- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
-
- Konu Sahibi North River
Evet uygun değil ama normalde yedigimden daha az yedim ve ekmek hiç yemedim . Daha dikkatli olurum ilerleyen günlerdeÖncelikle başlangıcın hayırlı olsun. Menün harika ama diyete uygun mu sence? Kızartma, pirinç pilavı...Şu an yazıp yazıp siliyorum. Ilk günden bir şey demek istemiyorum Bu arada nescafe 3 ü ya da 2 si birarada değildir inşallah Afiyet olsun.
Tamamdır
Seni gidi nasilda masum hala getirmis anlamayalim diyeFistikli şekerli krokan da kalori 9o masum yani
Geçmiş olsun canım nasıl şimdi kuzeyKizlar selam nasilsiniz ? Biz sabahi hastaneyle actik... oglumun aksamdan biraz atesi var gibiydi sabah normaldi . Giyindik torene gitmek icin kustu . Doktor kan vs bugun kotu bir menu oldu kusura bakmayin
Afiyet olsun. Alışana kadar olur tabi, ben farkındalık oluşması için yazdım. Umarım yanlış anlamadın beniEvet uygun değil ama normalde yedigimden daha az yedim ve ekmek hiç yemedim . Daha dikkatli olurum ilerleyen günlerde
Çok geçmiş olsun, şimdi nasıl oğlun?Kizlar selam nasilsiniz ? Biz sabahi hastaneyle actik... oglumun aksamdan biraz atesi var gibiydi sabah normaldi . Giyindik torene gitmek icin kustu . Doktor kan vs bugun kotu bir menu oldu kusura bakmayin
Geçmiş olsun canımKizlar selam nasilsiniz ? Biz sabahi hastaneyle actik... oglumun aksamdan biraz atesi var gibiydi sabah normaldi . Giyindik torene gitmek icin kustu . Doktor kan vs bugun kotu bir menu oldu kusura bakmayin
Hayirrrrr yanlış anlamadım tabiki deAfiyet olsun. Alışana kadar olur tabi, ben farkındalık oluşması için yazdım. Umarım yanlış anlamadın beniGayemiz ortak, kilolardan kurtulmak
Yok canım eskiden cuma zayıflama grupları vardı ordan tanıştık bir kismimiz bir kismimizda diyet günlüklerindenBir şey soracağım sizeBenim gibi yeni gelenler hariç, siz anne gruplarından mı tanışıksınız?
Canim nescafe sek mi yoksa 2li 3lu muMenüm
Sabah: 1 bardak Nescafe
Öglen : 1 kase mercimek çorbası, 7-8 adet karnabahar kızartması
Ara öğün: 1 bardak Nescafe
Akşam: 5 yk kuru fasulye, 8yk pirinç pilavı, yarım kase yoğurt ve turşu
Nescafe düşkünlüğüm çok fazla. Günde 3-4 bardak içerim. Bugün 2 ile bitirecem inşallah. Akşam yemeği öncesi de bitki çayı içtim.
Fark ettik ama gittin sandik sessiz sedasiz menulerini yaz canim , yeni isin hayirli olsun.Yokluğum farkedilmez sandım görünce sevğndim alın beni yine lütfenn(
İş değiştirdim 5 yıllık işimden ayrıldım farklı bir yere gittim herşey yoğun her gün yoğunburdan uzaklaşınca yediklerime de dikkat etmedim . Alın beni
O kadarcik ekmekten bu menu etkilenmez canim masallah iyi gidiyorsun10.11.2022
Kahvaltı: 11.30
Yumurtalı tahinli unsuz ekmek, peynir, zeytin, 3 dilim sucuk, yeşil çaylı tarçın çayı, üzüm
Ara: 15.00
1 fincan rezene, 3 adet züber lokum, 1 adet kuru incir
Akşam: 18.00
1 kepçe yoğurt çorbası, pırasa yemeği
Su: 3 lt
Spor: 50 dk yürüyüş
bugün bir parça ekmek yedim. Yürüyüş yaparken halk ekmeğin önünden geçiyordum. Çok severim o ekmeği. Birazcık böldüm ve yedim. Çok canım çekmese yemezdim. Cmt ye bir şey kalmadı, bir heyecan sardı beni. Yarın daha da özenirim inşallah.
Akıllı bileklik aldım, günlük hareketimde motive etsin diye düşündüm. 17000 adım atmışım bugün. 5000 i dışarda yürüyüş, gerisi evdeki hareketim.
Fitt_anne North River
İyi akşamlar kizlar hatirlayabildigim kadarıyla dünün menüsünü yazayım
Emziren anne menusu
Sabah
Pırasalı yumurta
1 dilim ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
1 tk fındık ezmesi
16:30
Avucumdan biraz büyük börek
1 bardak cay
21:00 (normalde yemeyecektim ama çok bitkin düştüm)
1 tabak taze fasulye
4 dilim turp
1 dilim ekmek
Su 2lt
North River Fitt_anne
Bebemmm sizin evde gün mu varBugünün menüsü(emziren anne)
Sabah
1 kk peynir
7 zeytin
1 dilim ekmek
1tk fındık ezmesi
16:00 gibi
2 YK kısır
3 tane sarma
1 damla çikolatali kurabiye
19:00
Hamsi
Bol salata
Su:3 lt
North River Fitt_anne
Geçmiş olsun canım nasıl şimdi kuzey
Çok geçmiş olsun, şimdi nasıl oğlun?
Sagolun canlar iyi şukurGeçmiş olsun canım
Bu hafta hep davetliydim bir yerlere canımBebemmm sizin evde gün mu varaksami yemekle en dogrusunu yapmissin ama su ikindileri halletsek daha saglikli yesek mesela patatrs hasla yesilljkle ye tokta tutar ille de karbon istiyorsa canin cakma salata tarzi
Evde spor falan mı yapiyorsun evde ben yerime oturmasam bile o kadar saymıyor benim bileklik10.11.2022
Kahvaltı: 11.30
Yumurtalı tahinli unsuz ekmek, peynir, zeytin, 3 dilim sucuk, yeşil çaylı tarçın çayı, üzüm
Ara: 15.00
1 fincan rezene, 3 adet züber lokum, 1 adet kuru incir
Akşam: 18.00
1 kepçe yoğurt çorbası, pırasa yemeği
Su: 3 lt
Spor: 50 dk yürüyüş
bugün bir parça ekmek yedim. Yürüyüş yaparken halk ekmeğin önünden geçiyordum. Çok severim o ekmeği. Birazcık böldüm ve yedim. Çok canım çekmese yemezdim. Cmt ye bir şey kalmadı, bir heyecan sardı beni. Yarın daha da özenirim inşallah.
Akıllı bileklik aldım, günlük hareketimde motive etsin diye düşündüm. 17000 adım atmışım bugün. 5000 i dışarda yürüyüş, gerisi evdeki hareketim.
Fitt_anne North River
Geçmiş olsun cnm kanda bişey ciktimiKizlar selam nasilsiniz ? Biz sabahi hastaneyle actik... oglumun aksamdan biraz atesi var gibiydi sabah normaldi . Giyindik torene gitmek icin kustu . Doktor kan vs bugun kotu bir menu oldu kusura bakmayin
Ya şu dişin tedavi olaydı bıKızlar çok diş ağrım var.musait olunca menü yazarım