Mevlana değilim motivasyon için gel !

Aksam ara yapmayacakmisin , emiyor ya gerci ek birsey veriyorsan cokta gerek yok ctesi odul diyelim kvnin gidisini kutladin galiba
Daha gidemedi kv bnin gorumcesi bu taraftaymis oğlu almaya gelecekmiş onunla gidecekti anlaştılar onlarda aramadan gitmişler eşim götürecek galiba ben anlamıyorum bu kadını gelsin kalsın amenna oğlunun evi 10 günlük geliyorsa 6 sini bende de gecirmesin 4 kardeşler esimler

Teşekkür ederim bize sayfaya değer verip özenli davrandigin için

Ya ödül yapmiycaktim ama dışarda kızım tiriliçe istedi yarısını yedi yarısını yemek zorunda kaldım okadar para verdiğim hem de israfı sevmediğim icin

Ne kötü gelinsin

Afiyet olsun cnm güzel gibi

Sabah 10.00 bir bardak Nescafe
Saat 11.30 1 haslanmis yumurta, domates, 1 dilim ekmek
Akşam 18.30 : bir tabak türlü , 8 yk bulgur pilavı ve biber turşusu
Kayınvalidemlerdeyim 1 bardak da çay içerim birazdan

Afiyet olsun cnm bulgur pilavı biraz gözüme cok geldi ama kalori kısmına bakarsan gunun dengeli görünüyor

Kahvaltı 12.oo
Salata
1 haslanmış yumurta
1 dilim kavun
Biraz peynir
3 zeytin
1lokma ekmekle tahin pekmez

Ara yarım tiriliçe

Akşam 19.3o
1 tabak pırasa
Salata
2 köfte
Yoğurt

Bol su spor yok lakin kızlarla yarım saat 4o dk kadar yürümüşüzdür gezerken North River

Doğrudur canım. Ben daha yeniyim, diğer arkadaşları bilmiyorum tabi. Belki onlarda bunalmıştir, uzun süre diyet yapınca. Ay ne biliyim işte telefonum bozulur, evde unuturum falan. Isteğim dışında atılmayım da gruptan
Teşekkür ederim bize sayfaya değer verip özenli davrandigin için
Ben de teşekkür ederim canım. Iyi geldiniz bana

12.11.2022 Menüm
Kahvaltı: 10.00
Simit, domates, salatalık, biber
Ara: 15.30
2 fincan yeşilçay, 3 adet ev yapımı züber
Akşam: 18.30
Kuru fasulye, yoğurt, salata
Su: 1 lt
Spor: ---
Bugün yürüyüş yapamadım ama saatim 10000 adımı geçti. Su hiç içemedim, aklıma gelmedi. Şimdi eve dönüyorum. Yatana kadar 1 lt daha içerim.

Yarın arkadaşın bahçesine mangala gideceğiz. Sabah kahvaltıyı da orda yapacağız. Yumurta, peynir, zeytin falan yerim büyük ihtimal. Mangalda da ekmek yemeyi düşünmüyorum. Bol salata ile et, tavuk ne yaparsak artık. Yarın bi günaydın derim ama gün içinde aktif olamayabilirim. Epeydir görüşmüyoruz, elimde telefon ayıp olur şimdi. Akşama da menümü yazarım

Eşimle büyük kız kv yi bırakmaya gitti evdeki kuzucuklarda uyudu uzun zmaandan sonra evde sakinlik evin dağınıklığıni kafama takmazsam şuan benden iyisi yok
Sırf bu sakinliği yaşamak için geceleri geç yatıyorum. Herkes uyusun bir sessiz sakin kendimle kalayım diyorum

Bugün kayınvalidemlerdeydim ondan görümcemin oğlu sünnet oldu. Sohbet vs derken zaman geçti gitti. Evde demek ki boş kalınca ağzımı dolduruyorum yarın da 1 ile kapatırım inşallah
Demek ki içmeden durabiliyorsun Bari 3 ü 1 arada değil de, süt ve kahve ile iç o bir taneyi de. Daha sağlıklı en azından.

Kalori hesabındansa yediğin besinlerin sağlıklı olmasına, daha uzun süre tok tutmasına dikkat edersen daha rahat edersin. Süt ile içtiğin nescafe daha masum. Pirinç pilavı yerine bulgur pilavı da iyi olmuş bu arada.

Kim rahatsa onda cok kalinir bak Fitt_anne a
Ya ödül yapmiycaktim ama dışarda kızım tiriliçe istedi yarısını yedi yarısını yemek zorunda kaldım okadar para verdiğim hem de israfı sevmediğim icin
Afiyet olsun kiz dilimini 65 e satiyor eşimin isyeri valla günah atilirsa odulun olsun
Afiyet olsun canim . Nescafe azalmis ama sebebi varmis. Kalorisi cok yoksa ic derim 5_6 ama 3 tanesi bi paket cikolata ediyor boyle az ic
Afiyet olsun canim
Gecerli bir sebebin varsa sorun degil telefonu bozma yenileri cok pahali zaten
Guzel menu canim kuru kac kasik yedin
Eşimle büyük kız kv yi bırakmaya gitti evdeki kuzucuklarda uyudu uzun zmaandan sonra evde sakinlik evin dağınıklığıni kafama takmazsam şuan benden iyisi yok
Aman takma dun mutfak darma dumandi sabah topladim ne degisti eksildim mi annelerimjz ya birsey olsada gelen olsa boyle mi gorecek diye diye kadini kole etmisler. Birsey olsa zaten acil durum demek ki o halde mutfaga bakanda gunah
Bugün kayınvalidemlerdeydim ondan görümcemin oğlu sünnet oldu. Sohbet vs derken zaman geçti gitti. Evde demek ki boş kalınca ağzımı dolduruyorum yarın da 1 ile kapatırım inşallah
Gecmis olsun
Sırf bu sakinliği yaşamak için geceleri geç yatıyorum. Herkes uyusun bir sessiz sakin kendimle kalayım diyorum
O sakinligi yasarken yaninda bogazim da durmadi 16kg aldim

Menu

Sabah(12:00)
1.5 dlm ekmek (foto atmistim o 1.5dlm e denk geliyor)
1/2 avakado
10 findik
4 çeri
Peynir

Ara
3 hurma
Sutlu kahve
5 findik

Aksam(18:15)
Kocaman bir tabak salata
1.5 kucuk kutu ton baligi ile
1/2dlm ekmk (ekmeklerim t.bugdaydir aksi olursa belirtiri)

Su:2 lt 2 kupa yesilcay
Fitt_anne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…