- 31 Aralık 2015
- 41.449
- 132.629
-
- Konu Sahibi North River
Çok üzüldüm çocukluk travmana.Uf titreme geldi ya o zamandan kesin birşeyler kalmış bende ama ne animsayabiliyorum ne de ne yapacağımı biliyorum. Ama olumlamalar yapicam. Kitaptaki önerileri bir deniycem birşey kaybetmem. Psikolog seansı sordum 300 TL dedi ya
Daha var pazarlarda cnmKavun nerde buldun kızafiyet olsun çok beğendim menuyu
Menülerin düzelsin artık cnm ya .9 Kasım menüsü
10.00 hastane çıkışı pastaneye gittim
1 poğaça yarım porsiyon börek ve 2 çay
11.30
Filtre kahve
13.00
1 kase ezo gelin çorbası, 1 dilim ekmek
15.30 türk kahvesi 3 top çikolata
19.00 4 köfte, salata, 3 4 patates dilimleri inceydi. Yoğurt
Ekmek yok
Neyseki bugün adımlarım iyi 8bini geçmiştir aslinda
Doktora gittinmi ?günaydın bu aradaGünaydınnnn. Bol hareketli az kalorili bir gün diliyorum. Ben hâlâ tam iyilesemedim. Bacaklarım ağrıyor, romatizma ağrısı gibi. Öksürük tekrarlıyor. Aman dikkat edin kendinize.
Fistikli şekerli krokan da kalori 9o masum yaniFistikli atistitma ne kiz . Afiyet olsun guzel dolu dolu saglikli
Sıkıntı ben de değerlerim var ilişkilerde presiplerim var kimsede bu yok .arkadaşız kalmiyim diye karşı tarafın hatasida olsa bunu söylemiyorlar kırdıkları da gönül almasını bilmiyorlarAman ya watsap grupları çok sıkıntıarkadaş grubuyla biz birbirimize girmiştik. Şimdi yine 3 kişilik varda öylesine yani
bende arkadaşlıkta çok iyi değilim yapmacık ve tahammüllü değilim ne yazıkkiSıkıntı ben de değerlerim var ilişkilerde presiplerim var kimsede bu yok .arkadaşız kalmiyim diye karşı tarafın hatasida olsa bunu söylemiyorlar kırdıkları da gönül almasını bilmiyorlar
En güzeli az insan çok huzur
aslında çok daha büyük travmalar varda, ben tıkanırcasına yememe sebep olanları bulmaya çalışıyorum şu aralar..Çok üzüldüm çocukluk travmana.Bunların farkına varmak bile iyileşme sürecinin bir parçası aslında. Hangi kitabı okuyorsun?
Ne ödevi o ah yavrum son dk mi bıraktın yoks
Sopa yamacimda duruyor hep . Yok canim yazmiyoruz
Aramiza hosgeldin , profiline gir hesap detaylari kisminda canim
Merhaba hosgeldin ilk sayfada kurallarimiz var
Beynim yemeye karsi hep tepkili korkmaktan kilo aliyorum alacagim stresiyle
Afiyet olsun cok guzel bugun de
Allah kolaylik versin
Rabbim kolaylık versin canim. İnşirah aç dinle hem işlerin kolaylaşsin hemde için ferahlar
Doktora gitmiştim. Kan tahlili röntgen bir şey çıkmadı. Emzirdigim için ilaç da kullanamıyorum. O yüzden tekrar gitmedim.Doktora gittinmi ?günaydın bu arada
başarılar dilerim canımKızlar Allah razı olsun bugun gece 4 te kalktım saat 7 e kadar calistim kızimi okula bıraktım simdi 9 da basliyor ders ..sunum gibi bir sey yapacagim ins dilim açık olurçok heyecanlı
geçmiş olsun canım aslında emzirirken kullanılan ilaçlarda var tabi bebeğin kaç aylık olduğuna göre veriyor doktorlarDoktora gitmiştim. Kan tahlili röntgen bir şey çıkmadı. Emzirdigim için ilaç da kullanamıyorum. O yüzden tekrar gitmedim.
Serumdan sonra 4 saat emzirme dedi, o bile çok zor oldu. Şu sıra memeye düşkünlük var. Aslında bir antibiyotik yazmışlardı ama onu da ben içmek istemedim. Normalde de çok ilaç kullanmayı sevmiyorum. Parol ve mide ilaçlarım hariç bir şey kullanmıyorum.geçmiş olsun canım aslında emzirirken kullanılan ilaçlarda var tabi bebeğin kaç aylık olduğuna göre veriyor doktorlar
Allah yardımcın olsunKızlar Allah razı olsun bugun gece 4 te kalktım saat 7 e kadar calistim kızimi okula bıraktım simdi 9 da basliyor ders ..sunum gibi bir sey yapacagim ins dilim açık olurçok heyecanlı
Seninle başlamadı yı okudun mu? O da yardımcı olur belki kaynağı bulmana.aslında çok daha büyük travmalar varda, ben tıkanırcasına yememe sebep olanları bulmaya çalışıyorum şu aralar..
hatice kübra tongar- çeyiz ve iyileşen anneliğim şuan bunları okuyorum
Ama iyileşmiyorsan kullanman gerekir araştır biraz. Allah şifa versinSerumdan sonra 4 saat emzirme dedi, o bile çok zor oldu. Şu sıra memeye düşkünlük var. Aslında bir antibiyotik yazmışlardı ama onu da ben içmek istemedim. Normalde de çok ilaç kullanmayı sevmiyorum. Parol ve mide ilaçlarım hariç bir şey kullanmıyorum.
Yok onu okumadım. Bu ara bu kitapları okudum biraz roman tarzına gecicemSeninle başlamadı yı okudun mu? O da yardımcı olur belki kaynağı bulmana.