Mevlana değilim motivasyon için gel !

Benim gözümü rahatsız eden bişey olmadı bence yarın artı gelmezsin tartil bakalım durumlar ne

Merhaba. Ben de bir haftadır burdayim ama denk gelmedik. Yoksa yorum yapardım muhakkak Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.

Benim gözümü rahatsız eden bişey olmadı bence yarın artı gelmezsin tartil bakalım durumlar ne
Yazmayı unutmuşum arkadaşımın annesi elma reçeli yapmış. Hiç tatmamıştım. 2 çk kadar onu yedim. Ben normalde diyet sürecinde ekmeğin ucu ile de olsa reçel, tereyağ, çikolataya karşıyım ama tatmak istedim. Bu 5 gün sıkı tutarım inşallah. Tartı sonrası serbest ogunumu pazar günleri kullanıcam artık. Cmt zaten evde yalnızım, boşa kullanmama gerek yok.
Regl olmam lazım olamadım. Bakalım tartıda farkedecek mi bu durum...

Kötü değil ama diyet menüsü de diyemem :)
çok teşekkür ederim güzel ve destekleyici yorumun için
Hadi devam edelim
Sporum varki hemide totomdan ter akarcasina
Aa evet ya şu smileyler . İnternetin kesilmesi derken göremedim çok güzel sporu da gördüm

Ben kendimi tatmin etmek için o çay kaşığı şeysini yapıyorum yoksa aklım kalsın diyet bozulsun istemiyorum
Yürüyüşle sporla gidiyor o ama gerçekten çay kaşığı :))
Regl illaki farkediyor. Bünyene göre. Ama regl tartısı fazlayken de dikkat edersen yediklerine sonraki hafta müthiş bir eksilme gelir :)

Bugün diyete uymam çok mümkün değildi. Arkadaşlarımızla kahvalti ve mangal için sözleştik. Böyle nadir günlerin keyfini çıkarmaktan yanayım. Diğer günler menülerimi gördüysen iyiyimdir bu konuda. Aralıklı oruç uyguluyorum. Öğlen 12.00 kahvaltı, 15.00 ara öğün, 18.00 akşam yemeği şeklinde. Menülerimde daha önce danıştığım diyetisyenimin listelerinin derlemesidir. Ve en önemlisi emziren bir anneyim. 14 aylık ama aktif bir şekilde emerken iliğimi kurutan bir evladım var. Yine iyi tutuyorum kendimi yani Bu fırsatla kendimi de tanıtmış olayım.

Mersin'e gidip bir tane yemek olmazdı
Diyetisyenimin bir sözü vardı. Kekten örnek verecek olursak yaptın, pişti derken 1 saat. Ulaşman çok kolay. Ama Antepten baklava mı geldi, bir tane yiyorsan, bir tane de benim için ye, demişti. Sürekli Mersine gidip tantuni yemiyorsan, bence pişman da olmaya gerek yok. Ama bunun devamı gelmesin işte. Yedin ve bitti. Şimdi kontrollü olmak zamanı. Bol su, bol hareket. Ve açlık olmalı. Mesela benim böyle günlerimde normalde sabah 9 da ilk öğünüm olurdu kefir ve incir örneğin... onu iptal eder 12 ye kadar su dışında bir şey tüketme derdi. Çünkü karaciğerin yoruluyor, açlıkla dinlenmesi lazım.

Aynen ben de yarın geç kahvaltı yaparım. Akşam da dengelerim inşallah. 3 günde bile kendimi hafiflemiş hissediyorum. 1 kilo bile fark ettiriyor

Koruma da bunu alışkanlık haline getirelim. her önümüze geleni yememeyi,seçici olmayı o baklavayi yerken iligimizi kadar hazzını hissetip,daha sonrası telafi etmeyi başarabilirsek bize kara denizde kilo derdi olmaz iste

Evlilik yıldönümünün kutlarım cnm nice nice yillariniz olsun inşallah
Menünde çok güzel afıyet olsun
Spor su nekadar?
North River cnm benim banuyu listeye ekleyebilirmisin

Nekadan da tuttuğunu koparan bi insanim ben ya gel övme beni eliptigimi yaptim güne basliyabilirim artık
Bu hafta çocuklar evde mutfak mesaim biraz uzun olucak gibi Kahvaltıyi hazırlıyım bebelere kizartma yapıyım kendimede yumurta hasliyim yazdan biber domates kavurup konservelediydim oda pratik oluyor seviyorum ondandan koyarım oh mis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…