- 21 Kasım 2013
- 23.038
- 72.849
-
- Konu Sahibi North River
- #1.101
Afiyet olsun cnm sporunu suyunuda yazaydinMenu
Sabah
1/2 avakado
4 ceri
3 wasa
2 parca peynir
1tk acuka
Oglen
Kahve
1 uzumlu tereyagli kurabiye
Aksam
1 kase domates corbasi
7yk turlu
Salata
1 bardak ayran
Fitt_anne
Sabahları bı loimalik tatlı yemezsem doydugumu anlamıyorumYazmayı unutmuşum arkadaşımın annesi elma reçeli yapmış. Hiç tatmamıştım. 2 çk kadar onu yedim. Ben normalde diyet sürecinde ekmeğin ucu ile de olsa reçel, tereyağ, çikolataya karşıyım ama tatmak istedim. Bu 5 gün sıkı tutarım inşallah. Tartı sonrası serbest ogunumu pazar günleri kullanıcam artık. Cmt zaten evde yalnızım, boşa kullanmama gerek yok.
Regl olmam lazım olamadım. Bakalım tartıda farkedecek mi bu durum...
Aynenn. Eski formuma dönmeyi aşırı istiyorum. Olacak inşallahEtmezmı ya helede bi 5 kilodan sonra iye aşka geliyor insan
Farkındalık olusturabilmek mesele canım. Ben hep korumada cozutuyorum. Umarım bunu sağlarız. Yoksa al, ver nereye kadar...Koruma da bunu alışkanlık haline getirelim. her önümüze geleni yememeyi,seçici olmayı o baklavayi yerken iligimizi kadar hazzını hissetip,daha sonrası telafi etmeyi başarabilirsek bize kara denizde kilo derdi olmaz iste
Farkındalık olusturabilmek mesele canım. Ben hep korumada cozutuyorum. Umarım bunu sağlarız. Yoksa al, ver nereye kadar...
Ben de çok yoruldum kaç kere zayıflayıp kilo aldım hatırlamıyorumFarkındalık olusturabilmek mesele canım. Ben hep korumada cozutuyorum. Umarım bunu sağlarız. Yoksa al, ver nereye kadar...
kaç kilo olmak hedefin arkadaşım boylarimiz aynı bende 1 cm fazlasın o ayrıAynenn. Eski formuma dönmeyi aşırı istiyorum. Olacak inşallah
Konu sahibi arkadaşım beni alır mısın bilmem. Dün evlilik yıldönümümüzdü foruma giremedim . Ben tartımı ve yediklerimi yazayım
Eki Görüntüle 3160743 Bugünki menüm
Sabah
2 yumurta omlet
1 burgu peynir
1 çatal çeçil peynir
1 dilim beyaz peynir
1 minik pide ekmek
2 yk menemen
Salatalık yeşillik domates
1 çay kaşığı reçel 1 çay kaşığı tereyağı
Ara
Sade filtre kahve
Akşam
Izgara tavuk salatası
Tatlim yeni bir grubuz adapte olamayanlar cikti . Seninde ctesiye kadar duzenli menu ve katilimla kalici olmani bekliyorum . Ona gore ctesi listeye ekleyecegim yeniden bunu baslangic kilon kabul ediyorum anlastik miYorum yapamıyorum menüne… Israr eden ye diye zorlayan insanlar beni bıktırdı
Dengeli bir menü ama spor istiyor sanki
Güzel bir gün olmuş
Spor?
Oyle korkulacak bir tarafida yok canim 3_4 kestanede kalabilmissen ne guzel 1 dlm ekmek ediyor. Gayet iyi iade etmissin benceMerhaba kızlar. Bugün çok verimli bir gün geçirdim diyemem, ama çok kötü de sayılmazdı. Kahvaltıyı 11 gibi yaptık arkadaşta. Domates salatalık, peynir, yeşil zeytin, 3 dilim sucuk, 1/4 simit yedim.
15.00 gibi sade Türk kahvesi ve 2 kare çikolata yedim.
17.00 gibi mangal vardı. 2 köfte, 2 kanat, 1 kuzu pirzola, salata, ayran
Akşam otururken semaverde çayın yanında 4 adet kestane yedim.
Hareketli ve keyifli bir gün oldu. Bence bu mutlulukla yediklerim kilo yapmaz
Ben Dilege cok kizmisimdir sabah kahvaltidaki receline balina ama o minicik odulle durup telafi ediyor kisiden kisiye degisiyor onun icin 2ck kadar recele ses etmiyorum ama kendim yesem telafi edemiyorum zor veren bir vucudum varYazmayı unutmuşum arkadaşımın annesi elma reçeli yapmış. Hiç tatmamıştım. 2 çk kadar onu yedim. Ben normalde diyet sürecinde ekmeğin ucu ile de olsa reçel, tereyağ, çikolataya karşıyım ama tatmak istedim. Bu 5 gün sıkı tutarım inşallah. Tartı sonrası serbest ogunumu pazar günleri kullanıcam artık. Cmt zaten evde yalnızım, boşa kullanmama gerek yok.
Regl olmam lazım olamadım. Bakalım tartıda farkedecek mi bu durum...
Bence gayet iyi idare etmissinBugün diyete uymam çok mümkün değildi. Arkadaşlarımızla kahvalti ve mangal için sözleştik. Böyle nadir günlerin keyfini çıkarmaktan yanayım. Diğer günler menülerimi gördüysen iyiyimdir bu konuda. Aralıklı oruç uyguluyorum. Öğlen 12.00 kahvaltı, 15.00 ara öğün, 18.00 akşam yemeği şeklinde. Menülerimde daha önce danıştığım diyetisyenimin listelerinin derlemesidir. Ve en önemlisi emziren bir anneyim. 14 aylık ama aktif bir şekilde emerken iliğimi kurutan bir evladım var. Yine iyi tutuyorum kendimi yaniBu fırsatla kendimi de tanıtmış olayım.
Alkisliyorum diyetisyenini cok dogru bir yaklasimDiyetisyenimin bir sözü vardı. Kekten örnek verecek olursak yaptın, pişti derken 1 saat. Ulaşman çok kolay. Ama Antepten baklava mı geldi, bir tane yiyorsan, bir tane de benim için ye, demişti. Sürekli Mersine gidip tantuni yemiyorsan, bence pişman da olmaya gerek yok. Ama bunun devamı gelmesin işte. Yedin ve bitti. Şimdi kontrollü olmak zamanı. Bol su, bol hareket. Ve açlık olmalı. Mesela benim böyle günlerimde normalde sabah 9 da ilk öğünüm olurdu kefir ve incir örneğin... onu iptal eder 12 ye kadar su dışında bir şey tüketme derdi. Çünkü karaciğerin yoruluyor, açlıkla dinlenmesi lazım.
Ctesiye kadar katilimina bagli canim kendisine de soyledim bu kilosunu baslangic alip ctesi ekleyecegimEvlilik yıldönümünün kutlarım cnm nice nice yillariniz olsun inşallah
Menünde çok güzel afıyet olsun
Spor su nekadar?
North River cnm benim banuyu listeye ekleyebilirmisin
Birakta biz ovekNekadan da tuttuğunu koparan bi insanim ben ya gel övme benieliptigimi yaptim güne basliyabilirim artık
Bu hafta çocuklar evde mutfak mesaim biraz uzun olucak gibiKahvaltıyi hazırlıyım bebelere kizartma yapıyım kendimede yumurta hasliyim yazdan biber domates kavurup konservelediydim oda pratik oluyor seviyorum ondandan koyarım oh mis
Yazmamisim yaAfiyet olsun cnm sporunu suyunuda yazaydin
Gunaydin canim kolay gelsinGünaydın canlar dün gelemedim bir türlü bir ara telefon girmedi bir ara girebildm evde birşeyler çıktı 2 büyükler bir türlü toparlanamadilar huni takicam az kaldi
Cok guzel canimDünün menüsünü yazayım
Sabah
Peynirli maydanozlu omlet
Domates
Salatalık
1tk fındık ezmesi
Ara
1 sütlü türk kahve
1 avuç ceviz
Akşam18:00
1 tabak ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
Salata
21:00
4 tane haşlanmış kestane
Suyu az ictim takip edemedim
Evlendigimde 57 kiloydumkaç kilo olmak hedefin arkadaşım boylarimiz aynı bende 1 cm fazlasın o ayrı
7o altına insem yaza kadar korusam tekrar aşka gelip 65 olsam çok güzel olucak benim icin
57 kilolar ah ah ruyada görsem hayra yormakEvlendigimde 57 kiloydum61 kilo ile hamile kaldım sonra kilolar aldı başını gitti. Hamileyken doymuyordum resmen. 60-65 arası olsam sevinçten havalara ucabilirim
Nazar cıkmış iyi olmuş dermişimGünaydin
Nasilsini kizlar? Kahvaltimi yaptim keyf kahvesine gecerken kücuk hanim bardak kırdi camda heryere firlar yeniden ev supurdum simdi kahve yapacagim yeniden hadi gelin birlikte icelim
Aynen57 kilolar ah ah ruyada görsem hayra yormak
Canıma tak etmediği sürece bende çıkmadım canım ilk defa üst komşuma çıktım sabahın köründe süpürgeyle kavga edinceDimi sabah sporuda cok keyifli oluyor sonra zaman bulmak zor
Eltin akilli tabi
Herkese yakisiyor
Sana da canim mutlu pazarlar
Neyse rahata ermissin gercekten
Canim duvarlar zaten ince normal valla 11 yildir ayni yerdeyim ne kimse bize cikti ne ben gittim cok sukur
Benimkiler de öyle bazen koca bir çöp poşeti alıp butun dağıttıkları ni çöpe atasim geliyorEvin erkeklerine sinirlendim kızı aldım parka getirdim .Zekalarindan şuphe eder oldum milyon kez soyledigime rağmen insan neden kıyafetinin kirlisini sepet içine koyamaz yada yediginin çöplerini çöpe atamaz
Geçmiş olsun canım size birşey olmamış iyikiGünaydin
Nasilsini kizlar? Kahvaltimi yaptim keyf kahvesine gecerken kücuk hanim bardak kırdi camda heryere firlar yeniden ev supurdum simdi kahve yapacagim yeniden hadi gelin birlikte icelim