Mevlana değilim motivasyon için gel !

Aman takma dun mutfak darma dumandi sabah topladim ne degisti eksildim mi annelerimjz ya birsey olsada gelen olsa boyle mi gorecek diye diye kadini kole etmisler. Birsey olsa zaten acil durum demek ki o halde mutfaga bakanda gunah
Kız öyle deme neler var neler misafirliğe gittikleri evlerin dolaplarını karıştırıyorlarmis ne kadar saygısızcaevim ne zaman daginik olsa Cat kapı. Misafir gelir hep derim bir kerede topluyken gelin diye

O bir taneyi de zamanla sütlü Türk kahvesine çevirecem inşallah

Hamdolsun iyiyim, dizimde sıkıntı var, oraya odaklandım, bende de kilo aldı başını gidiyor, yoğunluktan ve ödemden tartılamıyorum bile
Gecmis olsun canim insallah sifa bulursun ,kilo arttukca eklemlere baskida artiyor biran once vermelisin hepimiz ayni kilo hemen konforu etkiliyor

Listeye gore gidiyorsun anladim canim
3 taneye maaşallah diyorum. Ben ikinciyi istediğim an cayıyorum sonra bu fikirden de pişman oluyorum dengem bozuldu resmen...
Sahsen ben istemiyordum ve rabbim uzun omurler versin iyi ki olmus. Abiyle super uyumlular illa ki zorluklari oluyor ama kardes iliskileri super cinsiyet farkliysa baska bir empati var aralarinda kiz daha nazli cilveli, abi korumaci
Aynen. Zaman çabuk geçiyor ama. Benim de kızım 3.5 oğlum 2 yaşında
Oo peşpese buyumusler masallah zor olmistur ama ilk zamanlar

Günaydın güzellikler en hasarsızindan bir haftasonu olsun inşallah İngiliz bilim adamlarınin araştırmalarina göre sabah ilk iş günlüğümüze uğrayan kişilerin gün içi diyetine daha dikkat ettiği saptanmışben demiyorum uzmanlar diyor

Kocam bile espisirisine bizim ailenin salağıda sensin der düşün artık durumumun vahimliğini

Salonu dağınık birakabiliyorum ama mutfağı toparliyamazsam gece uykumu bile etkiliyor . kayınvalideme bişey olursa gece millet ne der sonra mutfak daginiksa eger

Afiyet olsun şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…