- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
-
- Konu Sahibi North River
- #1.021
Valla özel cabada harcamıyorumKim rahatsa onda cok kalinir bakFitt_anne a
Kız öyle deme neler var neler misafirliğe gittikleri evlerin dolaplarını karıştırıyorlarmisAman takma dun mutfak darma dumandi sabah topladim ne degisti eksildim miannelerimjz ya birsey olsada gelen olsa boyle mi gorecek diye diye kadini kole etmisler. Birsey olsa zaten acil durum demek ki o halde mutfaga bakanda gunah
Tovbe insan degil onlarKız öyle deme neler var neler misafirliğe gittikleri evlerin dolaplarını karıştırıyorlarmisne kadar saygısızca evim ne zaman daginik olsa Cat kapı. Misafir gelir hep derim bir kerede topluyken gelin diye
Böylelerini duyunca benim psikolojim bozuluyorTovbe insan degil onlar
O bir taneyi de zamanla sütlü Türk kahvesine çevirecem inşallahDemek ki içmeden durabiliyorsunBari 3 ü 1 arada değil de, süt ve kahve ile iç o bir taneyi de. Daha sağlıklı en azından.
Kalori hesabındansa yediğin besinlerin sağlıklı olmasına, daha uzun süre tok tutmasına dikkat edersen daha rahat edersin. Süt ile içtiğin nescafe daha masum. Pirinç pilavı yerine bulgur pilavı da iyi olmuş bu arada.
Benimkiler biraz büyüdü rahatladım çok şükürBende normalde tavuk gibi erkenden yatıyorum gece sürekli uyandığım için uykusuzluk gün içinde bana yaramiyor
Benim en küçük 3 aylık daha yolum çok uzunBenimkiler biraz büyüdü rahatladım çok şükür
7-8 kaşık vardır canım. Ben genelde dyt de alıştığım şekilde tutuyorum miktarları. 3 yk bulgur pilavı, 7 kaşık sebze ya da bakliyat yemeği gibi. Listelerimde bunları belirtmediğimi farkettim. Bundan sonra yazarım canımGuzel menu canim kuru kac kasik yedin
3 taneye maaşallah diyorum. Ben ikinciyi istediğim an cayıyorumBenim en küçük 3 aylık daha yolum çok uzun
Aynen. Zaman çabuk geçiyor ama. Benim de kızım 3.5 oğlum 2 yaşındaBenim en küçük 3 aylık daha yolum çok uzun
Hamdolsun iyiyim, dizimde sıkıntı var, oraya odaklandım, bende de kilo aldı başını gidiyor, yoğunluktan ve ödemden tartılamıyorum bileSağol canim insallah basta bizNasilsin
Gecmis olsun canim insallah sifa bulursun ,kilo arttukca eklemlere baskida artiyor biran once vermelisin hepimiz ayni kilo hemen konforu etkiliyorHamdolsun iyiyim, dizimde sıkıntı var, oraya odaklandım, bende de kilo aldı başını gidiyor, yoğunluktan ve ödemden tartılamıyorum bile
Listeye gore gidiyorsun anladim canim7-8 kaşık vardır canım. Ben genelde dyt de alıştığım şekilde tutuyorum miktarları. 3 yk bulgur pilavı, 7 kaşık sebze ya da bakliyat yemeği gibi. Listelerimde bunları belirtmediğimi farkettim. Bundan sonra yazarım canım
Sahsen ben istemiyordum ve rabbim uzun omurler versin iyi ki olmus. Abiyle super uyumlular illa ki zorluklari oluyor ama kardes iliskileri super cinsiyet farkliysa baska bir empati var aralarinda kiz daha nazli cilveli, abi korumaci3 taneye maaşallah diyorum. Ben ikinciyi istediğim an cayıyorumsonra bu fikirden de pişman oluyorum dengem bozuldu resmen...
Oo peşpese buyumusler masallah zor olmistur ama ilk zamanlarAynen. Zaman çabuk geçiyor ama. Benim de kızım 3.5 oğlum 2 yaşında
Ahiretligim seninle aynı gökyüzünün altında aynı saatlerde spor yapmak nasıl bir mutluluk anlatamamEki Görüntüle 3160522
Sabah sporu yapildi750ml su icildi simdi kahve sonrada kahvalti hazirlayacagim herkese günaydinnnnnnnn
Kocam bile espisirisine bizim ailenin salağıda sensin der düşün artık durumumun vahimliğiniKim rahatsa onda cok kalinir bakFitt_anne a
Afiyet olsun kiz dilimini 65 e satiyor eşimin isyeri valla günah atilirsa odulun olsun
Afiyet olsun canim . Nescafe azalmis ama sebebi varmis. Kalorisi cok yoksa ic derim 5_6 ama 3 tanesi bi paket cikolata ediyor boyle az ic
Afiyet olsun canim
Gecerli bir sebebin varsa sorun degil telefonu bozma yenileri cok pahali zaten
Guzel menu canim kuru kac kasik yedin
Aman takma dun mutfak darma dumandi sabah topladim ne degisti eksildim miannelerimjz ya birsey olsada gelen olsa boyle mi gorecek diye diye kadini kole etmisler. Birsey olsa zaten acil durum demek ki o halde mutfaga bakanda gunah
Gecmis olsun
O sakinligi yasarken yaninda bogazim da durmadi 16kg aldim
Afiyet olsun şekerimMenu
Sabah(12:00)
1.5 dlm ekmek (foto atmistim o 1.5dlm e denk geliyor)
1/2 avakado
10 findik
4 çeri
Peynir
Ara
3 hurma
Sutlu kahve
5 findik
Aksam(18:15)
Kocaman bir tabak salata
1.5 kucuk kutu ton baligi ile
1/2dlm ekmk (ekmeklerim t.bugdaydir aksi olursa belirtiri)
Su:2 lt 2 kupa yesilcay
Fitt_anne
Sana iradeli azimli olmak çok yakışıyor broIyi geceler fistiklar misafirlige gittik ve cay ,kahve disinda ne ikramlari yedim nede kahve yanindaki bitteri