Mevlana değilim motivasyon için gel !

Aman takma dun mutfak darma dumandi sabah topladim ne degisti eksildim mi :KK70: annelerimjz ya birsey olsada gelen olsa boyle mi gorecek diye diye kadini kole etmisler. Birsey olsa zaten acil durum demek ki o halde mutfaga bakanda gunah :KK70:
Kız öyle deme neler var neler misafirliğe gittikleri evlerin dolaplarını karıştırıyorlarmis 😅ne kadar saygısızca😬evim ne zaman daginik olsa Cat kapı. Misafir gelir hep derim bir kerede topluyken gelin diye 😂😂

Demek ki içmeden durabiliyorsun 😉 Bari 3 ü 1 arada değil de, süt ve kahve ile iç o bir taneyi de. Daha sağlıklı en azından.

Kalori hesabındansa yediğin besinlerin sağlıklı olmasına, daha uzun süre tok tutmasına dikkat edersen daha rahat edersin. Süt ile içtiğin nescafe daha masum. Pirinç pilavı yerine bulgur pilavı da iyi olmuş bu arada.
O bir taneyi de zamanla sütlü Türk kahvesine çevirecem inşallah 👍

Hamdolsun iyiyim, dizimde sıkıntı var, oraya odaklandım, bende de kilo aldı başını gidiyor, yoğunluktan ve ödemden tartılamıyorum bile
Gecmis olsun canim insallah sifa bulursun ,kilo arttukca eklemlere baskida artiyor biran once vermelisin hepimiz ayni kilo hemen konforu etkiliyor

Screenshot_20221113-091440_Zepp Life.jpg
Sabah sporu yapildi 🤩🤩🤩 750ml su icildi simdi kahve sonrada kahvalti hazirlayacagim herkese günaydinnnnnnnn :spor: :spor: :spor: :spor: :spor:

7-8 kaşık vardır canım. Ben genelde dyt de alıştığım şekilde tutuyorum miktarları. 3 yk bulgur pilavı, 7 kaşık sebze ya da bakliyat yemeği gibi. Listelerimde bunları belirtmediğimi farkettim. Bundan sonra yazarım canım 😉
Listeye gore gidiyorsun anladim canim 😘
3 taneye maaşallah diyorum. Ben ikinciyi istediğim an cayıyorum 🙃 sonra bu fikirden de pişman oluyorum 😅 dengem bozuldu resmen...
Sahsen ben istemiyordum ve rabbim uzun omurler versin iyi ki olmus. Abiyle super uyumlular illa ki zorluklari oluyor ama kardes iliskileri super cinsiyet farkliysa baska bir empati var aralarinda kiz daha nazli cilveli, abi korumaci
Aynen. Zaman çabuk geçiyor ama. Benim de kızım 3.5 oğlum 2 yaşında 😊
Oo peşpese buyumusler masallah zor olmistur ama ilk zamanlar

Günaydın güzellikler 💃💃😍😍❤️en hasarsızindan bir haftasonu olsun inşallah 😍❤️ İngiliz bilim adamlarınin araştırmalarina göre sabah ilk iş günlüğümüze uğrayan kişilerin gün içi diyetine daha dikkat ettiği saptanmış😁ben demiyorum uzmanlar diyor😜

Kim rahatsa onda cok kalinir bak Fitt_anne Fitt_anne a :KK70:

Afiyet olsun kiz dilimini 65 e satiyor eşimin isyeri valla günah atilirsa odulun olsun

Afiyet olsun canim . Nescafe azalmis ama sebebi varmis. Kalorisi cok yoksa ic derim 5_6 ama 3 tanesi bi paket cikolata ediyor boyle az ic :KK60:

Afiyet olsun canim

Gecerli bir sebebin varsa sorun degil telefonu bozma yenileri cok pahali zaten :KK70:

Guzel menu canim kuru kac kasik yedin

Aman takma dun mutfak darma dumandi sabah topladim ne degisti eksildim mi :KK70: annelerimjz ya birsey olsada gelen olsa boyle mi gorecek diye diye kadini kole etmisler. Birsey olsa zaten acil durum demek ki o halde mutfaga bakanda gunah :KK70:

Gecmis olsun

O sakinligi yasarken yaninda bogazim da durmadi 16kg aldim :kızgın:
Kocam bile espisirisine bizim ailenin salağıda sensin der düşün artık durumumun vahimliğini😂😂

Salonu dağınık birakabiliyorum ama mutfağı toparliyamazsam gece uykumu bile etkiliyor 😬. kayınvalideme bişey olursa gece millet ne der sonra mutfak daginiksa eger😁

Menu

Sabah(12:00)
1.5 dlm ekmek (foto atmistim o 1.5dlm e denk geliyor)
1/2 avakado
10 findik
4 çeri
Peynir

Ara
3 hurma
Sutlu kahve
5 findik

Aksam(18:15)
Kocaman bir tabak salata
1.5 kucuk kutu ton baligi ile
1/2dlm ekmk (ekmeklerim t.bugdaydir aksi olursa belirtiri)

Su:2 lt 2 kupa yesilcay
Fitt_anne Fitt_anne
Afiyet olsun şekerim ❤️

X