Mevlana değilim motivasyon için gel !

Uf titreme geldi ya o zamandan kesin birşeyler kalmış bende ama ne animsayabiliyorum ne de ne yapacağımı biliyorum. Ama olumlamalar yapicam. Kitaptaki önerileri bir deniycem birşey kaybetmem. Psikolog seansı sordum 300 TL dedi ya

Günaydınnnn. Bol hareketli az kalorili bir gün diliyorum. Ben hâlâ tam iyilesemedim. Bacaklarım ağrıyor, romatizma ağrısı gibi. Öksürük tekrarlıyor. Aman dikkat edin kendinize.

Uf titreme geldi ya o zamandan kesin birşeyler kalmış bende ama ne animsayabiliyorum ne de ne yapacağımı biliyorum. Ama olumlamalar yapicam. Kitaptaki önerileri bir deniycem birşey kaybetmem. Psikolog seansı sordum 300 TL dedi ya
Çok üzüldüm çocukluk travmana.😔 Bunların farkına varmak bile iyileşme sürecinin bir parçası aslında. Hangi kitabı okuyorsun?

9 Kasım menüsü

10.00 hastane çıkışı pastaneye gittim 😓
1 poğaça yarım porsiyon börek ve 2 çay

11.30
Filtre kahve

13.00
1 kase ezo gelin çorbası, 1 dilim ekmek

15.30 türk kahvesi 3 top çikolata

19.00 4 köfte, salata, 3 4 patates dilimleri inceydi. Yoğurt
Ekmek yok

Neyseki bugün adımlarım iyi 8bini geçmiştir aslinda
Menülerin düzelsin artık cnm ya .

Aman ya watsap grupları çok sıkıntı 🙄 arkadaş grubuyla biz birbirimize girmiştik. Şimdi yine 3 kişilik varda öylesine yani
Sıkıntı ben de değerlerim var ilişkilerde presiplerim var kimsede bu yok .arkadaşız kalmiyim diye karşı tarafın hatasida olsa bunu söylemiyorlar kırdıkları da gönül almasını bilmiyorlar
En güzeli az insan çok huzur 😁

Sıkıntı ben de değerlerim var ilişkilerde presiplerim var kimsede bu yok .arkadaşız kalmiyim diye karşı tarafın hatasida olsa bunu söylemiyorlar kırdıkları da gönül almasını bilmiyorlar
En güzeli az insan çok huzur 😁
bende arkadaşlıkta çok iyi değilim yapmacık ve tahammüllü değilim ne yazıkki
menülerimde düzelcek söz veriyorum

Çok üzüldüm çocukluk travmana.😔 Bunların farkına varmak bile iyileşme sürecinin bir parçası aslında. Hangi kitabı okuyorsun?
aslında çok daha büyük travmalar varda, ben tıkanırcasına yememe sebep olanları bulmaya çalışıyorum şu aralar..
hatice kübra tongar- çeyiz ve iyileşen anneliğim şuan bunları okuyorum

Ne ödevi o ah yavrum son dk mi bıraktın yoks😁

Sopa yamacimda duruyor hep . Yok canim yazmiyoruz

Aramiza hosgeldin , profiline gir hesap detaylari kisminda canim

Merhaba hosgeldin ilk sayfada kurallarimiz var

Beynim yemeye karsi hep tepkili korkmaktan kilo aliyorum alacagim stresiyle

Afiyet olsun cok guzel bugun de

:KK70:

Allah kolaylik versin

Rabbim kolaylık versin canim. İnşirah aç dinle hem işlerin kolaylaşsin hemde için ferahlar

Kızlar Allah razı olsun bugun gece 4 te kalktım saat 7 e kadar calistim kızimi okula bıraktım simdi 9 da basliyor ders ..sunum gibi bir sey yapacagim ins dilim açık olur 🥰 çok heyecanlı

geçmiş olsun canım aslında emzirirken kullanılan ilaçlarda var tabi bebeğin kaç aylık olduğuna göre veriyor doktorlar
Serumdan sonra 4 saat emzirme dedi, o bile çok zor oldu. Şu sıra memeye düşkünlük var. Aslında bir antibiyotik yazmışlardı ama onu da ben içmek istemedim. Normalde de çok ilaç kullanmayı sevmiyorum. Parol ve mide ilaçlarım hariç bir şey kullanmıyorum.

Serumdan sonra 4 saat emzirme dedi, o bile çok zor oldu. Şu sıra memeye düşkünlük var. Aslında bir antibiyotik yazmışlardı ama onu da ben içmek istemedim. Normalde de çok ilaç kullanmayı sevmiyorum. Parol ve mide ilaçlarım hariç bir şey kullanmıyorum.
Ama iyileşmiyorsan kullanman gerekir araştır biraz. Allah şifa versin

X