Mevlana değilim motivasyon için gel !

Dünkü menüm
Sabah klasik aynı bende herzaman 🙄

Ara kahve 3 hurma fıstık
Ara muz mandalina

Akşam 19.oo
2 kepçe şehriye çorbası
1 tabak pırasa
3 kaşık erişte
Turşu ezme yoğurt

1 saat önce bol su
North River North River

Evde spor falan mı yapiyorsun evde ben yerime oturmasam bile o kadar saymıyor benim bileklik
Oturmuyorum hiç, sürekli yeni yürüyen bebemin peşindeyim. Yemeği bile gezerek yiyor. Bana da fazla geldi ama disardaki yürüyüşümü doğru ölçünce yanlışlık olmadığını düşündüm. 5000 adımı 50 dakikada atıyorum çünkü.

Günaydınnnnn....
Bu sabah 11 de kahvaltı yaptım. Görsel atıyorum size de. Içinde,
1 sb süt,
2 yk lor peyniri,
1 yk tahin,
1 küçük muz,
1,5 yk keten tohumu var.
Denemek isteyen olursa tadı güzel ve doyurucu.

Eklentiler

• 20221111_110255.jpg
    20221111_110255.jpg
    46,9 KB · Görüntüleme: 26
Sabah kızım uyandı onu uyutuyum derken uyuya kalmışım kaltimki 12🙄
Pazara gıfıcem aksama misafir gelıcek biseyler hazırlamam lazım motoru taktim evi topluyorum😬

Bugün gittim antibiyotik yazdırdım. Kanala 1000 TL dedi ama bu diş çekilir dedi😔
Doktoruna denk gelmek lazım ben hamile iken doktor rotgen bile çekmeden kanal yapalım ağrı devam eder başarılı olmazsa çekeriz dedi 4 senedir kullanıyorum

Canim nescafe sek mi yoksa 2li 3lu mu :kahve: pilavla kuru tersi olabilirmis 8yk pilav cok olmus sanki ama alisana kadar ilk gunun gunahi olmaz

Fark ettik ama gittin sandik sessiz sedasiz menulerini yaz canim , yeni isin hayirli olsun.

O kadarcik ekmekten bu menu etkilenmez canim masallah iyi gidiyorsun :super:

Bebemmm sizin evde gün mu var :KK11: aksami yemekle en dogrusunu yapmissin ama su ikindileri halletsek daha saglikli yesek mesela patatrs hasla yesilljkle ye tokta tutar ille de karbon istiyorsa canin cakma salata tarzi

Sagolun canlar iyi şukur 💕
3lü maalesef. 78 kaloriymiş. Günde 4 bardaktan dün 2 bardağa düşürdüm. İnşallah yavaş yavaş bitiririm. Sabah uyanır uyanmaz 1 bardak icmezsem kötü oluyorum. Hem tok tutuyor kahvaltıda çok az yiyorum ya da yemiyorum. Kalori hesaplama programı da indirdim. En kötü 500 kalori açık bırakmaya çalışacağım. Göbek çok yok ama basen var bende. Yediğim her şey basen ve popo oluyor 😅

Ee kizlar cuma nasil gidiyor sabah tostsuz greyfurt 2 yumurta yedim ama iki gibi degildi kizim soyarken yarisini perte cikardi .

Doktoruna denk gelmek lazım ben hamile iken doktor rotgen bile çekmeden kanal yapalım ağrı devam eder başarılı olmazsa çekeriz dedi 4 senedir kullanıyorum
Hamileyken de 20 lik çektirdim ikisinde de. Çatır catjr kırılıyor dişlerim ya

Bugün ara öğün atistirmaligimi kendim hazırladım, kendi züberimi yaptım. Hurma, ceviz, badem ve kakao ile yaptım. Yarın evde olmayacağım, yanımda bunlardan götüreceğim bisküvi vs almamak için. Yeşil çayın yanında şimdi yicem.

Eklentiler

• 20221111_151249.jpg
    20221111_151249.jpg
    49,8 KB · Görüntüleme: 21
X