- 21 Kasım 2013
- 23.038
- 72.864
-
- Konu Sahibi North River
- #1.081
Ben her tartı oncesı yapicam inşallah hiç açlık hissetmiyorsunAA çok da doyurucu bir bakayım buna
Benim gözümü rahatsız eden bişey olmadı bence yarın artı gelmezsin tartil bakalım durumlar neMerhaba kızlar. Bugün çok verimli bir gün geçirdim diyemem, ama çok kötü de sayılmazdı. Kahvaltıyı 11 gibi yaptık arkadaşta. Domates salatalık, peynir, yeşil zeytin, 3 dilim sucuk, 1/4 simit yedim.
15.00 gibi sade Türk kahvesi ve 2 kare çikolata yedim.
17.00 gibi mangal vardı. 2 köfte, 2 kanat, 1 kuzu pirzola, salata, ayran
Akşam otururken semaverde çayın yanında 4 adet kestane yedim.
Hareketli ve keyifli bir gün oldu. Bence bu mutlulukla yediklerim kilo yapmaz
Merhaba. Ben de bir haftadır burdayim ama denk gelmedik. Yoksa yorum yapardım muhakkakKonu sahibi arkadaşım beni alır mısın bilmem. Dün evlilik yıldönümümüzdü foruma giremedim . Ben tartımı ve yediklerimi yazayım
Eki Görüntüle 3160743 Bugünki menüm
Sabah
2 yumurta omlet
1 burgu peynir
1 çatal çeçil peynir
1 dilim beyaz peynir
1 minik pide ekmek
2 yk menemen
Salatalık yeşillik domates
1 çay kaşığı reçel 1 çay kaşığı tereyağı
Ara
Sade filtre kahve
Akşam
Izgara tavuk salatası
Yazmayı unutmuşum arkadaşımın annesi elma reçeli yapmış. Hiç tatmamıştım. 2 çk kadar onu yedim. Ben normalde diyet sürecinde ekmeğin ucu ile de olsa reçel, tereyağ, çikolataya karşıyım ama tatmak istedim. Bu 5 gün sıkı tutarım inşallah. Tartı sonrası serbest ogunumu pazar günleri kullanıcam artık. Cmt zaten evde yalnızım, boşa kullanmama gerek yok.Benim gözümü rahatsız eden bişey olmadı bence yarın artı gelmezsin tartil bakalım durumlar ne
Kötü değil ama diyet menüsü de diyemem :)Merhaba kızlar. Bugün çok verimli bir gün geçirdim diyemem, ama çok kötü de sayılmazdı. Kahvaltıyı 11 gibi yaptık arkadaşta. Domates salatalık, peynir, yeşil zeytin, 3 dilim sucuk, 1/4 simit yedim.
15.00 gibi sade Türk kahvesi ve 2 kare çikolata yedim.
17.00 gibi mangal vardı. 2 köfte, 2 kanat, 1 kuzu pirzola, salata, ayran
Akşam otururken semaverde çayın yanında 4 adet kestane yedim.
Hareketli ve keyifli bir gün oldu. Bence bu mutlulukla yediklerim kilo yapmaz
Ben veNorth River menülere yorum yapmaya özen gösteriyoruz .kalici olucagini düşündüğümüz diğer arkadaşlar da yavaş yavaş adapte oluyor keyfe keder gelip gidenler yok şuan zaten
Ben senin yokluğunu hemen farketmiş etıketlemıştım nerelerdesin diye ama dönüş yapmadim
Çok güzel başlamıştin bu motivasyonunun hevesinin kırılmasıns izin verme zaten vermen geren çok kilo yok sık dişini biran once ver korumaya geç cnm
Günlük uğra menülerine zaten dikkat ediyodun çok iyisin hatta bu konudakaldığımız yerden devam edelim diyetdaşım
Aa evet ya şu smileyler . İnternetin kesilmesi derken göremedim çok güzel sporu da gördümSporum varki hemide totomdan ter akarcasina
Merhaba memnun oldum banu benMerhaba. Ben de bir haftadır burdayim ama denk gelmedik. Yoksa yorum yapardım muhakkakEvlilik yıldönümünüz kutlu olsun.
Ben kendimi tatmin etmek için o çay kaşığı şeysini yapıyorum yoksa aklım kalsın diyet bozulsun istemiyorumYazmayı unutmuşum arkadaşımın annesi elma reçeli yapmış. Hiç tatmamıştım. 2 çk kadar onu yedim. Ben normalde diyet sürecinde ekmeğin ucu ile de olsa reçel, tereyağ, çikolataya karşıyım ama tatmak istedim. Bu 5 gün sıkı tutarım inşallah. Tartı sonrası serbest ogunumu pazar günleri kullanıcam artık. Cmt zaten evde yalnızım, boşa kullanmama gerek yok.
Regl olmam lazım olamadım. Bakalım tartıda farkedecek mi bu durum...
Bugün diyete uymam çok mümkün değildi. Arkadaşlarımızla kahvalti ve mangal için sözleştik. Böyle nadir günlerin keyfini çıkarmaktan yanayım. Diğer günler menülerimi gördüysen iyiyimdir bu konuda. Aralıklı oruç uyguluyorum. Öğlen 12.00 kahvaltı, 15.00 ara öğün, 18.00 akşam yemeği şeklinde. Menülerimde daha önce danıştığım diyetisyenimin listelerinin derlemesidir. Ve en önemlisi emziren bir anneyim. 14 aylık ama aktif bir şekilde emerken iliğimi kurutan bir evladım var. Yine iyi tutuyorum kendimi yaniKötü değil ama diyet menüsü de diyemem :)
çok teşekkür ederim güzel ve destekleyici yorumun için
Hadi devam edelim
Aa evet ya şu smileyler . İnternetin kesilmesi derken göremedim çok güzel sporu da gördüm
Mersin'e gidip bir tane yemek olmazdıTantuniyi hayatta bir tane ile bırakamam ben de. Hiç kimse ısrar etmese de iki tane yerim. Seni çok iyi anlıyorum.
Ben de memnun oldum. Ben de MerveMerhaba memnun oldum banu ben
Tost diyor ya onu tost ekmeği ile yapacaz kepekli ekmekle falan mıBen her tartı oncesı yapicam inşallah hiç açlık hissetmiyorsun
Diyetisyenimin bir sözü vardı. Kekten örnek verecek olursak yaptın, pişti derken 1 saat. Ulaşman çok kolay. Ama Antepten baklava mı geldi, bir tane yiyorsan, bir tane de benim için ye, demişti. Sürekli Mersine gidip tantuni yemiyorsan, bence pişman da olmaya gerek yok. Ama bunun devamı gelmesin işte. Yedin ve bitti. Şimdi kontrollü olmak zamanı. Bol su, bol hareket. Ve açlık olmalı. Mesela benim böyle günlerimde normalde sabah 9 da ilk öğünüm olurdu kefir ve incir örneğin... onu iptal eder 12 ye kadar su dışında bir şey tüketme derdi. Çünkü karaciğerin yoruluyor, açlıkla dinlenmesi lazım.Mersin'e gidip bir tane yemek olmazdı
Aynen ben de yarın geç kahvaltı yaparım. Akşam da dengelerim inşallah. 3 günde bile kendimi hafiflemiş hissediyorum. 1 kilo bile fark ettiriyorDiyetisyenimin bir sözü vardı. Kekten örnek verecek olursak yaptın, pişti derken 1 saat. Ulaşman çok kolay. Ama Antepten baklava mı geldi, bir tane yiyorsan, bir tane de benim için ye, demişti. Sürekli Mersine gidip tantuni yemiyorsan, bence pişman da olmaya gerek yok. Ama bunun devamı gelmesin işte. Yedin ve bitti. Şimdi kontrollü olmak zamanı. Bol su, bol hareket. Ve açlık olmalı. Mesela benim böyle günlerimde normalde sabah 9 da ilk öğünüm olurdu kefir ve incir örneğin... onu iptal eder 12 ye kadar su dışında bir şey tüketme derdi. Çünkü karaciğerin yoruluyor, açlıkla dinlenmesi lazım.
Ben fırından buğday ekmeği aldım onla yapıyorum cnmTost diyor ya onu tost ekmeği ile yapacaz kepekli ekmekle falan mı
Etmezmı ya helede bi 5 kilodan sonra iye aşka geliyor insanAynen ben de yarın geç kahvaltı yaparım. Akşam da dengelerim inşallah. 3 günde bile kendimi hafiflemiş hissediyorum. 1 kilo bile fark ettiriyor
Koruma da bunu alışkanlık haline getirelim. her önümüze geleni yememeyi,seçici olmayı o baklavayi yerken iligimizi kadar hazzını hissetip,daha sonrası telafi etmeyi başarabilirsek bize kara denizde kilo derdi olmaz isteDiyetisyenimin bir sözü vardı. Kekten örnek verecek olursak yaptın, pişti derken 1 saat. Ulaşman çok kolay. Ama Antepten baklava mı geldi, bir tane yiyorsan, bir tane de benim için ye, demişti. Sürekli Mersine gidip tantuni yemiyorsan, bence pişman da olmaya gerek yok. Ama bunun devamı gelmesin işte. Yedin ve bitti. Şimdi kontrollü olmak zamanı. Bol su, bol hareket. Ve açlık olmalı. Mesela benim böyle günlerimde normalde sabah 9 da ilk öğünüm olurdu kefir ve incir örneğin... onu iptal eder 12 ye kadar su dışında bir şey tüketme derdi. Çünkü karaciğerin yoruluyor, açlıkla dinlenmesi lazım.
Evlilik yıldönümünün kutlarım cnm nice nice yillariniz olsun inşallahKonu sahibi arkadaşım beni alır mısın bilmem. Dün evlilik yıldönümümüzdü foruma giremedim . Ben tartımı ve yediklerimi yazayım
Eki Görüntüle 3160743 Bugünki menüm
Sabah
2 yumurta omlet
1 burgu peynir
1 çatal çeçil peynir
1 dilim beyaz peynir
1 minik pide ekmek
2 yk menemen
Salatalık yeşillik domates
1 çay kaşığı reçel 1 çay kaşığı tereyağı
Ara
Sade filtre kahve