- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 30
-
- Konu Sahibi North River
Yarın detoks şart oldu sağaBenim de dolu oldu bugun
Sabah
1 dlm borek
1 yumurta
2 cesit peynir
1/2 kk kadar helva
Aksam
5yk tavuk sote
3yk kremali makarna
Buyuk salata
Su:2 lt
Çok normal toksan sıkıntıDiyetimin ilk günü ve ben açım
İlk 3 gün hatta benim gibiler için 1 hafta epey zordur. Ama imkansız değilDiyetimin ilk günü ve ben açım
Ufff çok çok az yiyorsun. Karbon alma besleyici şeylerle doldur öğünleri bak nasıl gidecek kgBenim de dolu oldu bugun
Sabah
1 dlm borek
1 yumurta
2 cesit peynir
1/2 kk kadar helva
Aksam
5yk tavuk sote
3yk kremali makarna
Buyuk salata
Su:2 lt
Soguk algınlığında ilaç kullanmayı ezelden sevmiyorum. Ilacla 1 hafta, ilaçsız 7 günde iyilesiyor insan diye dalga geçerim genelde. Bitki çayları, meyve, istirahat iyi geliyor ama bebekle dinlenmek mümkün olmuyor. Bu yüzden süreç uzuyor bence. Yoksa mide ilaçlarımı emzirmeme rağmen kullanıyorum zaten.Ama iyileşmiyorsan kullanman gerekir araştır biraz. Allah şifa versin
Inşallah. Allah sana da şifa versin.İlaçlarım yazıldı, inşqllqh hiç yan etki olmadan kullanabilirim
Destek almayı dusunuyormusunDiyeti bıraktık dediğimiz anda da başlıyoruz sonu yok gibi yemeye. Ben artık bunu istemiyorum.
Bu arada açlık travmalarimi bulmaya başladım. Birinci kardeşim doğduğunda 2 gün hatta 3 gün aç kalmış olabilirmişim. Annem eve döndüğünde mama mama diye çok agladigimi söylüyor.
Birde biz bayramlarda köye giderdik. Babannemler akşam yemeği olarak saat 14-15.00 arası yemek yer bir daha yemezdi. Siz yapın yeyin denilse de aç uyurduk bazen
Ne güzel olmuş bir taşla iki kuşHava iyi olunca kızımla dışarı çıktık. 50 dk yürüdüm
Düşünüyorum da seansa 300 diyor...Destek almayı dusunuyormusun
Kolay gelsin canim üşütme. Bende akşama koltuklari silcem, halıda birkaç leke var onları silcemNe güzel olmuş bir taşla iki kuş
Bizimkinide dedesi götürdü. salon halisana meyve suyu döktü kızım dün onu yikayacam bende
Yokluğum farkedilmez sandım görünce sevğndim alın beni yine lütfenn
Öncelikle başlangıcın hayırlı olsun. Menün harika ama diyete uygun mu sence? Kızartma, pirinç pilavı...Menüm
Sabah: 1 bardak Nescafe
Öglen : 1 kase mercimek çorbası, 7-8 adet karnabahar kızartması
Ara öğün: 1 bardak Nescafe
Akşam: 5 yk kuru fasulye, 8yk pirinç pilavı, yarım kase yoğurt ve turşu
Nescafe düşkünlüğüm çok fazla. Günde 3-4 bardak içerim. Bugün 2 ile bitirecem inşallah. Akşam yemeği öncesi de bitki çayı içtim.
Canım bu arada menü paylaşıncaMenüm
Sabah: 1 bardak Nescafe
Öglen : 1 kase mercimek çorbası, 7-8 adet karnabahar kızartması
Ara öğün: 1 bardak Nescafe
Akşam: 5 yk kuru fasulye, 8yk pirinç pilavı, yarım kase yoğurt ve turşu
Nescafe düşkünlüğüm çok fazla. Günde 3-4 bardak içerim. Bugün 2 ile bitirecem inşallah. Akşam yemeği öncesi de bitki çayı içtim.