- 31 Aralık 2015
- 41.449
- 132.629
-
- Konu Sahibi North River
Afiyet olsun canım Cumartesi harika bir eksi gelıcek gibi09.11.2022 Menüm
Kahvaltı: 12.00
Mantarlı omlet, peynir, zeytin, yeşil çaylı tarçın çayı, üzüm
Ara: 15.00
Sütlü nescafe, 3 adet züber (yuvarlak olanlardan)
Akşam: 18.00
Sebzeli tavuk yemeği, kabak yemeği, salata
Su: 3 lt
Fitt_anne North River
Şimdi çayın yanında 5 badem yiyeceğim. Yarın görüşmek üzere
Ne ödevi o ah yavrum son dk mi bıraktın yoksAllahım kafayı yicem ya çok yoruldum ... hem stresliyim hem bitmedi .. 2 gundur bir ödev ile ugrasiyorum ama ben bittim o bitmedi
Sopa yamacimda duruyor hep . Yok canim yazmiyoruzevet tatlım yapmıstim
afiyet olsun canim guzel basladın artik
sabah iyi bir baslangıc insana çok iyi geliyor
paylas kuzum bunlar guzel seyler
gecmis olsun kuzum
bende iki gundue uyuyakaliyorum cok yoruluyorm bu aralar
burdayım canım benim
sopa hemen çıkmış
kızlar adım sayıları yazmiyoruz demi kimse yazmiyoruz diye bende yazmiyorum
Aramiza hosgeldin , profiline gir hesap detaylari kisminda canimTamamdıryarın başlayayım ben de. Şu alttaki kilo şeylerini nasıl yapıyoruz en son hamile kalmak için bu sitedeydim. Unutmuşum her şeyi
Merhaba hosgeldin ilk sayfada kurallarimiz varMerhaba bende katılmak istiyorum
Beynim yemeye karsi hep tepkili korkmaktan kilo aliyorum alacagim stresiyleNorth River bende bir dönem aşırı azalttım yememi diyetisyene başlayınca bu listeylle kilo almam dimi demiştim, o hafta 2.5 kg vermiştim ben şok
Afiyet olsun cok guzel bugun de09.11.2022 Menüm
Kahvaltı: 12.00
Mantarlı omlet, peynir, zeytin, yeşil çaylı tarçın çayı, üzüm
Ara: 15.00
Sütlü nescafe, 3 adet züber (yuvarlak olanlardan)
Akşam: 18.00
Sebzeli tavuk yemeği, kabak yemeği, salata
Su: 3 lt
Fitt_anne North River
Şimdi çayın yanında 5 badem yiyeceğim. Yarın görüşmek üzere
Beynim ağrıyor resmen 3,4 tane komsumla watsap grubumuz vardı onuda kokutmayi başardıkBen ciktim gruptan oh be dünya varmış
Allah kolaylik versinAllahım kafayı yicem ya çok yoruldum ... hem stresliyim hem bitmedi .. 2 gundur bir ödev ile ugrasiyorum ama ben bittim o bitmedi
Fistikli atistitma ne kiz . Afiyet olsun guzel dolu dolu saglikliMenum
Kahvaltı 11.oo
Salata
1haslanmis yumurta
1 dilim beyaz peynir
Zeytin
1dilim kavun
1tereyağı bal
Ara 3 hurma kahve
Fıstıklı atıştırma
Akşam 19.oo
Brokoli
5 köfte
Domates
Yoğurt
4o dk eliptik yarım saat yuruyus
Bol su ananaslı yeşil çay
North River
Beynim ağrıyor resmen 3,4 tane komsumla watsap grubumuz vardı onuda kokutmayi başardıkBen ciktim gruptan oh be dünya varmış
Rabbim kolaylık versin canim. İnşirah aç dinle hem işlerin kolaylaşsin hemde için ferahlarAllahım kafayı yicem ya çok yoruldum ... hem stresliyim hem bitmedi .. 2 gundur bir ödev ile ugrasiyorum ama ben bittim o bitmedi
Diyeti bıraktık dediğimiz anda da başlıyoruz sonu yok gibi yemeye. Ben artık bunu istemiyorum.Sopa yamacimda duruyor hep . Yok canim yazmiyoruz
Aramiza hosgeldin , profiline gir hesap detaylari kisminda canim
Merhaba hosgeldin ilk sayfada kurallarimiz var
Beynim yemeye karsi hep tepkili korkmaktan kilo aliyorum alacagim stresiyle
Afiyet olsun cok guzel bugun de
Allah kolaylik versin
Kavun nerde buldun kızMenum
Kahvaltı 11.oo
Salata
1haslanmis yumurta
1 dilim beyaz peynir
Zeytin
1dilim kavun
1tereyağı bal
Ara 3 hurma kahve
Fıstıklı atıştırma
Akşam 19.oo
Brokoli
5 köfte
Domates
Yoğurt
4o dk eliptik yarım saat yuruyus
Bol su ananaslı yeşil çay
North River
Yani kim bakti size ki sen 2 yada 3 gun aç kaldin. Simdi icim acidi inan. Kizim kolikti bi gun saat 5 gibi ogluma yemej yiyelim dedim acikmadim dedi. Guvec yapmistim bol etli bide sever pilavla. Bizim kiz cildirdi oglum acikti yuzume bakiyor ama bi tabak hazir yemegi koyamadim . Sabret annem dursun ,uyusun derken saat 9 a geldi ama hem bebek agliyor hemde ben oglum ac diye. Babasi isten geldi baba ben cok aciktim bebegimiz durmuyor annem yemek veremedi dedi. Bittigim andiDiyeti bıraktık dediğimiz anda da başlıyoruz sonu yok gibi yemeye. Ben artık bunu istemiyorum.
Bu arada açlık travmalarimi bulmaya başladım. Birinci kardeşim doğduğunda 2 gün hatta 3 gün aç kalmış olabilirmişim. Annem eve döndüğünde mama mama diye çok agladigimi söylüyor.
Birde biz bayramlarda köye giderdik. Babannemler akşam yemeği olarak saat 14-15.00 arası yemek yer bir daha yemezdi. Siz yapın yeyin denilse de aç uyurduk bazen
Babannem durmuş çoğunlukla. Sözde dayımın eşi yengemde varmiş. Bende sordum babam eve hiç gelip gitmedi mi dedim. O zaman doğum izni yokmuş adam işe gidip arada hastaneye uğrayıp sonra da eve geliyomuştur. Anlamadimki nasıl olmuş olay.. hiç yedirmemezlik yapmamişlardir muhtemel ben zaten iştahsızdim çocukken. Ama peşimde kosup yediren olmayınca hayır dedigimde zorlamadilar demekkiYani kim bakti size ki sen 2 yada 3 gun aç kaldin. Simdi icim acidi inan. Kizim kolikti bi gun saat 5 gibi ogluma yemej yiyelim dedim acikmadim dedi. Guvec yapmistim bol etli bide sever pilavla. Bizim kiz cildirdi oglum acikti yuzume bakiyor ama bi tabak hazir yemegi koyamadim . Sabret annem dursun ,uyusun derken saat 9 a geldi ama hem bebek agliyor hemde ben oglum ac diye. Babasi isten geldi baba ben cok aciktim bebegimiz durmuyor annem yemek veremedi dedi. Bittigim andiakillandik acikmasakta 7 den once yedik kizimin krizi baslamadan. Simdi sana kim bakti ki 3 gun ac kaldin
Benimde aklıma geldi bak yusra öyle bir gün aç beklemişti yavrum. Ama Allah'tan Eslem genel olarak bebekken sakindi var ya. O sakinlik olmasaydı mahvolmuş olurduk. Pandemi başında eşimde evde kalmıştı 2 ay yusraya hep o baktı o zaman. Ama çocuk etkilenmez mi, etkilendi tabi o kiş önceki kışın giydiği kıyafetleri giydi tekrar. Hiç büyümedi. O yaz 3 yaşındaydı ama kg kaybetmişti hiç yediremiyodukYani kim bakti size ki sen 2 yada 3 gun aç kaldin. Simdi icim acidi inan. Kizim kolikti bi gun saat 5 gibi ogluma yemej yiyelim dedim acikmadim dedi. Guvec yapmistim bol etli bide sever pilavla. Bizim kiz cildirdi oglum acikti yuzume bakiyor ama bi tabak hazir yemegi koyamadim . Sabret annem dursun ,uyusun derken saat 9 a geldi ama hem bebek agliyor hemde ben oglum ac diye. Babasi isten geldi baba ben cok aciktim bebegimiz durmuyor annem yemek veremedi dedi. Bittigim andiakillandik acikmasakta 7 den once yedik kizimin krizi baslamadan. Simdi sana kim bakti ki 3 gun ac kaldin
Çok yazdım ama birde bu olay olduğu zaman 2 yaşındayım. Yani yalandan mama mama diye ağlayacağım sanmıyorum. Üstelik annemde yeni anlattı, doğuma giderken bana hiç anlatmadan ortadan kaybolmuş. Balkonda kıyafetlerini gösterip anne anne diyormuşum. Birde babannem köyde yaşadığı için ona da alışık değildim ben altımi bile halamın 6 yaşındaki kızına aldirmişimYani kim bakti size ki sen 2 yada 3 gun aç kaldin. Simdi icim acidi inan. Kizim kolikti bi gun saat 5 gibi ogluma yemej yiyelim dedim acikmadim dedi. Guvec yapmistim bol etli bide sever pilavla. Bizim kiz cildirdi oglum acikti yuzume bakiyor ama bi tabak hazir yemegi koyamadim . Sabret annem dursun ,uyusun derken saat 9 a geldi ama hem bebek agliyor hemde ben oglum ac diye. Babasi isten geldi baba ben cok aciktim bebegimiz durmuyor annem yemek veremedi dedi. Bittigim andiakillandik acikmasakta 7 den once yedik kizimin krizi baslamadan. Simdi sana kim bakti ki 3 gun ac kaldin