- 21 Kasım 2013
- 23.038
- 72.894
-
- Konu Sahibi North River
Harikasın cnmGünaydınnnn. Sabah merakımdan tartıldım. Eksileri gördümkac olduğumu söylemeyim de cmt size sürpriz olsun kendi kendime nazar etmem inşallah Bu arada listede 200gr eksik yazmışsın beni canim North River
Millet içinde diyet yapıyorum yemiyim desen topa tutulursun hepsi uzman kesilir emzikli iken diyet yapılmaz diyeSağol canım emzirince bende şaşırdım canım yemesem ayrı bir dert yesem ayrı bir dert kendimce bir denge kurmaya çalışıyorum ama yine de uyarın beni de daha önce emzirirken hiç diyet yapmadım
Aynen canım millet önüme emziriyorum diye ekstra koyuyor şimdiMillet içinde diyet yapıyorum yemiyim desen topa tutulursun hepsi uzman kesilir emzikli iken diyet yapılmaz diye
Tartı bende güzel şeyler diyor bakalım cumartesiye kadar ne olacakBenim regl devam ediyor tartı şuan gerçek rqkami yansıtmıyor diye tartılmadım yarın tartiliyim ona göre gerekirse 2 gün yumurta diyeti yaparim
Kontrolü bırakma suyunu çıkarma, telafi et diğer öğünde sebzeli proteinli o karbonlu ogunle.. Allah'ın izniyle kiloyu verirsin.. az olsun devamlı olsunAynen canım millet önüme emziriyorum diye ekstra koyuyor şimdine imtihan oluyor bana bir bilsen birde aksi gibi gelen giden çok cagiranda çok yarın sabahtan misafirim var öğleden sonra ben davetliyim cuma günüde çocukların etkinliği var onun için gidicem arkadasa yere atasin geliyor kendimi
Hadi masaallah nazar değmesin inşallahTartı bende güzel şeyler diyor bakalım cumartesiye kadar ne olacak
Bir şekilde dengelemeye çalışıyorum bakalım nereye kadarKontrolü bırakma suyunu çıkarma, telafi et diğer öğünde sebzeli proteinli o karbonlu ogunle.. Allah'ın izniyle kiloyu verirsin.. az olsun devamlı olsun
Simdi senin menuyu gorunce ben cok mu az yiyorum ondan mi gitmiyor (bugun ki kahvaltiyi saymazsak :/ )Selam kızlar yemekten sonra kızla uyumusum .Akşamları 1 ,2saat uyku iyi geliyor uyku acigimi kapatıyorum
Menüm
Kahvaltı öncesi sirkeli su damla sakızlı kahve
Kahvaltı 11.oo
1kase menemen
Salata
1dilim peynir
Zeytin
1 avuç çiğ yer fıstığı
1lokma ekmek ile tereyağı bal
Ara 3hurma yer fıstığı ile sütlü yulaf ezmesi
Akşam 19.oo
2 kepçe şehriye çorbası
1 tabak patlıcan yemeği
1 tabak yoğurtlu semizotu salatası
1tane mücver turşu ezme
Bol su form çayı
North River
Tamam canim duzeltirimGünaydınnnn. Sabah merakımdan tartıldım. Eksileri gördümkac olduğumu söylemeyim de cmt size sürpriz olsun kendi kendime nazar etmem inşallah Bu arada listede 200gr eksik yazmışsın beni canim North River
Hadi masallahTartı bende güzel şeyler diyor bakalım cumartesiye kadar ne olacak
Çok beğendim bu sözüHarikasın cnmbosana dememişler eksinin geleceği menüden belli olur diye
AslındaSimdi senin menuyu gorunce ben cok mu az yiyorum ondan mi gitmiyor (bugun ki kahvaltiyi saymazsak :/ )
evet tatlım yapmıstimYaptın mı spor
afiyet olsun canim guzel basladın artikBugün menümü paylaşayım hanımlar
Kahvaltımı 11.45 de yaptım. Diyetisyenimin bir tarifi var. 2 yumurta, 2 yk tahin, kabartma tozu, baharatlar bzzzzt yapilip fırın kasesinde pişiyor. Hamburger ekmeği gibi oluyor görüntü olarak. Tadı da muhteşem.peynir, zeytin, salatalık, domates ve biberle bu ekmeği yedim.
15.00 Ara öğün
Sütlü kahve ve 1 kuru incir
18.30 Aksam yemeği
3 adet köfte, salata, ayran
40 dk kadar yürüyüş yaptım gün içinde
2,5 lt su, içmeye de devam
sabah iyi bir baslangıc insana çok iyi geliyorGünaydın bu alemın en fıstık kızları
Hayırlı bereketli bir gün olsun hepimiz için inşallah
Bugün yürüyüş yapmiycam. haftada 4 gun yürüyüş hedefledim onuda rahat tamamlıyorum .hedeflerimin için de rutin işler hariç evde bir düzenleme temizle yapmakta vardı.oyüzden onceligimi ona verdim . aspiratör ve fırını temızlıycem
2 sayfa meal ve 1o sayfa kitap okuma hedefimi yaptım işe başlamadan önce
Kitapı beğenmedim (aşkın gözyaşları kimya hatun )ama bitiricem çünkü alışkanlık haline getirmek istedigim bir özellikte "yarım bırakmamak tamamlamak"diyettede devamlı başa donmemiz hedefe ulaşmadan birakmamizin bir sebebide bu kötü aliskanligimiz bunu her alanda degistirecem ben kızlar size de fikir olsun
gecmis olsun kuzumİyi geceler kızlar gülsima ve Hüma hasta miray ise akşamdan beri ayağa dikti bizi uysal bebek gitti yerine başka birşey geldi yeni sakinleşti menumu yazayım çocuklar uyumuskken yatayım bir süre beni idare edin
Sabah
Biber sote
2 Dilim ekmek
1 tk fındık ezmesi
Az birsey tavada yumurta
3 zeytin
1 cecil peyniri
14:30 - 16:00( arkadaşın evine gitmiştik çocukların öğretmeni sınıfa keçeden materyaller istemişti birlikte yapalim diye toplandık arkadaş ikram hazırlamış hem çalıştık hem atistirdik)
1 küçük kase kısır
1 tane bülbül yuvası kurabiye
1 minik börek
Yarım dilim portakal rüyası
19:30( çocuklardan kalanları yedim)
1 yk biber dolmasının içi ve biberi
Çeyrek köfte
Avuç içi kadar mayalı ekmek
Su:2 lt ye yakın
North River Fitt_anne
bende iki gundue uyuyakaliyorum cok yoruluyorm bu aralarSelam kızlar yemekten sonra kızla uyumusum .Akşamları 1 ,2saat uyku iyi geliyor uyku acigimi kapatıyorum
Menüm
Kahvaltı öncesi sirkeli su damla sakızlı kahve
Kahvaltı 11.oo
1kase menemen
Salata
1dilim peynir
Zeytin
1 avuç çiğ yer fıstığı
1lokma ekmek ile tereyağı bal
Ara 3hurma yer fıstığı ile sütlü yulaf ezmesi
Akşam 19.oo
2 kepçe şehriye çorbası
1 tabak patlıcan yemeği
1 tabak yoğurtlu semizotu salatası
1tane mücver turşu ezme
Bol su form çayı
North River
burdayım canım benimTutku44 balım nerdesin
sopa hemen çıkmışEsim evde ben Cuma evde olacak saniyordum ise gec kalmissin diye uyandirdim bide hafiften kusus diye dememis sapsik sabahin 8de kaldirdim geneneyse saglam bir kahvalti yaptim simdi disardayiz Dilek durttu takima gel diye bakiyim dedim Tutku44 kayip ilani verelim mi gelecwk misin
TamamdırAktif aktif azimliyim hirsliyim diyorsan gel buyur canım ilk sayfa da kurallarımiz var
Merhaba bende katılmak istiyorumGünlük Kuralları;
Eki Görüntüle 3150446
*Hergün 5 msj zorunlu , aktiflik ve motivasyon için
* Menulere yorum yapmak zorunlu (bilgi sahibi olmasakta poğaca,simit üstüne tatlı yenilen bir menünün yanlış olduğu tartışılmaz )
*Tartı günü Cumartesi günüdür!( Fotografli olacak ) 2 hafta üst üste mazeretsiz bildirim yapmayanla yollarimiz ayrilir
* Haftada bir gün ödül öğünü (günü degil!!!) maksimum 600 cal !!! olacak şekilde
* Hafta içi mecburiyetten ( özel gün vs ) kaçamak yapanin tarti sonrasi ödül öğünü olmaz!!!
***Menülere yapılan yorumlara kırılmak , tartişma ortami oluşturmak olmasin . Hepimizin amaci en dogru ve kısa surede hedefe ulaşmak . Bazen hepimizin bunalip yediği, üzüntüsunu yemekten çıkardığı günler olacak ama bunu ne kadar sık, bahanelere sığınarak tekrar edersek o kadar zorlaşacaktır bu süreç. Bu nedenle kararli , ben artık bu bedeni kendime yakıştıramıyorum diyecekseniz Hoşgeldiniz Sağlıklı Bedenlerimize Ulaşacağımız yolculuğa
Üye 25.10.22 Haftalik
HedefC.tesi
TartıAylık Hedef Aylık
SonuçNorth River 82.75 81.75 81.15 76 Fitt_anne 82.1 80 79.6 74 askrhpozitif 91.25 89 91.75 84 @Aijoo 77.2 76 79.5 75
Üye 29.10 H.hedef C.tesi Sonuç Fitt_anne 79.6 77.0 78.3 -1.3 Tutku44 82.9 North River 81.15 80.2 82.25 +1.25 @Aijoo 79.5 77.5 askrhpozitif 91.75 89.9 93 +1.25 misophonia_ 61.5
zaten mevzu orda koptu bir bosluk buldum bir suru alinti yaotim sonra diger noslukta yazamadim sonra o mesaj var diye gunaydin diyemedim