Mevlana değilim motivasyon için gel !

Ama iyileşmiyorsan kullanman gerekir araştır biraz. Allah şifa versin
Soguk algınlığında ilaç kullanmayı ezelden sevmiyorum. Ilacla 1 hafta, ilaçsız 7 günde iyilesiyor insan diye dalga geçerim genelde. Bitki çayları, meyve, istirahat iyi geliyor ama bebekle dinlenmek mümkün olmuyor. Bu yüzden süreç uzuyor bence. Yoksa mide ilaçlarımı emzirmeme rağmen kullanıyorum zaten.

Diyeti bıraktık dediğimiz anda da başlıyoruz sonu yok gibi yemeye. Ben artık bunu istemiyorum.

Bu arada açlık travmalarimi bulmaya başladım. Birinci kardeşim doğduğunda 2 gün hatta 3 gün aç kalmış olabilirmişim. Annem eve döndüğünde mama mama diye çok agladigimi söylüyor.

Birde biz bayramlarda köye giderdik. Babannemler akşam yemeği olarak saat 14-15.00 arası yemek yer bir daha yemezdi. Siz yapın yeyin denilse de aç uyurduk bazen 😔
Destek almayı dusunuyormusun

Menüm
Sabah: 1 bardak Nescafe
Öglen : 1 kase mercimek çorbası, 7-8 adet karnabahar kızartması
Ara öğün: 1 bardak Nescafe
Akşam: 5 yk kuru fasulye, 8yk pirinç pilavı, yarım kase yoğurt ve turşu
Nescafe düşkünlüğüm çok fazla. Günde 3-4 bardak içerim. Bugün 2 ile bitirecem inşallah. Akşam yemeği öncesi de bitki çayı içtim. 😊

IMG_20221110_195416.jpg
918 kalori açığım var. Belki 1 bardak da çay içerim 😊

Menüm
Nescafe düşkünlüğüm çok fazla. Günde 3-4 bardak içerim. Bugün 2 ile bitirecem inşallah. Akşam yemeği öncesi de bitki çayı içtim. 😊
Öncelikle başlangıcın hayırlı olsun. Menün harika ama diyete uygun mu sence? Kızartma, pirinç pilavı...🥰 Şu an yazıp yazıp siliyorum. Ilk günden bir şey demek istemiyorum 🤗 Bu arada nescafe 3 ü ya da 2 si birarada değildir inşallah 😉 Afiyet olsun.

10.11.2022
Kahvaltı: 11.30

Yumurtalı tahinli unsuz ekmek, peynir, zeytin, 3 dilim sucuk, yeşil çaylı tarçın çayı, üzüm
Ara: 15.00
1 fincan rezene, 3 adet züber lokum, 1 adet kuru incir
Akşam: 18.00
1 kepçe yoğurt çorbası, pırasa yemeği
Su: 3 lt
Spor: 50 dk yürüyüş

bugün bir parça ekmek yedim. Yürüyüş yaparken halk ekmeğin önünden geçiyordum. Çok severim o ekmeği. Birazcık böldüm ve yedim. Çok canım çekmese yemezdim. Cmt ye bir şey kalmadı, bir heyecan sardı beni. Yarın daha da özenirim inşallah.

Akıllı bileklik aldım, günlük hareketimde motive etsin diye düşündüm. 17000 adım atmışım bugün. 5000 i dışarda yürüyüş, gerisi evdeki hareketim.
Fitt_anne Fitt_anne North River North River

Menüm
Canım bu arada menü paylaşınca Fitt_anne Fitt_anne ve North River North River ı etiketliyoruz. Haberin olsun.

X