Mevlana değilim motivasyon için gel !

Eşimin teyzesi gile baş sağlığı için gitmiştik. Tepemde dikildiler zorla yedirdiler. Çocuklar da yemedi onu da ye diye zorladılar dedim yok artık çok doydum. Çayın yanına bir sürü ikramlık çıkarmışlardı onlari yememiştim. Çay da sevmiyorum dedim 1 bardak içtim. Bu gelin de bizi beğenmiyor mi ne demesinler diye ısrarla ikinciyi de yedim 😅
Iyi halden beraatini veriyorum ozaman 😁

IMG-20221028-WA0006.jpg
bunu yapsana yarın eksiye bile dusersin A AsyaaAyazz

Menümü yazmaya cokk utanıyorum. Mersin'e gittik bugün eşimle .
Sabah 11.00 Nescafe soğuk kahve
Öglen 15.30 2 adet tantuni orta boy lavaş ekmek ile 😏
Akşam da laacun yapmışlar 2 adet yedim. Domates ve lahmacun ile 😔
Yarına aç kalmam lazım eritmek için . Bir de 2 adet ceviz yiyip 1 çay bardağı da şekersiz çay içtim.
Amanin didimmm :KK70:
Kahvaltı 11.oo
Salata
1 dılım Beyaz peynir
1 yumurtadan omlet
3 zeytin
1 dılım kavun
1 dilim ekmeğe sürülmüş yarisi tereyağı bal yarisi tahinpekmezli ekmek 😬

Ara 1 avuç çiğ fıstık 3 hurma kahve
Çamaşır katlayip ütü yapıcaktım güya 🙄yarın yaparım günler cuvalami girdi🙃
Afiyet olsun canim. Ben de katladim utu var ama :KK43:

Greyfurt bulamazsan muzda olur yerine mandalinada
Çok iyiymiş gerçekten. Şu sünnet Faslı bitsin. Gidip gidip geliyoruz kayınvalidemlere. Görümcem Malatya'da köyde ama köy dağın tepesinde o yüzden buraya geldi tatilde 2 hafta kalacakmış. Ondan sonra düzenli bir şekilde başlayım buna

Sevgili arkadaşlar yarın tartı günü şuan sayfa da olup bizimle yol almak isteyenler lütfen çok iyi okusun ölçsün biçsinin ona göre devam etsin .
Illallah ettim bu konudan bundan önce zipzipin takımda olup da ayrilmamin sebebidir kişinin ciddiye almamasi bulunduğu diyet sayfasını. canı isteyip gelip canı istemeyince gelmemesi ve yedim kusura bakmayın lafları...
Benim motivasyonumu kirmaniza izin vermiycem kusura bakmayın.Ben nasıl her gün düzenli uğruyor diyetime dikkat ediyor sizin motive olmanız için dil dökerken aynı özeni gostericekseniz devam edin.

Kurallar net hergun 5 mesaj
Ve diyet yapılacak
Menulerde hamurisi görmek istemiyorum
Yanlış anlaşılma var diyet yapabilmeniz için motive edilmiycek burda kimse zaten diyet yapan doğru beslenen kişilerle birlikte yürüyeceğiz

Mazeret bildirmeden çıkıp giden iki üç gün ugramiyan bir daha hiç ugramasin
Diyet yapmaya hazır olmayan nefsi ağır olan bize burda boşa vakit harcatmadan başka daha esnek sayfalarda devam etsin
Çok haklısın
Cuma günü mesaj yazdığımda yokluğum farkedilmez sandım dememin sebebi de buydu. Ben herkesin menüsünü alıntılayıp yorumumu yazıyorum benğm menüme 1 bilemedin maksimum 2 kişi yazıyor . (Herkes çok değerli kimseyi kırmak istemem ) Destek olalım birbirimize istiyorum ama biraz umudum kırılmıştı . 5 yıllık işimden ayrıldım birkaç gün yazamadım ama aklımda şu var . Menüm bile okumuyor ki yokluğum da farkedilmez 😔 Bu mesajı görünce gerçekten sevindim konunun adına yakışır bi ileti olmuş

Konu sahibi arkadaşım beni alır mısın bilmem😔 . Dün evlilik yıldönümümüzdü foruma giremedim . Ben tartımı ve yediklerimi yazayım
D2E4FCF7-6A5A-462D-AE2B-E31CC4E8D9E3.jpeg Bugünki menüm
Sabah
2 yumurta omlet
1 burgu peynir
1 çatal çeçil peynir
1 dilim beyaz peynir
1 minik pide ekmek
2 yk menemen
Salatalık yeşillik domates
1 çay kaşığı reçel 1 çay kaşığı tereyağı

Ara
Sade filtre kahve

Akşam
Izgara tavuk salatası

Eşimin teyzesi gile baş sağlığı için gitmiştik. Tepemde dikildiler zorla yedirdiler. Çocuklar da yemedi onu da ye diye zorladılar dedim yok artık çok doydum. Çayın yanına bir sürü ikramlık çıkarmışlardı onlari yememiştim. Çay da sevmiyorum dedim 1 bardak içtim. Bu gelin de bizi beğenmiyor mi ne demesinler diye ısrarla ikinciyi de yedim 😅
Tantuniyi hayatta bir tane ile bırakamam ben de. Hiç kimse ısrar etmese de iki tane yerim. Seni çok iyi anlıyorum. 😄

Menümü yazmaya cokk utanıyorum. Mersin'e gittik bugün eşimle .
Sabah 11.00 Nescafe soğuk kahve
Öglen 15.30 2 adet tantuni orta boy lavaş ekmek ile 😏
Akşam da laacun yapmışlar 2 adet yedim. Domates ve lahmacun ile 😔
Yarına aç kalmam lazım eritmek için . Bir de 2 adet ceviz yiyip 1 çay bardağı da şekersiz çay içtim.
Yorum yapamıyorum menüne… Israr eden ye diye zorlayan insanlar beni bıktırdı :KK43:
Kahvaltı 11.oo
Salata
1 dılım Beyaz peynir
1 yumurtadan omlet
3 zeytin
1 dılım kavun
1 dilim ekmeğe sürülmüş yarisi tereyağı bal yarisi tahinpekmezli ekmek 😬

Ara 1 avuç çiğ fıstık 3 hurma kahve

Akşam 18.3o

2 kepçe mercimek çorbası
1 tabak nohut yemeği
Salata yoğurt

An itibariyle dibek kahvesi

3 lt su 4o dk eliptik 1o dk kol
From çayı ananaslı yeşil çay
Dengeli bir menü ama spor istiyor sanki 😑
Menu

Sabah
1/2 avakado
4 ceri
3 wasa
2 parca peynir
1tk acuka

Oglen
Kahve
1 uzumlu tereyagli kurabiye

Aksam
1 kase domates corbasi
7yk turlu
Salata
1 bardak ayran

Fitt_anne Fitt_anne
Güzel bir gün olmuş 👍
Spor?

Merhaba kızlar. Bugün çok verimli bir gün geçirdim diyemem, ama çok kötü de sayılmazdı. Kahvaltıyı 11 gibi yaptık arkadaşta. Domates salatalık, peynir, yeşil zeytin, 3 dilim sucuk, 1/4 simit yedim.
15.00 gibi sade Türk kahvesi ve 2 kare çikolata yedim.
17.00 gibi mangal vardı. 2 köfte, 2 kanat, 1 kuzu pirzola, salata, ayran
Akşam otururken semaverde çayın yanında 4 adet kestane yedim.
Hareketli ve keyifli bir gün oldu. Bence bu mutlulukla yediklerim kilo yapmaz 🤭

Çok haklısın
Cuma günü mesaj yazdığımda yokluğum farkedilmez sandım dememin sebebi de buydu. Ben herkesin menüsünü alıntılayıp yorumumu yazıyorum benğm menüme 1 bilemedin maksimum 2 kişi yazıyor . (Herkes çok değerli kimseyi kırmak istemem ) Destek olalım birbirimize istiyorum ama biraz umudum kırılmıştı . 5 yıllık işimden ayrıldım birkaç gün yazamadım ama aklımda şu var . Menüm bile okumuyor ki yokluğum da farkedilmez 😔 Bu mesajı görünce gerçekten sevindim konunun adına yakışır bi ileti olmuş
Ben ve North River North River menülere yorum yapmaya özen gösteriyoruz .kalici olucagini düşündüğümüz diğer arkadaşlar da yavaş yavaş adapte oluyor keyfe keder gelip gidenler yok şuan zaten
Ben senin yokluğunu hemen farketmiş etıketlemıştım nerelerdesin diye ama dönüş yapmadim:KK43:
Çok güzel başlamıştin bu motivasyonunun hevesinin kırılmasıns izin verme zaten vermen geren çok kilo yok sık dişini biran once ver korumaya geç cnm
Günlük uğra menülerine zaten dikkat ediyodun çok iyisin hatta bu konuda:KK66: kaldığımız yerden devam edelim diyetdaşım 😘

X