Mevlana değilim motivasyon için gel !

Nazladım demi :)) yazayım bu akşam , özlüyorum buraları ah kaç kg yim bilmiyorum yarın tartılayım

Sabah 10.30 : yarım paket ile yapılmış 1 çay bardağı Nescafe 3ü bir arada
11.30 : 1 haşlanmış yumurtayı doğrayıp içine soğan ve maydanoz katıp yedim.
Akşam 16:00 : 1 tabak etli patlıcan tavası , 2 dilim ekmek
17:00 bir bardak Nescafe 3ü bir arada yine
18:30 : bitki çayı
Günlük 4 bardaktan bugün 1.5 bardağa çektim kahveyi . Tiryaki olmuşum resmen. İcmezsem olmuyor
Fitt_anne başka kimi etiketlememiz gerekiyordu unuttum

Sevgili arkadaşlar yarın tartı günü şuan sayfa da olup bizimle yol almak isteyenler lütfen çok iyi okusun ölçsün biçsinin ona göre devam etsin .
Illallah ettim bu konudan bundan önce zipzipin takımda olup da ayrilmamin sebebidir kişinin ciddiye almamasi bulunduğu diyet sayfasını. canı isteyip gelip canı istemeyince gelmemesi ve yedim kusura bakmayın lafları...
Benim motivasyonumu kirmaniza izin vermiycem kusura bakmayın.Ben nasıl her gün düzenli uğruyor diyetime dikkat ediyor sizin motive olmanız için dil dökerken aynı özeni gostericekseniz devam edin.

Kurallar net hergun 5 mesaj
Ve diyet yapılacak
Menulerde hamurisi görmek istemiyorum
Yanlış anlaşılma var diyet yapabilmeniz için motive edilmiycek burda kimse zaten diyet yapan doğru beslenen kişilerle birlikte yürüyeceğiz

Mazeret bildirmeden çıkıp giden iki üç gün ugramiyan bir daha hiç ugramasin
Diyet yapmaya hazır olmayan nefsi ağır olan bize burda boşa vakit harcatmadan başka daha esnek sayfalarda devam etsin

Afiyet olsun şekerim türk kahvesi filtre kahve iç neskafa kahve değil

Dilos etiket yapamamis ben etiketleyim
North River
askrhpozitif
Aijoo
Tutku44
A AsyaaAyazz
bnnu
misophonia_

Teşekkür ederim tiryakilik düzeyinde Nescafe içmem. Şuan 1.5 bardak rekor bende
Bende ayniydim ilk zamanlar kalorisine bakınca masum sanıyordum burda kızlar anlatınca doğrusunu filtre kahveye yöneldim hafif sütle iç ama filtre iç derim arkadaşım

Bende yürüyüşte 1 saatte 7ooo üstü oluyor doğrudur saatin

Saatin doğrudur canımda benim evde iş yaparken kolum sabit kalınca saymıyor o yüzden sordum dışarda daha çok adım tamamlayabiliyorum

Yarın senin eksini çok merak ediyorum cnm

iyi geceler kızlar. bir süredir buralarda değildim o yüzden yeni gördüm sayfanızı. hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…