- 21 Kasım 2013
- 23.038
- 72.864
-
- Konu Sahibi North River
- #1.061
Iyi halden beraatini veriyorum ozamanEşimin teyzesi gile baş sağlığı için gitmiştik. Tepemde dikildiler zorla yedirdiler. Çocuklar da yemedi onu da ye diye zorladılar dedim yok artık çok doydum. Çayın yanına bir sürü ikramlık çıkarmışlardı onlari yememiştim. Çay da sevmiyorum dedim 1 bardak içtim. Bu gelin de bizi beğenmiyor mi ne demesinler diye ısrarla ikinciyi de yedim
Hangisi o markası neEvet o muhteşem ötesi. A101den karışık bitki çayı aldım. Daha uygun geldi. İçerikleri aynı ve aynı etkiyi yapıyor
Eve gidince bir bakıp yazayım. 20 tane var içinde 13.5 TL almıştım galiba. Kiraz saplidan daha uygun. İçerikleri de aynı zatenHangisi o markası ne
AA çok da doyurucu bir bakayım buna
Amanin didimmmMenümü yazmaya cokk utanıyorum. Mersin'e gittik bugün eşimle .
Sabah 11.00 Nescafe soğuk kahve
Öglen 15.30 2 adet tantuni orta boy lavaş ekmek ile
Akşam da laacun yapmışlar 2 adet yedim. Domates ve lahmacun ile
Yarına aç kalmam lazım eritmek için . Bir de 2 adet ceviz yiyip 1 çay bardağı da şekersiz çay içtim.
Kahvaltı 11.oo
Salata
1 dılım Beyaz peynir
1 yumurtadan omlet
3 zeytin
1 dılım kavun
1 dilim ekmeğe sürülmüş yarisi tereyağı bal yarisi tahinpekmezli ekmek
Ara 1 avuç çiğ fıstık 3 hurma kahve
Afiyet olsun canim. Ben de katladim utu var amaÇamaşır katlayip ütü yapıcaktım güyayarın yaparım günler cuvalami girdi
Greyfurt bulamazsan muzda olur yerine mandalinadaAA çok da doyurucu bir bakayım buna
Çok iyiymiş gerçekten. Şu sünnet Faslı bitsin. Gidip gidip geliyoruz kayınvalidemlere. Görümcem Malatya'da köyde ama köy dağın tepesinde o yüzden buraya geldi tatilde 2 hafta kalacakmış. Ondan sonra düzenli bir şekilde başlayım bunaGreyfurt bulamazsan muzda olur yerine mandalinada
BuHangisi o markası ne
Çok haklısınSevgili arkadaşlar yarın tartı günü şuan sayfa da olup bizimle yol almak isteyenler lütfen çok iyi okusun ölçsün biçsinin ona göre devam etsin .
Illallah ettim bu konudan bundan önce zipzipin takımda olup da ayrilmamin sebebidir kişinin ciddiye almamasi bulunduğu diyet sayfasını. canı isteyip gelip canı istemeyince gelmemesi ve yedim kusura bakmayın lafları...
Benim motivasyonumu kirmaniza izin vermiycem kusura bakmayın.Ben nasıl her gün düzenli uğruyor diyetime dikkat ediyor sizin motive olmanız için dil dökerken aynı özeni gostericekseniz devam edin.
Kurallar net hergun 5 mesaj
Ve diyet yapılacak
Menulerde hamurisi görmek istemiyorum
Yanlış anlaşılma var diyet yapabilmeniz için motive edilmiycek burda kimse zaten diyet yapan doğru beslenen kişilerle birlikte yürüyeceğiz
Mazeret bildirmeden çıkıp giden iki üç gün ugramiyan bir daha hiç ugramasin
Diyet yapmaya hazır olmayan nefsi ağır olan bize burda boşa vakit harcatmadan başka daha esnek sayfalarda devam etsin
Tantuniyi hayatta bir tane ile bırakamam ben de. Hiç kimse ısrar etmese de iki tane yerim. Seni çok iyi anlıyorum.Eşimin teyzesi gile baş sağlığı için gitmiştik. Tepemde dikildiler zorla yedirdiler. Çocuklar da yemedi onu da ye diye zorladılar dedim yok artık çok doydum. Çayın yanına bir sürü ikramlık çıkarmışlardı onlari yememiştim. Çay da sevmiyorum dedim 1 bardak içtim. Bu gelin de bizi beğenmiyor mi ne demesinler diye ısrarla ikinciyi de yedim
Yorum yapamıyorum menüne… Israr eden ye diye zorlayan insanlar beni bıktırdıMenümü yazmaya cokk utanıyorum. Mersin'e gittik bugün eşimle .
Sabah 11.00 Nescafe soğuk kahve
Öglen 15.30 2 adet tantuni orta boy lavaş ekmek ile
Akşam da laacun yapmışlar 2 adet yedim. Domates ve lahmacun ile
Yarına aç kalmam lazım eritmek için . Bir de 2 adet ceviz yiyip 1 çay bardağı da şekersiz çay içtim.
Dengeli bir menü ama spor istiyor sankiKahvaltı 11.oo
Salata
1 dılım Beyaz peynir
1 yumurtadan omlet
3 zeytin
1 dılım kavun
1 dilim ekmeğe sürülmüş yarisi tereyağı bal yarisi tahinpekmezli ekmek
Ara 1 avuç çiğ fıstık 3 hurma kahve
Akşam 18.3o
2 kepçe mercimek çorbası
1 tabak nohut yemeği
Salata yoğurt
An itibariyle dibek kahvesi
3 lt su 4o dk eliptik 1o dk kol
From çayı ananaslı yeşil çay
Güzel bir gün olmuşMenu
Sabah
1/2 avakado
4 ceri
3 wasa
2 parca peynir
1tk acuka
Oglen
Kahve
1 uzumlu tereyagli kurabiye
Aksam
1 kase domates corbasi
7yk turlu
Salata
1 bardak ayran
Fitt_anne
Ben veÇok haklısın
Cuma günü mesaj yazdığımda yokluğum farkedilmez sandım dememin sebebi de buydu. Ben herkesin menüsünü alıntılayıp yorumumu yazıyorum benğm menüme 1 bilemedin maksimum 2 kişi yazıyor . (Herkes çok değerli kimseyi kırmak istemem ) Destek olalım birbirimize istiyorum ama biraz umudum kırılmıştı . 5 yıllık işimden ayrıldım birkaç gün yazamadım ama aklımda şu var . Menüm bile okumuyor ki yokluğum da farkedilmezBu mesajı görünce gerçekten sevindim konunun adına yakışır bi ileti olmuş
Sporum varki hemide totomdan ter akarcasinaYorum yapamıyorum menüne… Israr eden ye diye zorlayan insanlar beni bıktırdı
Dengeli bir menü ama spor istiyor sanki
Güzel bir gün olmuş
Spor?