- 20 Kasım 2010
- 4.871
- 9.061
-
- Konu Sahibi North River
Nazladım demi :)) yazayım bu akşam , özlüyorum buraları ah kaç kg yim bilmiyorum yarın tartılayımCanim nescafe sek mi yoksa 2li 3lu mupilavla kuru tersi olabilirmis 8yk pilav cok olmus sanki ama alisana kadar ilk gunun gunahi olmaz
Fark ettik ama gittin sandik sessiz sedasiz menulerini yaz canim , yeni isin hayirli olsun.
O kadarcik ekmekten bu menu etkilenmez canim masallah iyi gidiyorsun
Bebemmm sizin evde gün mu varaksami yemekle en dogrusunu yapmissin ama su ikindileri halletsek daha saglikli yesek mesela patatrs hasla yesilljkle ye tokta tutar ille de karbon istiyorsa canin cakma salata tarzi
Sagolun canlar iyi şukur
Afiyet olsun şekerimSabah 10.30 : yarım paket ile yapılmış 1 çay bardağı Nescafe 3ü bir arada
11.30 : 1 haşlanmış yumurtayı doğrayıp içine soğan ve maydanoz katıp yedim.
Akşam 16:00 : 1 tabak etli patlıcan tavası , 2 dilim ekmek
17:00 bir bardak Nescafe 3ü bir arada yine
18:30 : bitki çayı
Günlük 4 bardaktan bugün 1.5 bardağa çektim kahveyi . Tiryaki olmuşum resmen. İcmezsem olmuyor
Fitt_anne başka kimi etiketlememiz gerekiyordu unuttum
Teşekkür ederimAfiyet olsun şekerimtürk kahvesi filtre kahve iç neskafa kahve değil
Dilos etiket yapamamis ben etiketleyimSevgili arkadaşlar yarın tartı günü şuan sayfa da olup bizimle yol almak isteyenler lütfen çok iyi okusun ölçsün biçsinin ona göre devam etsin .
Illallah ettim bu konudan bundan önce zipzipin takımda olup da ayrilmamin sebebidir kişinin ciddiye almamasi bulunduğu diyet sayfasını. canı isteyip gelip canı istemeyince gelmemesi ve yedim kusura bakmayın lafları...
Benim motivasyonumu kirmaniza izin vermiycem kusura bakmayın.Ben nasıl her gün düzenli uğruyor diyetime dikkat ediyor sizin motive olmanız için dil dökerken aynı özeni gostericekseniz devam edin.
Kurallar net hergun 5 mesaj
Ve diyet yapılacak
Menulerde hamurisi görmek istemiyorum
Yanlış anlaşılma var diyet yapabilmeniz için motive edilmiycek burda kimse zaten diyet yapan doğru beslenen kişilerle birlikte yürüyeceğiz
Mazeret bildirmeden çıkıp giden iki üç gün ugramiyan bir daha hiç ugramasin
Diyet yapmaya hazır olmayan nefsi ağır olan bize burda boşa vakit harcatmadan başka daha esnek sayfalarda devam etsin
Bende ayniydim ilk zamanlar kalorisine bakınca masum sanıyordum burda kızlar anlatınca doğrusunu filtre kahveye yöneldim hafif sütle iç ama filtre iç derim arkadaşımTeşekkür ederimtiryakilik düzeyinde Nescafe içmem. Şuan 1.5 bardak rekor bende
Bende yürüyüşte 1 saatte 7ooo üstü oluyor doğrudur saatinOturmuyorum hiç, sürekli yeni yürüyen bebemin peşindeyim. Yemeği bile gezerek yiyor. Bana da fazla geldi ama disardaki yürüyüşümü doğru ölçünce yanlışlık olmadığını düşündüm. 5000 adımı 50 dakikada atıyorum çünkü.
Benim cumalar yoğun oluyor misafir pazar aynı güne denk geliyor ama ben yorgunluk ve hızlı günleri sevdiğimi anladımselammm kızlarrr nasilsınjzzz
Çok güzelBende yürüyüşte 1 saatte 7ooo üstü oluyor doğrudur saatin
Saatin doğrudur canımda benim evde iş yaparken kolum sabit kalınca saymıyor o yüzden sordum dışarda daha çok adım tamamlayabiliyorumOturmuyorum hiç, sürekli yeni yürüyen bebemin peşindeyim. Yemeği bile gezerek yiyor. Bana da fazla geldi ama disardaki yürüyüşümü doğru ölçünce yanlışlık olmadığını düşündüm. 5000 adımı 50 dakikada atıyorum çünkü.
Yarın senin eksini çok merak ediyorum cnmMenümü paylaşayım
11.11.2022
Kahvaltı: 11.00
Lorlu, muzlu, tahinli süt
Ara: 15.30
1 fincan yeşilçay, 3 adet ev yapımı züber
Akşam: 18.30
Kabak-havuç sote, 3 yk yoğurt
Su: 3 lt
Spor: 1 saat yürüyüş
Fitt_anne North River
Günü kapattım. Birazdan yeşil çay içmeyi planlıyorum.
İnşallah yavaş yavaş bitirecemBende ayniydim ilk zamanlar kalorisine bakınca masum sanıyordum burda kızlar anlatınca doğrusunu filtre kahveye yöneldim hafif sütle iç ama filtre iç derim arkadaşım
Çok iyiiiGünün ilk tartısı, ilk eksisi geliyooor
Geçen cumartesi 61,7 ydi
Günün ilk tartısı, ilk eksisi geliyooor
Geçen cumartesi 61,7 ydi