Mevlana değilim motivasyon için gel !

Bugün gidiyor canım ne oluyor diyeyim ne olmuyor ufak tefek diyelim canım
Yoklugu iyidir varligi
Iki gun yogundun anliyorum canim ama iyi baslamistin aslinda . Biz senin saat farkini unuttuk . Helal olsun

Tutkucugum bizi anladigin için çok teşekkür ederim inan çok zorlanıyoruz ve bu belkıde son çırpınış oyüzden hedefe anca aynı heyecan da olan arkadaşlarla yol alabilecegimize inanıyoruz.
Seni çok seviyorum biliyorsun zipziptada senle ayrı bir bağımız vardi her zaman gel seni görmek her zaman bizi mutlu edicektir çok çok öpüyorum

Selam kızlar bu dünkü kilomdu

Eklentiler

• IMG_20221111_132608.jpg
    83 KB · Görüntüleme: 23
Yoklugu iyidir varligi

Iki gun yogundun anliyorum canim ama iyi baslamistin aslinda . Biz senin saat farkini unuttuk . Helal olsun
evet haftaya ragmen gercekten eksi 500 gormek beni cok mutlu etti onun icin cok spor yaptım her yerim agriyordu 2 gundur eevt saat farki hem aksam hemde sabah daha cok hissdiliyor canım
Rica ederim canım önemli olan birbirmizi anlamak şu sanal dunyada .. bir diger taraftan sanal dunya ama hakka girebiliriz.. umarım hepimiz hedeflerimize kavuşuruz

Tamam o zaman ne diyebilirim ki. Sıkıntılarım olduğunu biliyorsunuz, misafir geleceğini de söyledim. Kendinize iyi bakın inşallah azimli bir şekilde istikrarla hedefinize ulaşın

Tamam o zaman ne diyebilirim ki. Sıkıntılarım olduğunu biliyorsunuz, misafir geleceğini de söyledim. Kendinize iyi bakın inşallah azimli bir şekilde istikrarla hedefinize ulaşın
Uzatmak istemiyorum canim bugün misafir telaşında kk girip başka sayfalara yazip buraya ugramaman bence ne demek istediğimi çok iyi açıklıyor zaten ...sende en kısa zamanda ulaşırsın hedefine inşaallah arkadaşım

Mutfagida toplayıp dışarı çıkıcam kızlarla boğazlı kazak istiyormuş ben ergentüm gün trenyoldan kıyafet bakıp bunu alabilirmiyim diye peşimde geziyor
Akşam yemek planı yapildimi dışarda yiycekler çok dikkat edin ama ödül gününüz hakettiniz 6oo kaloriyi gecmiyecek şekilde bı kaçamak yapabilirsiniz
A AsyaaAyazz
misophonia_
askrhpozitif
North River sana yok

Fitt_anne Canım yeni kurallar güzel, ben tamamım. Ama ani gelişen durumlardan dolayı hemen yolları ilk hafta ayırmasak mı? Ben bi gruba girmiştim. Ilk hafta tartı günü telefonumu evde unutmuşum ve tüm gün babaannemdeydim. Kadının telefonu tuşlu, internet yok. Tartı paylaşamadım diye beni gruptan çıkardılar. Üzülmüştüm açıkçası. Elimde değildi halbuki. Lütfen bu konuda biraz insaflı olalım. Ilk haftadan çıkarmayalım gruptan kimseyi. Ilk hafta uyarı, tekrarı olursa çıkış olsun mesela. Ne dersiniz?

Bu arada eksilerimiz hayırlı olsun. Ben bugün eşimin iş yerindeyim. Öğlen de bir nikaha davetliydik. Kahvaltımı 10 da yaptım. 15.30 da ara öğün yaptım. Kahvaltıda simit yiyerek ödülümü kullandım. Suyu çok az içtim bugün. Eskiden eşimin yanına gelince sürekli çikolata, bisküvi yerdim. Ağzıma sürmedim, eşim şok oldu. Birlik olmak çok güzel bir duygu. Kendimi size karşı sorumlu hissediyorum.

Sağ ol yaa diyorum millet nerden buluyor bunları

Tatlim boyle durumlar anlasilir. Ama biz bugun cikanlarla bayadir arkadasiz gercekten istese daglari delecek kizlar . 30kg verdi aijoo mesela 100 kusurlerden indi ama insan gercekten istemiuorsa olmuyor hepimiz bunu da biliyoruz
. Bugun tarti gunu dunun kilosunu atmak neden ? Ayrica sabah 11 de baska gruplarda msjlasabilirken buraya vakit ayiramiyorsa gercekten henuz o enerji gelmemistir. Kendimden biljyorum olmuyorsa arkandan vincle itekleseler olmuyor
Iste enerji bu, bunu ariyoruz

Oh be şükür eksilerin görünmeye başladı tebrik ederim cnm Rabbim bir daha 90lari göstermesin
Devamı gelsin inşallah canım hızlıca 8 leride geçersem süper olacak
Oo Merve hanim borek yiyerekte zayiflaniyormus masallah canim boyle gitsin patir patir bide su tartinin uygulamasindan profiline gir ismin soyismin hep ortada degistir sadece Merve kalsin bari halaya devam
Şuan şunu dusunuyorum 93 e çıkana kadar hayvanca yiyormusum ki çıkmışım sanırım başka açıklama bulamıyorum değiştireyim o aklımdaydı benim yine unuttum
Harikasın canım tebrikler
Ben biraz daha asılıp hedwfimi yakalarım diye düşünüyorum
Ben yakalayamasamda biraz daha yaklasirim diye düşünüyorum

Olmaması daha hayırlı ozaman bir de yemek derdi vardır
Olmaz olur mu canım hizmette sınır yok

Yoklugu iyidir varligi strrs diyorsun
Aynen canım sinir harbi
Tebrik ederim, harika

Hadi inşallah, gelsin 50 li kilolar, özledim valla
Gelir gelir haftaya inşallah

Menümu yazayım lakin bugün Cok duzensiz oldu

Sabah
Patates buglama
2 zeytin
½ dilim ekmek
1 tk fındık ezmesi

Öğlen
3 tane ceviz büyüklüğünde haşlama içli köfte

Ara
1 avuç üzüm

Akşam
1 dilim ince hamur sebzeli pizza

Su 2 litre yaklaşık

Aksam ara yapmayacakmisin , emiyor ya gerci ek birsey veriyorsan cokta gerek yok ctesi odul diyelim kvnin gidisini kutladin galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…