Mevlana değilim motivasyon için gel !

09.11.2022 Menüm
Kahvaltı: 12.00
Mantarlı omlet, peynir, zeytin, yeşil çaylı tarçın çayı, üzüm
Ara: 15.00
Sütlü nescafe, 3 adet züber (yuvarlak olanlardan)
Akşam: 18.00
Sebzeli tavuk yemeği, kabak yemeği, salata
Su: 3 lt

Fitt_anne Fitt_anne North River North River

Şimdi çayın yanında 5 badem yiyeceğim. Yarın görüşmek üzere 🙋‍♀️
Afiyet olsun canım Cumartesi harika bir eksi gelıcek gibi😍

Beynim ağrıyor resmen 3,4 tane komsumla watsap grubumuz vardı onuda kokutmayi başardık 🤣🤣Ben ciktim gruptan oh be dünya varmış 😁

Allahım kafayı yicem ya çok yoruldum ... hem stresliyim hem bitmedi .. 2 gundur bir ödev ile ugrasiyorum ama ben bittim o bitmedi 😔

Menum
Kahvaltı 11.oo
Salata
1haslanmis yumurta
1 dilim beyaz peynir
Zeytin
1dilim kavun
1 👅 🍞 tereyağı bal 🍯

Ara 3 hurma kahve
Fıstıklı atıştırma

Akşam 19.oo
Brokoli
5 köfte
Domates
Yoğurt

4o dk eliptik yarım saat yuruyus
Bol su ananaslı yeşil çay
North River North River

evet tatlım yapmıstim

afiyet olsun canim guzel basladın artik💚

sabah iyi bir baslangıc insana çok iyi geliyor💚
paylas kuzum bunlar guzel seyler 💚

gecmis olsun kuzum 😔

bende iki gundue uyuyakaliyorum cok yoruluyorm bu aralar

burdayım canım benim 💚

sopa hemen çıkmış:eek:
kızlar adım sayıları yazmiyoruz demi kimse yazmiyoruz diye bende yazmiyorum
Sopa yamacimda duruyor hep . Yok canim yazmiyoruz
Tamamdır 😊 yarın başlayayım ben de. Şu alttaki kilo şeylerini nasıl yapıyoruz 😅 en son hamile kalmak için bu sitedeydim. Unutmuşum her şeyi 😄
Aramiza hosgeldin , profiline gir hesap detaylari kisminda canim
Merhaba bende katılmak istiyorum
Merhaba hosgeldin ilk sayfada kurallarimiz var
North River North River bende bir dönem aşırı azalttım yememi diyetisyene başlayınca bu listeylle kilo almam dimi demiştim, o hafta 2.5 kg vermiştim ben şok
Beynim yemeye karsi hep tepkili korkmaktan kilo aliyorum alacagim stresiyle
09.11.2022 Menüm
Kahvaltı: 12.00
Mantarlı omlet, peynir, zeytin, yeşil çaylı tarçın çayı, üzüm
Ara: 15.00
Sütlü nescafe, 3 adet züber (yuvarlak olanlardan)
Akşam: 18.00
Sebzeli tavuk yemeği, kabak yemeği, salata
Su: 3 lt

Fitt_anne Fitt_anne North River North River

Şimdi çayın yanında 5 badem yiyeceğim. Yarın görüşmek üzere 🙋‍♀️
Afiyet olsun cok guzel bugun de
Beynim ağrıyor resmen 3,4 tane komsumla watsap grubumuz vardı onuda kokutmayi başardık 🤣🤣Ben ciktim gruptan oh be dünya varmış 😁
:KK70:
Allahım kafayı yicem ya çok yoruldum ... hem stresliyim hem bitmedi .. 2 gundur bir ödev ile ugrasiyorum ama ben bittim o bitmedi 😔
Allah kolaylik versin

Menum
Kahvaltı 11.oo
Salata
1haslanmis yumurta
1 dilim beyaz peynir
Zeytin
1dilim kavun
1 👅 🍞 tereyağı bal 🍯

Ara 3 hurma kahve
Fıstıklı atıştırma

Akşam 19.oo
Brokoli
5 köfte
Domates
Yoğurt

North River North River
Fistikli atistitma ne kiz . Afiyet olsun guzel dolu dolu saglikli

Benim de dolu oldu bugun 🤏🤫

Sabah
1 dlm borek
1 yumurta
2 cesit peynir
1/2 kk kadar helva

Aksam
5yk tavuk sote
3yk kremali makarna
Buyuk salata

Su:2 lt

Sopa yamacimda duruyor hep . Yok canim yazmiyoruz

Aramiza hosgeldin , profiline gir hesap detaylari kisminda canim

Merhaba hosgeldin ilk sayfada kurallarimiz var

Beynim yemeye karsi hep tepkili korkmaktan kilo aliyorum alacagim stresiyle

Afiyet olsun cok guzel bugun de

:KK70:

Allah kolaylik versin
Diyeti bıraktık dediğimiz anda da başlıyoruz sonu yok gibi yemeye. Ben artık bunu istemiyorum.

Bu arada açlık travmalarimi bulmaya başladım. Birinci kardeşim doğduğunda 2 gün hatta 3 gün aç kalmış olabilirmişim. Annem eve döndüğünde mama mama diye çok agladigimi söylüyor.

Birde biz bayramlarda köye giderdik. Babannemler akşam yemeği olarak saat 14-15.00 arası yemek yer bir daha yemezdi. Siz yapın yeyin denilse de aç uyurduk bazen 😔

Menum
Kahvaltı 11.oo
Salata
1haslanmis yumurta
1 dilim beyaz peynir
Zeytin
1dilim kavun
1 👅 🍞 tereyağı bal 🍯

Ara 3 hurma kahve
Fıstıklı atıştırma

Akşam 19.oo
Brokoli
5 köfte
Domates
Yoğurt

North River North River
Kavun nerde buldun kız 😅 afiyet olsun çok beğendim menuyu

Diyeti bıraktık dediğimiz anda da başlıyoruz sonu yok gibi yemeye. Ben artık bunu istemiyorum.

Bu arada açlık travmalarimi bulmaya başladım. Birinci kardeşim doğduğunda 2 gün hatta 3 gün aç kalmış olabilirmişim. Annem eve döndüğünde mama mama diye çok agladigimi söylüyor.

Birde biz bayramlarda köye giderdik. Babannemler akşam yemeği olarak saat 14-15.00 arası yemek yer bir daha yemezdi. Siz yapın yeyin denilse de aç uyurduk bazen 😔
Yani kim bakti size ki sen 2 yada 3 gun aç kaldin. Simdi icim acidi inan. Kizim kolikti bi gun saat 5 gibi ogluma yemej yiyelim dedim acikmadim dedi. Guvec yapmistim bol etli bide sever pilavla. Bizim kiz cildirdi oglum acikti yuzume bakiyor ama bi tabak hazir yemegi koyamadim . Sabret annem dursun ,uyusun derken saat 9 a geldi ama hem bebek agliyor hemde ben oglum ac diye. Babasi isten geldi baba ben cok aciktim bebegimiz durmuyor annem yemek veremedi dedi. Bittigim andi:KK43: akillandik acikmasakta 7 den once yedik kizimin krizi baslamadan. Simdi sana kim bakti ki 3 gun ac kaldin :KK43:

9 Kasım menüsü

10.00 hastane çıkışı pastaneye gittim 😓
1 poğaça yarım porsiyon börek ve 2 çay

11.30
Filtre kahve

13.00
1 kase ezo gelin çorbası, 1 dilim ekmek

15.30 türk kahvesi 3 top çikolata

19.00 4 köfte, salata, 3 4 patates dilimleri inceydi. Yoğurt
Ekmek yok

Neyseki bugün adımlarım iyi 8bini geçmiştir aslinda

Eklentiler

• Screenshot_2022-11-09-23-09-57-804_pedometer.stepcounter.calorieburner.pedometerforwalking.jpg
    Screenshot_2022-11-09-23-09-57-804_pedometer.stepcounter.calorieburner.pedometerforwalking.jpg
    45,6 KB · Görüntüleme: 24
Yani kim bakti size ki sen 2 yada 3 gun aç kaldin. Simdi icim acidi inan. Kizim kolikti bi gun saat 5 gibi ogluma yemej yiyelim dedim acikmadim dedi. Guvec yapmistim bol etli bide sever pilavla. Bizim kiz cildirdi oglum acikti yuzume bakiyor ama bi tabak hazir yemegi koyamadim . Sabret annem dursun ,uyusun derken saat 9 a geldi ama hem bebek agliyor hemde ben oglum ac diye. Babasi isten geldi baba ben cok aciktim bebegimiz durmuyor annem yemek veremedi dedi. Bittigim andi:KK43: akillandik acikmasakta 7 den once yedik kizimin krizi baslamadan. Simdi sana kim bakti ki 3 gun ac kaldin :KK43:
Babannem durmuş çoğunlukla. Sözde dayımın eşi yengemde varmiş. Bende sordum babam eve hiç gelip gitmedi mi dedim. O zaman doğum izni yokmuş adam işe gidip arada hastaneye uğrayıp sonra da eve geliyomuştur. Anlamadimki nasıl olmuş olay.. hiç yedirmemezlik yapmamişlardir muhtemel ben zaten iştahsızdim çocukken. Ama peşimde kosup yediren olmayınca hayır dedigimde zorlamadilar demekki

Benimde aklıma geldi bak yusra öyle bir gün aç beklemişti yavrum. Ama Allah'tan Eslem genel olarak bebekken sakindi var ya. O sakinlik olmasaydı mahvolmuş olurduk. Pandemi başında eşimde evde kalmıştı 2 ay yusraya hep o baktı o zaman. Ama çocuk etkilenmez mi, etkilendi tabi o kiş önceki kışın giydiği kıyafetleri giydi tekrar. Hiç büyümedi. O yaz 3 yaşındaydı ama kg kaybetmişti hiç yediremiyoduk

Çok yazdım ama birde bu olay olduğu zaman 2 yaşındayım. Yani yalandan mama mama diye ağlayacağım sanmıyorum. Üstelik annemde yeni anlattı, doğuma giderken bana hiç anlatmadan ortadan kaybolmuş. Balkonda kıyafetlerini gösterip anne anne diyormuşum. Birde babannem köyde yaşadığı için ona da alışık değildim ben altımi bile halamın 6 yaşındaki kızına aldirmişim

X