- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
-
- Konu Sahibi North River
Yoklugu iyidir varligiBugün gidiyor canım ne oluyor diyeyim ne olmuyorufak tefek diyelim canım
Iki gun yogundun anliyorum canim ama iyi baslamistin aslinda . Biz senin saat farkini unuttuk . Helal olsunSevgili Kızlar,
Sizleri cok sevdigimi biliyorsunuzÖncelikle bunu belirtmek istiyorum.. Bir kac mesaj okudum ve ustüme alıyorum hatalarımı biliyorum çünkü sunumum vardı ve gelemedim.Elbet burda devam etmek isterdim ama bu hafta boyle oldu yapacak birsey yok Kesinlikle size ve sizin motivasyonunuza etki edecek en ufak birsey yapmak istemem kalbim burda olacak. çok emek verince karsıdan ayni emegı istiyorsunuz dogal olarak ve bunu için burdasıniz bunun icin acıldı bu grup .. Asla alınma ve gucenme yok.. Bir insan arkadasını seviyor ve düsünuyorsa ona göre davranmalı. Ve bu yuzden gruptan ayrılıyorum. Durum duygusal değil tamamen dogru olmasi greken bir durum ..Elbet gelirim bir doga yuruyüsü fotografımi atarım bir motivasyon cumlesi yazarım kilonuzu gorür tebrik ederim belki ama grupta olmayacağımı belirtmek isterim. Hakkınızi helal edin olur mu?
Hepinizi çokca opuyor ve başarılar diliyorum
Fitt_anne
North River
Tutkucugum bizi anladigin için çok teşekkür ederimSevgili Kızlar,
Sizleri cok sevdigimi biliyorsunuzÖncelikle bunu belirtmek istiyorum.. Bir kac mesaj okudum ve ustüme alıyorum hatalarımı biliyorum çünkü sunumum vardı ve gelemedim.Elbet burda devam etmek isterdim ama bu hafta boyle oldu yapacak birsey yok Kesinlikle size ve sizin motivasyonunuza etki edecek en ufak birsey yapmak istemem kalbim burda olacak. çok emek verince karsıdan ayni emegı istiyorsunuz dogal olarak ve bunu için burdasıniz bunun icin acıldı bu grup .. Asla alınma ve gucenme yok.. Bir insan arkadasını seviyor ve düsünuyorsa ona göre davranmalı. Ve bu yuzden gruptan ayrılıyorum. Durum duygusal değil tamamen dogru olmasi greken bir durum ..Elbet gelirim bir doga yuruyüsü fotografımi atarım bir motivasyon cumlesi yazarım kilonuzu gorür tebrik ederim belki ama grupta olmayacağımı belirtmek isterim. Hakkınızi helal edin olur mu?
Fitt_anne
North River
Kiz by havada soguk sumu iciyorsunTeşekkür ederim tatlım ben suyumu iciyim
Yok kız normal suKiz by havada soguk sumu iciyorsun
evet haftaya ragmen gercekten eksi 500 gormek beni cok mutlu etti onun icin cok spor yaptım her yerim agriyordu 2 gundurYoklugu iyidir varligi
Iki gun yogundun anliyorum canim ama iyi baslamistin aslinda . Biz senin saat farkini unuttuk . Helal olsun
Rica ederim canımTutkucugum bizi anladigin için çok teşekkür ederiminan çok zorlanıyoruz ve bu belkıde son çırpınış oyüzden hedefe anca aynı heyecan da olan arkadaşlarla yol alabilecegimize inanıyoruz.
Seni çok seviyorum biliyorsun zipziptada senle ayrı bir bağımız vardi her zaman gel seni görmek her zaman bizi mutlu edicektir çok çok öpüyorum
Tamam o zaman ne diyebilirim ki. Sıkıntılarım olduğunu biliyorsunuz, misafir geleceğini de söyledim. Kendinize iyi bakın inşallah azimli bir şekilde istikrarla hedefinize ulaşınTatlım ya darilmaca kirilmaca yok ne yazikki bir turlu anlatamadim ne demek istediğimi burda diğer sayfada
Bugün tartı günü sabahtan beri senTutku44 ugrayipta bı tartinizi bildirmiyorsunuz sebebi ne çok merak ediyorum
Tarti gününün heyecanı sorumluluğu yoksa birlikte zayıflamanın ne anlamı var tek başına halledebilirsiniz siz
Mesala ben sabahtan merak etmeye başlıyorum acaba kim kaç kilo verdi emeğinin karşılığını aldimi diye.
Arkadaşınızın tartı heycanini paylasmiyorsaniz birlikte yol almiyalim kızlar
Uzatmak istemiyorum canim bugün misafir telaşında kk girip başka sayfalara yazip buraya ugramaman bence ne demek istediğimi çok iyi açıklıyor zaten ...sende en kısa zamanda ulaşırsın hedefine inşaallah arkadaşımTamam o zaman ne diyebilirim ki. Sıkıntılarım olduğunu biliyorsunuz, misafir geleceğini de söyledim. Kendinize iyi bakın inşallah azimli bir şekilde istikrarla hedefinize ulaşın
Tebrik ederim, harika
Hadi inşallah, gelsin 50 li kilolar, özledim vallaHarikasın canım haftaya 5 Lee geliyor
Ödem gidiyor ilk yeni basladiginda tebrikler canım
Sağ ol yaaSagol canim
Ben sonunda yer alacafgimortadali 3 nokta varya canim oraya basinca cikiyor
Odemin inmistir canim ne guzel 5lt su sisesi yada evde cocuk varsa ordanda anlarsin cocuklar odem tutmadigi icin sabit deger
Gunaydin canim
Oo Merve hanim borek yiyerekte zayiflaniyormusmasallah canim boyle gitsin patir patir bide su tartinin uygulamasindan profiline gir ismin soyismin hep ortada degistir sadece Merve kalsin bari halaya devam
Mutfagida toplayıp dışarı çıkıcam kızlarla boğazlı kazak istiyormuş ben ergentüm gün trenyoldan kıyafet bakıp bunu alabilirmiyim diye peşimde geziyor
Akşam yemek planı yapildimi dışarda yiycekler çok dikkat edin ama ödül gününüz hakettiniz 6oo kaloriyi gecmiyecek şekilde bı kaçamak yapabilirsiniz
A AsyaaAyazz
misophonia_
askrhpozitif
North River sana yok
Tatlim boyle durumlar anlasilir. Ama biz bugun cikanlarla bayadir arkadasiz gercekten istese daglari delecek kizlar . 30kg verdi aijoo mesela 100 kusurlerden indi ama insan gercekten istemiuorsa olmuyor hepimiz bunu da biliyoruzFitt_anne Canım yeni kurallar güzel, ben tamamım. Ama ani gelişen durumlardan dolayı hemen yolları ilk hafta ayırmasak mı? Ben bi gruba girmiştim. Ilk hafta tartı günü telefonumu evde unutmuşum ve tüm gün babaannemdeydim. Kadının telefonu tuşlu, internet yok. Tartı paylaşamadım diye beni gruptan çıkardılar. Üzülmüştüm açıkçası. Elimde değildi halbuki. Lütfen bu konuda biraz insaflı olalım. Ilk haftadan çıkarmayalım gruptan kimseyi. Ilk hafta uyarı, tekrarı olursa çıkış olsun mesela. Ne dersiniz?
Iste enerji bu, bunu ariyoruzBu arada eksilerimiz hayırlı olsun.Ben bugün eşimin iş yerindeyim. Öğlen de bir nikaha davetliydik. Kahvaltımı 10 da yaptım. 15.30 da ara öğün yaptım. Kahvaltıda simit yiyerek ödülümü kullandım. Suyu çok az içtim bugün. Eskiden eşimin yanına gelince sürekli çikolata, bisküvi yerdim. Ağzıma sürmedim, eşim şok oldu. Birlik olmak çok güzel bir duygu. Kendimi size karşı sorumlu hissediyorum.
Ben kazana dustumMutfagida toplayıp dışarı çıkıcam kızlarla boğazlı kazak istiyormuş ben ergentüm gün trenyoldan kıyafet bakıp bunu alabilirmiyim diye peşimde geziyor
Akşam yemek planı yapildimi dışarda yiycekler çok dikkat edin ama ödül gününüz hakettiniz 6oo kaloriyi gecmiyecek şekilde bı kaçamak yapabilirsiniz
A AsyaaAyazz
misophonia_
askrhpozitif
North River sana yok
Devamı gelsin inşallah canım hızlıca 8 leride geçersem süper olacakOh be şükür eksilerin görünmeye başladıtebrik ederim cnm Rabbim bir daha 90lari göstermesin
Şuan şunu dusunuyorum 93 e çıkana kadar hayvanca yiyormusum ki çıkmışım sanırım başka açıklama bulamıyorum değiştireyim o aklımdaydı benim yine unuttumOo Merve hanim borek yiyerekte zayiflaniyormusmasallah canim boyle gitsin patir patir bide su tartinin uygulamasindan profiline gir ismin soyismin hep ortada degistir sadece Merve kalsin bari halaya devam
Harikasın canım tebriklerOdemimin son damlasi da gidene kadar bekledim
Gecen hafta 78.3
Bugün 76.9
Harika bir rakam benim için çok mutlu oldum bu hafta regl halinde olduğum için tartı artilarda gidiyordu düne kadar bukadarini beklemiyordumEki Görüntüle 3160141
Ben yakalayamasamda biraz daha yaklasirim diye düşünüyorumBen biraz daha asılıp hedwfimi yakalarım diye düşünüyorum
Haftanin birincisi haftanin sonuncusuna 3 gunluk ceza verir yeni kural itirazi olan var mi ? (Ornegin gunluk 20 mekik _plank_squat_ip atlama_ 15 dk dans gibi gibi )
Fitt_anne
askrhpozitif
misophonia_
A AsyaaAyazz
Tutku44
Olmaz olur mu canımOlmaması daha hayırlı ozaman bir de yemek derdi vardır
Sevgili Kızlar,
Fitt_anne
North River
Aynen canım sinir harbiYoklugu iyidir varligi strrs diyorsun
Gelir gelir haftaya inşallahTebrik ederim, harika
Hadi inşallah, gelsin 50 li kilolar, özledim valla
Aksam ara yapmayacakmisin , emiyor ya gerci ek birsey veriyorsan cokta gerek yokMenümu yazayım lakin bugün Cok duzensiz oldu
Sabah
Patates buglama
2 zeytin
½ dilim ekmek
1 tk fındık ezmesi
Öğlen
3 tane ceviz büyüklüğünde haşlama içli köfte
Ara
1 avuç üzüm
Akşam
1 dilim ince hamur sebzeli pizza
Su 2 litre yaklaşık