Mevlana değilim motivasyon için gel !

İyi akşamlar kizlar hatirlayabildigim kadarıyla dünün menüsünü yazayım

Emziren anne menusu

Sabah
Pırasalı yumurta
1 dilim ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
1 tk fındık ezmesi

16:30
Avucumdan biraz büyük börek
1 bardak cay

21:00 (normalde yemeyecektim ama çok bitkin düştüm)
1 tabak taze fasulye
4 dilim turp
1 dilim ekmek

Su 2lt

North River North River Fitt_anne Fitt_anne

Son düzenleme:
Öncelikle başlangıcın hayırlı olsun. Menün harika ama diyete uygun mu sence? Kızartma, pirinç pilavı...🥰 Şu an yazıp yazıp siliyorum. Ilk günden bir şey demek istemiyorum 🤗 Bu arada nescafe 3 ü ya da 2 si birarada değildir inşallah 😉 Afiyet olsun.
Evet uygun değil ama normalde yedigimden daha az yedim ve ekmek hiç yemedim . Daha dikkatli olurum ilerleyen günlerde 😊

Kizlar selam nasilsiniz ? Biz sabahi hastaneyle actik... oglumun aksamdan biraz atesi var gibiydi sabah normaldi . Giyindik torene gitmek icin kustu . Doktor kan vs bugun kotu bir menu oldu kusura bakmayin :KK43:

Menüm
Sabah: 1 bardak Nescafe
Öglen : 1 kase mercimek çorbası, 7-8 adet karnabahar kızartması
Ara öğün: 1 bardak Nescafe
Akşam: 5 yk kuru fasulye, 8yk pirinç pilavı, yarım kase yoğurt ve turşu
Nescafe düşkünlüğüm çok fazla. Günde 3-4 bardak içerim. Bugün 2 ile bitirecem inşallah. Akşam yemeği öncesi de bitki çayı içtim. 😊
Canim nescafe sek mi yoksa 2li 3lu mu :kahve: pilavla kuru tersi olabilirmis 8yk pilav cok olmus sanki ama alisana kadar ilk gunun gunahi olmaz
Yokluğum farkedilmez sandım görünce sevğndim alın beni yine lütfenn :KK43:(
İş değiştirdim 5 yıllık işimden ayrıldım farklı bir yere gittim herşey yoğun her gün yoğun :KK43: burdan uzaklaşınca yediklerime de dikkat etmedim . Alın beni :KK43:
Fark ettik ama gittin sandik sessiz sedasiz menulerini yaz canim , yeni isin hayirli olsun.
10.11.2022
Kahvaltı: 11.30

Yumurtalı tahinli unsuz ekmek, peynir, zeytin, 3 dilim sucuk, yeşil çaylı tarçın çayı, üzüm
Ara: 15.00
1 fincan rezene, 3 adet züber lokum, 1 adet kuru incir
Akşam: 18.00
1 kepçe yoğurt çorbası, pırasa yemeği
Su: 3 lt
Spor: 50 dk yürüyüş

bugün bir parça ekmek yedim. Yürüyüş yaparken halk ekmeğin önünden geçiyordum. Çok severim o ekmeği. Birazcık böldüm ve yedim. Çok canım çekmese yemezdim. Cmt ye bir şey kalmadı, bir heyecan sardı beni. Yarın daha da özenirim inşallah.

Akıllı bileklik aldım, günlük hareketimde motive etsin diye düşündüm. 17000 adım atmışım bugün. 5000 i dışarda yürüyüş, gerisi evdeki hareketim.
Fitt_anne Fitt_anne North River North River
O kadarcik ekmekten bu menu etkilenmez canim masallah iyi gidiyorsun :super:
İyi akşamlar kizlar hatirlayabildigim kadarıyla dünün menüsünü yazayım

Emziren anne menusu

Sabah
Pırasalı yumurta
1 dilim ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
1 tk fındık ezmesi

16:30
Avucumdan biraz büyük börek
1 bardak cay

21:00 (normalde yemeyecektim ama çok bitkin düştüm)
1 tabak taze fasulye
4 dilim turp
1 dilim ekmek

Su 2lt

Bugünün menüsü(emziren anne)

Sabah
1 kk peynir
7 zeytin
1 dilim ekmek
1tk fındık ezmesi

16:00 gibi
2 YK kısır
3 tane sarma
1 damla çikolatali kurabiye

19:00
Hamsi
Bol salata

Su:3 lt

Bebemmm sizin evde gün mu var :KK11: aksami yemekle en dogrusunu yapmissin ama su ikindileri halletsek daha saglikli yesek mesela patatrs hasla yesilljkle ye tokta tutar ille de karbon istiyorsa canin cakma salata tarzi
Geçmiş olsun canım nasıl şimdi kuzey

Çok geçmiş olsun, şimdi nasıl oğlun?

Geçmiş olsun canım
Sagolun canlar iyi şukur 💕

Bebemmm sizin evde gün mu var :KK11: aksami yemekle en dogrusunu yapmissin ama su ikindileri halletsek daha saglikli yesek mesela patatrs hasla yesilljkle ye tokta tutar ille de karbon istiyorsa canin cakma salata tarzi
Bu hafta hep davetliydim bir yerlere canım 😬 yoksa benim evde nerde bı kap yemeği zor yapiyorum kosturmacadan 🙈ikindileri yemicem diye gidiyorum ama önüme gelince anca bu kadar frenleyebildim bu hafta

10.11.2022
Kahvaltı: 11.30

Yumurtalı tahinli unsuz ekmek, peynir, zeytin, 3 dilim sucuk, yeşil çaylı tarçın çayı, üzüm
Ara: 15.00
1 fincan rezene, 3 adet züber lokum, 1 adet kuru incir
Akşam: 18.00
1 kepçe yoğurt çorbası, pırasa yemeği
Su: 3 lt
Spor: 50 dk yürüyüş

bugün bir parça ekmek yedim. Yürüyüş yaparken halk ekmeğin önünden geçiyordum. Çok severim o ekmeği. Birazcık böldüm ve yedim. Çok canım çekmese yemezdim. Cmt ye bir şey kalmadı, bir heyecan sardı beni. Yarın daha da özenirim inşallah.

Akıllı bileklik aldım, günlük hareketimde motive etsin diye düşündüm. 17000 adım atmışım bugün. 5000 i dışarda yürüyüş, gerisi evdeki hareketim.
Fitt_anne Fitt_anne North River North River
Evde spor falan mı yapiyorsun evde ben yerime oturmasam bile o kadar saymıyor benim bileklik

Kizlar selam nasilsiniz ? Biz sabahi hastaneyle actik... oglumun aksamdan biraz atesi var gibiydi sabah normaldi . Giyindik torene gitmek icin kustu . Doktor kan vs bugun kotu bir menu oldu kusura bakmayin :KK43:
Geçmiş olsun cnm kanda bişey ciktimi

X