Mevlana değilim motivasyon için gel !

Harikasın cnm bosana dememişler eksinin geleceği menüden belli olur diye

Sağol canım emzirince bende şaşırdım canım yemesem ayrı bir dert yesem ayrı bir dert kendimce bir denge kurmaya çalışıyorum ama yine de uyarın beni de daha önce emzirirken hiç diyet yapmadım
Millet içinde diyet yapıyorum yemiyim desen topa tutulursun hepsi uzman kesilir emzikli iken diyet yapılmaz diye

Benim regl devam ediyor tartı şuan gerçek rqkami yansıtmıyor diye tartılmadım yarın tartiliyim ona göre gerekirse 2 gün yumurta diyeti yaparim

Millet içinde diyet yapıyorum yemiyim desen topa tutulursun hepsi uzman kesilir emzikli iken diyet yapılmaz diye
Aynen canım millet önüme emziriyorum diye ekstra koyuyor şimdi ne imtihan oluyor bana bir bilsen birde aksi gibi gelen giden çok cagiranda çok yarın sabahtan misafirim var öğleden sonra ben davetliyim cuma günüde çocukların etkinliği var onun için gidicem arkadasa yere atasin geliyor kendimi

Kontrolü bırakma suyunu çıkarma, telafi et diğer öğünde sebzeli proteinli o karbonlu ogunle.. Allah'ın izniyle kiloyu verirsin.. az olsun devamlı olsun

Simdi senin menuyu gorunce ben cok mu az yiyorum ondan mi gitmiyor (bugun ki kahvaltiyi saymazsak :/ )
Tamam canim duzeltirim
Tartı bende güzel şeyler diyor bakalım cumartesiye kadar ne olacak
Hadi masallah

Esim evde ben Cuma evde olacak saniyordum ise gec kalmissin diye uyandirdim bide hafiften kusus diye dememis sapsik sabahin 8de kaldirdim gene neyse saglam bir kahvalti yaptim simdi disardayiz Dilek durttu takima gel diye bakiyim dedim Tutku44 kayip ilani verelim mi gelecwk misin

7 kasım
7.30 zencefilli yesilcay
10.30 teraygli yumurta,2 dilim zeytin,3 dilimpeynir 1 dilim ekmek
11.00 1 tarcinli elma
11.30 1 armut
14.30 1 kupa kahve, 3 ceviz 1 kare bitter
16.00 1 kase domates corbasi,salata kassi icine 1 yk eriste
18.00 1 kupa yesilcayli sodali karisim

2 lt su
15 dk kardio videosu perisan oldum
8 dk pilates( tlf uygulamasinda 1.gun hedefi bitmedi yarim kaldi )
(tuhaf gunun tuhaf menusu oldu )

8 kasım
7.30 1 kupa zencefilli yesilcay
8.30 1 haslanmis yumurta,maydonoz ,baharat 1 cay kaşgi zeytin yag ,1 dilim ekmek
11.30 1 kupa kahve yarim avuc leblebi
16.30 1 kase yogurt,ekmeksiz doner ,salata(evde)
18.00 1 elma
su 2lt
spor
15 dk plates( 1.gün gorevi tamamlandi )
benim bazi yerler iptal

North River
Fitt_anne

Simdi senin menuyu gorunce ben cok mu az yiyorum ondan mi gitmiyor (bugun ki kahvaltiyi saymazsak :/ )
Aslında Fitt_anne a demissin ama tutamadım kendimi. Ben gruba dahil olduktan sonra senin ilk paylaşımını gördüğümde ne kadar az yiyor demistim. Hem miktar az hem de öğün sayın az bence. Sen daha iyi bilirsin tabi, beni yanlış anlamanı istemem ama az yediğin için metabolizman yavaş çalışıyor olabilir. Bu yüzden de kilo vermen yavaş oluyordur diye düşünüyorum.

Yaptın mı spor
evet tatlım yapmıstim
afiyet olsun canim guzel basladın artik
sabah iyi bir baslangıc insana çok iyi geliyor
paylas kuzum bunlar guzel seyler
gecmis olsun kuzum
bende iki gundue uyuyakaliyorum cok yoruluyorm bu aralar
burdayım canım benim
sopa hemen çıkmış
kızlar adım sayıları yazmiyoruz demi kimse yazmiyoruz diye bende yazmiyorum

Aktif aktif azimliyim hirsliyim diyorsan gel buyur canım ilk sayfa da kurallarımiz var
Tamamdır yarın başlayayım ben de. Şu alttaki kilo şeylerini nasıl yapıyoruz en son hamile kalmak için bu sitedeydim. Unutmuşum her şeyi

Merhaba bende katılmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…