Mevlana değilim motivasyon için gel !

Sen böyle diyetine dikkat et sayfamızı ihmal etme atmak ne demek pamuklara sararız biz seni

Afiyet olsun cnm menun çok güzel
Bakliyati haftasonu tüketmek en doğrusu şişlik yaptığı için tartıya yakın yememek lazım bugün bende nohut yapıcan
Şimdiden iyi eğlenceler az yemeli bol gulmeli keyif almalı bir gün olsun cnm

Bugün kayınvalidemlerdeydim ondan görümcemin oğlu sünnet oldu. Sohbet vs derken zaman geçti gitti. Evde demek ki boş kalınca ağzımı dolduruyorum yarın da 1 ile kapatırım inşallah
Hele oturmak hiç iyi gelmez bana çay çekirdek gelir aklıma nerde hareket orda bereket her bakımdan

Bu hafta komşularla imtihanim alt komsum çıktı yukarı gürültü yaptığımız içinözür diledim haklısınız dedim dikkat etmeye çalışıyorum dedikçe uzattı da uzattı ev kalabalık küçük bebe ne ediyim baglayimmi milleti

Aşırı zordu. Oğlumu yemek masasının üzerinde uyuturdum kız elleyip duruyordu. Hamakta kızım yatmak istiyordu beşiği kızım istiyordu. Çok çok zorlandım ama güzel oldu. İkisi bir büyüdü

3 taneye maaşallah diyorum. Ben ikinciyi istediğim an cayıyorum sonra bu fikirden de pişman oluyorum dengem bozuldu resmen...
2 çocuk ideal ya sen bakma bana ben kendi başımı yaktım
Aynen. Zaman çabuk geçiyor ama. Benim de kızım 3.5 oğlum 2 yaşında
Seninkiler baya yakınmış canım ikiz büyütür gibi büyütmüşsun masallah
Benimde altımdaki ve ustumdeki çok ses yapıyor üstteki 8 8 buçuk gibi ev supurmeye başlıyorçıktım yukarı uyardım insafliymis 10 gibi falan başlıyor
Altimdakilerinde evde konuştukları naklen yayın bende geçen sabah 7 de büyük olan duşa girmiş annesine bağırıyor şampuan bitmiş uykumdan uyandırdı o derece kadına bazen konuşmalarını duyduğumu belli ediyorum ama değişen birşey yok

Ahiretligim seninle aynı gökyüzünün altında aynı saatlerde spor yapmak nasıl bir mutluluk anlatamam
4o dk eliptik 1o dk kol çalıştım bende
Dimi sabah sporuda cok keyifli oluyor sonra zaman bulmak zor
Eltin akilli tabi
Sana iradeli azimli olmak çok yakışıyor bro
Herkese yakisiyor
Canimmmm nasıl mutlu ettin sözlerinle anlatamam.

Herkese günaydın, harika bir pazar diliyorum. Kacamaksiz, bol hareketli.
Sana da canim mutlu pazarlar
Aşırı zordu. Oğlumu yemek masasının üzerinde uyuturdum kız elleyip duruyordu. Hamakta kızım yatmak istiyordu beşiği kızım istiyordu. Çok çok zorlandım ama güzel oldu. İkisi bir büyüdü
Neyse rahata ermissin gercekten
Canim duvarlar zaten ince normal valla 11 yildir ayni yerdeyim ne kimse bize cikti ne ben gittim cok sukur

Ben ne sesler duydum ilk tasindigimiz zaman hemde sabah 7 diyodum içimden gözünüzü açar açmaz o mu geldi aklınıza diye

Akşamı erken yedim namazı kılıp gelip yazıyım menumu
Şükür bugünde hasarsız atlattık

Menümü yazmaya cokk utanıyorum. Mersin'e gittik bugün eşimle .
Sabah 11.00 Nescafe soğuk kahve
Öglen 15.30 2 adet tantuni orta boy lavaş ekmek ile
Akşam da laacun yapmışlar 2 adet yedim. Domates ve lahmacun ile
Yarına aç kalmam lazım eritmek için . Bir de 2 adet ceviz yiyip 1 çay bardağı da şekersiz çay içtim.

Eve gider gitmez bitki çayını içmem lazım. 2 gündür evde değilim. Bugün gider gitmez içeyim. Metabolizma çalıştırıyor hemen

Kahvaltı 11.oo
Salata
1 dılım Beyaz peynir
1 yumurtadan omlet
3 zeytin
1 dılım kavun
1 dilim ekmeğe sürülmüş yarisi tereyağı bal yarisi tahinpekmezli ekmek

Ara 1 avuç çiğ fıstık 3 hurma kahve

Akşam 18.3o

2 kepçe mercimek çorbası
1 tabak nohut yemeği
Salata yoğurt

An itibariyle dibek kahvesi

3 lt su 4o dk eliptik 1o dk kol
From çayı ananaslı yeşil çay

1 tane tantuni neyine yetmediyarın detoks tarzı birşey yap cnm

1 tane tantuni neyine yetmediyarın detoks tarzı birşey yap cnm
Eşimin teyzesi gile baş sağlığı için gitmiştik. Tepemde dikildiler zorla yedirdiler. Çocuklar da yemedi onu da ye diye zorladılar dedim yok artık çok doydum. Çayın yanına bir sürü ikramlık çıkarmışlardı onlari yememiştim. Çay da sevmiyorum dedim 1 bardak içtim. Bu gelin de bizi beğenmiyor mi ne demesinler diye ısrarla ikinciyi de yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…