Mevlana değilim motivasyon için gel !

Sabahları bı loimalik tatlı yemezsem doydugumu anlamıyorum pazar günü en fazla 6oo kalori olacak şekilde kullanırsın odulunu cnm
Cuma günü birlikte yapalım detoks odemlerde gider dünkü nohut hemen artı cikarti tartıda beni

Farkındalık olusturabilmek mesele canım. Ben hep korumada cozutuyorum. Umarım bunu sağlarız. Yoksa al, ver nereye kadar...

Farkındalık olusturabilmek mesele canım. Ben hep korumada cozutuyorum. Umarım bunu sağlarız. Yoksa al, ver nereye kadar...
Ben de çok yoruldum kaç kere zayıflayıp kilo aldım hatırlamıyorumbu sefer koruma da onlemlerimi Alicam sporsa spor diyetisyense diyetisyen ne gerekirse yapıcam ama 7olerin üstüne cikmiycsm birdaha

Aynenn. Eski formuma dönmeyi aşırı istiyorum. Olacak inşallah
kaç kilo olmak hedefin arkadaşım boylarimiz aynı bende 1 cm fazlasın o ayrı
7o altına insem yaza kadar korusam tekrar aşka gelip 65 olsam çok güzel olucak benim icin

Günaydın canlar dün gelemedim bir türlü bir ara telefon girmedi bir ara girebildm evde birşeyler çıktı 2 büyükler bir türlü toparlanamadilar huni takicam az kaldi

Dünün menüsünü yazayım
Sabah
Peynirli maydanozlu omlet
Domates
Salatalık
1tk fındık ezmesi

Ara
1 sütlü türk kahve
1 avuç ceviz

Akşam18:00
1 tabak ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
Salata

21:00
4 tane haşlanmış kestane

Suyu az ictim takip edemedim

Yorum yapamıyorum menüne… Israr eden ye diye zorlayan insanlar beni bıktırdı

Dengeli bir menü ama spor istiyor sanki

Güzel bir gün olmuş
Spor?
Tatlim yeni bir grubuz adapte olamayanlar cikti . Seninde ctesiye kadar duzenli menu ve katilimla kalici olmani bekliyorum . Ona gore ctesi listeye ekleyecegim yeniden bunu baslangic kilon kabul ediyorum anlastik mi
Oyle korkulacak bir tarafida yok canim 3_4 kestanede kalabilmissen ne guzel 1 dlm ekmek ediyor. Gayet iyi iade etmissin bence
Ben Dilege cok kizmisimdir sabah kahvaltidaki receline balina ama o minicik odulle durup telafi ediyor kisiden kisiye degisiyor onun icin 2ck kadar recele ses etmiyorum ama kendim yesem telafi edemiyorum zor veren bir vucudum var
Bence gayet iyi idare etmissin
Alkisliyorum diyetisyenini cok dogru bir yaklasim
Evlilik yıldönümünün kutlarım cnm nice nice yillariniz olsun inşallah
Menünde çok güzel afıyet olsun
Spor su nekadar?
North River cnm benim banuyu listeye ekleyebilirmisin
Ctesiye kadar katilimina bagli canim kendisine de soyledim bu kilosunu baslangic alip ctesi ekleyecegim
Birakta biz ovek
Afiyet olsun cnm sporunu suyunuda yazaydin
Yazmamisim ya 30dk leslie 10476 adim 2 lt su
Günaydın canlar dün gelemedim bir türlü bir ara telefon girmedi bir ara girebildm evde birşeyler çıktı 2 büyükler bir türlü toparlanamadilar huni takicam az kaldi
Gunaydin canim kolay gelsin
Cok guzel canim

Günaydin

Nasilsini kizlar? Kahvaltimi yaptim keyf kahvesine gecerken kücuk hanim bardak kırdi camda heryere firlar yeniden ev supurdum simdi kahve yapacagim yeniden hadi gelin birlikte icelim

kaç kilo olmak hedefin arkadaşım boylarimiz aynı bende 1 cm fazlasın o ayrı
7o altına insem yaza kadar korusam tekrar aşka gelip 65 olsam çok güzel olucak benim icin
Evlendigimde 57 kiloydum 61 kilo ile hamile kaldım sonra kilolar aldı başını gitti. Hamileyken doymuyordum resmen. 60-65 arası olsam sevinçten havalara ucabilirim

Evin erkeklerine sinirlendim kızı aldım parka getirdim .Zekalarindan şuphe eder oldum milyon kez soyledigime rağmen insan neden kıyafetinin kirlisini sepet içine koyamaz yada yediginin çöplerini çöpe atamaz

Canıma tak etmediği sürece bende çıkmadım canım ilk defa üst komşuma çıktım sabahın köründe süpürgeyle kavga edince sanırsın evi supurmuyor dövüyor ufak bebek olunca tolere edemiyorum artık
Evin erkeklerine sinirlendim kızı aldım parka getirdim .Zekalarindan şuphe eder oldum milyon kez soyledigime rağmen insan neden kıyafetinin kirlisini sepet içine koyamaz yada yediginin çöplerini çöpe atamaz
Benimkiler de öyle bazen koca bir çöp poşeti alıp butun dağıttıkları ni çöpe atasim geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…