dün sabah simit ve cokokrem yedim. Ama baya yedim yani. Sürdüm sürdüm yedim. Öğlen çiğ köfte dürüm yedim, akşam da küçük yuvarlak ekmekler vardı, hanburger ekmeğinden daha küçük, ona tost yaptım yedim. Su azalınca yeme isteği artıyor. Iki tane de luppo yedim. Yemek hazırlamadan dükkana gidersem olacağı buydu.

Kızlar bu arada bi sorum var size. Bilen, başına gelen yazarsa sevinirim. Benim reglim 6 gün gecikti. Ama doğumdan beri zaten son iki aydır regl oluyordum. 1 yıl olmamıştım. Eylül ve ekim aylarında oldum. Ekimde tam zamanında oldum hatta. Ama bu ay olamadım. Sizin doğumlardan sonra böyle duzensizliginiz oldu mu? Normal mi? Test de yaptım. Negatif çıkınca kan vermeye gerek görmedim.
Hamılelıkten korkuncada gecikme oluyor sanki. bı kac kere basıma geldı.En son kesın hamileyim dedım hatta🙄

Dogumdan sonra benim genelde 2 yil duzene girmiyor canim. Bu ay bile 5 gun gecikti mevsiminde etkisi oluyor .

(12_17 Kasım/ 3.Etap)

Hedef_69 (76.9/77.8/+0.9/%-1.17)
askrhpozitif (89.95/91/+1.05/%-1.17)
North River (83.05/82.55/0.5/%0.60)
misophonia (60.4/60.5/+0.1/-0.17)
AsyaaAyazz (73.7/73.5/0.2/%0.27)

(12_17 Kasım/ 3.Etap)

Hedef_69 (76.9/77.8/+0.9/%-1.17)
askrhpozitif (89.95/91/+1.05/%-1.17)
North River (83.05/82.55/0.5/%0.60)
misophonia (60.4/60.5/+0.1/-0.17)
AsyaaAyazz (73.7/73.5/0.2/%0.27)
Ne ıyı gıdıuorduk neyse nazar boncuğu olsun artılarımız. eskıde olanları tebrik ederım haftaya daha ıyı bır listemız olacagına emınım

Tovbe bismillah lahmacunlari neden gormedim ben neredeler nerede yedin :sinirli: eksi olman guzel demek ki daha guzel eksin olabilirmis bu hafta hedefin %1 en az 735g vermelisin anlastik:KK19:

Hic sorma birazdan okuldan arkdaslari gelecek tatilde benim cocuk sayisi surekli artiyor . Bu iste bir is var :KK70:

Gunaydin canim ben senin metona guveniyorum sen arti beklerken ekside gelebilirsin
Metom da bıktı artık benden cnm🙄 yarın da mısafırlerım var kardesımın esı cocukları gelınımız yanı gelemıycem deselerde cok sevınecektım acıkcası😬duzenımın bozulmasına çok uzuluyorum ne güzel erken kalkıp yapmak ıstedıklerımı yapıyordum motive olarak gune başlıyordum:KK43:

X