- 21 Kasım 2013
- 23.031
- 72.830
-
- Konu Sahibi North River
- #1.281
Bugün ödem tutucak seylerden uzak dur arkadaşımEvett. Sabah kalkar kalkmaz içme ihtiyacı duyuyordum. Bugün geç uyanınca kahvaltı yaptım önce. Aramadım pekinşallah böyle devam edecek. Ama acayip şişkinlik var geçmiyor. İnşallah + olmam
Azıcık azcik hepsi amaOhhh simit, menemen, cokokrem, 5 tane ceviz, kızın çikolatasından ısırık, turşu. Hayırdır? Senin de mi reglin yakın?
Cumartesiye kadar sık dişini güzel bir tatlı yer tatmin edersin kendini cBugün menüm biraz karıştı. Cumartesiye bu kadar yakınken böyle olması üzdü biraz beni de.
17.12.2022 Menüm
Kahvaltı: 09.00
Kaşar peynirli omlet, tereyağı, bal, reçel
Öğle: 12.00
1 kare kaşar peynirli ve sucuklu tost, çay
Ara: 15.00
Şekersiz Türk kahvesi, 6 adet züber lokum
Akşam: 18.00
2 kepçe arapaşı çorbası, salata, 3 yk yoğurt, 1 dilim ekmek
Su: 3 lt
Spor: -----
Tereyağı, bal ve reçel de miktar belirtmek istemiyorum.Canım çok tatlı istiyor son günlerde ve ekmek düşkünlüğü var. Özellikle bugün.
Züber 3-4 tane yenebiliyor ara öğünde ama ondan da 6 tane yedim. Aslında sağlam bir tatlı yesem belki geçecek bu tatlı isteği ama böyle sürünüyorum resmen.
Birazdan yeşil çay, maden suyu ve limon karışımı içeceğim. Belki tatlı isteğim de geçer. Cmt 59.9 bile olsa 59 u görmek istiyorum.
Fitt_anne
North River
Yok canım arapaşınin sadece çorbasını içtim. Tavuklu çorba içtim yani. Hamurunu yemedim canım. Zaten yapmasını bilmiyorum onuOlsun canim kotu seyler yememissin sonucta
Hepsi ayni dagitmadan nasil oynayacaklar ki haklilar
Misophonia da soylemis canim salata yogurt eklesen ekmek yemek zorunda kalmazsin ve daha doyurucu olur canim
Yarin telafi edemeyecek kadar kotu degil . Inisler cikislar olabilir onemli olan yola devam etmek. Arapasinin yaninda ekmegi nasil yedin o zaten hamurlu birsey degil mi canim
Hamuru yutma seklinde yemeyi de kim bulmuş acaba.. hiç bir şekilde lezzet almadan kalorisini almakYok canım arapaşınin sadece çorbasını içtim. Tavuklu çorba içtim yani. Hamurunu yemedim canım. Zaten yapmasını bilmiyorum onu
Bilmiyorum canım çok halsizim bu aralarSagol canim . Mevsimsel mi acaba yorgunluk kan degerlerin mi dustu
Menun guzel canim aksam hamburgerin eti mi azdi doyurucu olmadi mi
Kiz tavuklu corba desene yuregimize indirme bosunaYok canım arapaşınin sadece çorbasını içtim. Tavuklu çorba içtim yani. Hamurunu yemedim canım. Zaten yapmasını bilmiyorum onu
Malesef bana da son dk misafiri cikti planim o yondeydi ama olmadiHava tam badaniye altında film izleme tadın dayapabilen varsa benim içinde keyfini çıkarsın
Canim ben 1 taneyw birsey demiyorum mesela nescafe seni kesiyorsa icSabah: 1 bardak sütlü Türk kahvesi (1 çay kaşığı şeker ile), 4 adet badem
Öğlen: peynirli salata (2-2.5 dilimdi peynir)
Ara öğün: çok direndim dayanamadım. 1 bardak Nescafe
Akşam: orta boy tabağın yarisina mercimekli bulgur pilavı yarısına da patlıcan tavası katıp yedim. Yanına da küçük kase yoğurt ve biraz turşu
Çok rahatladım niyeyseKiz tavuklu corba desene yuregimize indirme bosuna
Malesef bana da son dk misafiri cikti planim o yondeydi ama olmadi
Canim ben 1 taneyw birsey demiyorum mesela nescafe seni kesiyorsa ic
Okullar acılana kadar bıze hayai keyıf yapma ışlerıKiz tavuklu corba desene yuregimize indirme bosuna
Malesef bana da son dk misafiri cikti planim o yondeydi ama olmadi
Canim ben 1 taneyw birsey demiyorum mesela nescafe seni kesiyorsa ic
Çok degılmıs artın canım bu hafta cok rahat eksıye gecersın .Çok üzgünüm +100 gr...
Aslında iki gün önce 60.1 idi ama ben bu iki gün düzensiz gittim biraz. Hele dün... kusura bakmayın kızlar. Haftaya toparlayacağım.
Tebrik ederim canimDün yediğim lahmacunlar bugün tartıyı artılar derken 200 gr vermişim çok şükür. + Olacak diye korkuyordumsabah yine şişkinlik oldu çıktım tartıya 74.2 çıktı olamaz dedim. Gittim 1 kupa Nescafe içtim de metabolizmam çalıştı 73.5 oldu
Geçen haftaki kilom: 73.7
Bugünkü kilom: 73.5
-200 gr
Bende dun gıremedım yaslanmısım mısafır ıyı yoruyor brnı artıkKızlar bugün sabahtan eşimin iş yerine gittim, dükkandaydim bütün gün. Giremedim buraya. Menü de biraz garip oldu. Hazırlıklı gidemedim. Çok yorgunum. Yarın fırsat bulunca menümü yazarım. Iyi geceler herkese.
Bende aynı bitki çayı gibi etki yapıyor ama kötü yanı kalori olarak bitki çayından fazlaTebrik ederim canimkahve eksı odemı attığını bılmıyordum denıycem
Benim de görümcem geldi dün. Birkaç gün bizde kalacak. Bakalım düzenim nasıl olacakGünaydın canlar bol eksilerlın geldıgı bır gun olsun
Mısafır temposu benı alt ust ettı ne spor ne su ıstedıgım gıbı dıkkat edemedım artı bekliyorum acıkcası