Mevlana değilim motivasyon için gel !

Günaydınnnn. Sabah merakımdan tartıldım. Eksileri gördüm 🤩 kac olduğumu söylemeyim de cmt size sürpriz olsun😉 kendi kendime nazar etmem inşallah 🤣🤣 Bu arada listede 200gr eksik yazmışsın beni canim North River North River
Harikasın cnm👏🏻👏🏻 bosana dememişler eksinin geleceği menüden belli olur diye😂

Sağol canım emzirince bende şaşırdım canım yemesem ayrı bir dert yesem ayrı bir dert kendimce bir denge kurmaya çalışıyorum ama yine de uyarın beni de daha önce emzirirken hiç diyet yapmadım 🙈
Millet içinde diyet yapıyorum yemiyim desen topa tutulursun hepsi uzman kesilir emzikli iken diyet yapılmaz diye 🤦🏻‍♀️

Benim regl devam ediyor tartı şuan gerçek rqkami yansıtmıyor diye tartılmadım yarın tartiliyim ona göre gerekirse 2 gün yumurta diyeti yaparim

Millet içinde diyet yapıyorum yemiyim desen topa tutulursun hepsi uzman kesilir emzikli iken diyet yapılmaz diye 🤦🏻‍♀️
Aynen canım millet önüme emziriyorum diye ekstra koyuyor şimdi 😅 ne imtihan oluyor bana bir bilsen birde aksi gibi gelen giden çok cagiranda çok yarın sabahtan misafirim var öğleden sonra ben davetliyim 😅 cuma günüde çocukların etkinliği var onun için gidicem arkadasa yere atasin geliyor kendimi

Aynen canım millet önüme emziriyorum diye ekstra koyuyor şimdi 😅 ne imtihan oluyor bana bir bilsen birde aksi gibi gelen giden çok cagiranda çok yarın sabahtan misafirim var öğleden sonra ben davetliyim 😅 cuma günüde çocukların etkinliği var onun için gidicem arkadasa yere atasin geliyor kendimi
Kontrolü bırakma suyunu çıkarma, telafi et diğer öğünde sebzeli proteinli o karbonlu ogunle.. Allah'ın izniyle kiloyu verirsin.. az olsun devamlı olsun

Selam kızlar yemekten sonra kızla uyumusum .Akşamları 1 ,2saat uyku iyi geliyor uyku acigimi kapatıyorum

Menüm
Kahvaltı öncesi sirkeli su damla sakızlı kahve

Kahvaltı 11.oo
1kase menemen
Salata
1dilim peynir
Zeytin
1 avuç çiğ yer fıstığı
1lokma ekmek ile tereyağı bal

Ara 3hurma yer fıstığı ile sütlü yulaf ezmesi

Akşam 19.oo
2 kepçe şehriye çorbası
1 tabak patlıcan yemeği
1 tabak yoğurtlu semizotu salatası
1tane mücver turşu ezme

Bol su form çayı
North River North River
Simdi senin menuyu gorunce ben cok mu az yiyorum ondan mi gitmiyor (bugun ki kahvaltiyi saymazsak :/ )
Günaydınnnn. Sabah merakımdan tartıldım. Eksileri gördüm 🤩 kac olduğumu söylemeyim de cmt size sürpriz olsun😉 kendi kendime nazar etmem inşallah 🤣🤣 Bu arada listede 200gr eksik yazmışsın beni canim North River North River
Tamam canim duzeltirim
Tartı bende güzel şeyler diyor bakalım cumartesiye kadar ne olacak
Hadi masallah

Esim evde ben Cuma evde olacak saniyordum ise gec kalmissin diye uyandirdim bide hafiften kusus diye dememis sapsik sabahin 8de kaldirdim gene :KK70: neyse saglam bir kahvalti yaptim simdi disardayiz Dilek durttu takima gel diye bakiyim dedim Tutku44 Tutku44 kayip ilani verelim mi gelecwk misin :sinirli:

🌿7 kasım 🌿
7.30 zencefilli yesilcay
10.30 teraygli yumurta,2 dilim zeytin,3 dilimpeynir 1 dilim ekmek
11.00 1 tarcinli elma
11.30 1 armut
14.30 1 kupa kahve, 3 ceviz 1 kare bitter
16.00 1 kase domates corbasi,salata kassi icine 1 yk eriste
18.00 1 kupa yesilcayli sodali karisim

2 lt su
15 dk kardio videosu perisan oldum
8 dk pilates( tlf uygulamasinda 1.gun hedefi bitmedi yarim kaldi )
(tuhaf gunun tuhaf menusu oldu )

🌿8 kasım🌿
7.30 1 kupa zencefilli yesilcay
8.30 1 haslanmis yumurta,maydonoz ,baharat 1 cay kaşgi zeytin yag ,1 dilim ekmek
11.30 1 kupa kahve yarim avuc leblebi
16.30 1 kase yogurt,ekmeksiz doner ,salata(evde)
18.00 1 elma
su 2lt
spor
15 dk plates( 1.gün gorevi tamamlandi )
benim bazi yerler iptal 🙃🙃
IMG_20221109_142558.jpg
North River North River 💚
Fitt_anne Fitt_anne 💚

Simdi senin menuyu gorunce ben cok mu az yiyorum ondan mi gitmiyor (bugun ki kahvaltiyi saymazsak :/ )
Aslında Fitt_anne Fitt_anne a demissin ama tutamadım kendimi. 🤭 Ben gruba dahil olduktan sonra senin ilk paylaşımını gördüğümde ne kadar az yiyor demistim. Hem miktar az hem de öğün sayın az bence. Sen daha iyi bilirsin tabi, beni yanlış anlamanı istemem ama az yediğin için metabolizman yavaş çalışıyor olabilir. Bu yüzden de kilo vermen yavaş oluyordur diye düşünüyorum.

Yaptın mı spor
evet tatlım yapmıstim
Bugün menümü paylaşayım hanımlar 😇
Kahvaltımı 11.45 de yaptım. Diyetisyenimin bir tarifi var. 2 yumurta, 2 yk tahin, kabartma tozu, baharatlar bzzzzt yapilip fırın kasesinde pişiyor. Hamburger ekmeği gibi oluyor görüntü olarak. Tadı da muhteşem. 😋 peynir, zeytin, salatalık, domates ve biberle bu ekmeği yedim.
15.00 Ara öğün
Sütlü kahve ve 1 kuru incir
18.30 Aksam yemeği
3 adet köfte, salata, ayran
40 dk kadar yürüyüş yaptım gün içinde
2,5 lt su, içmeye de devam
afiyet olsun canim guzel basladın artik💚
Günaydın bu alemın en fıstık kızları😍❤️
Hayırlı bereketli bir gün olsun hepimiz için inşallah❤️
Bugün yürüyüş yapmiycam. haftada 4 gun yürüyüş hedefledim onuda rahat tamamlıyorum .hedeflerimin için de rutin işler hariç evde bir düzenleme temizle yapmakta vardı.oyüzden onceligimi ona verdim . aspiratör ve fırını temızlıycem
2 sayfa meal ve 1o sayfa kitap okuma hedefimi yaptım işe başlamadan önce
Kitapı beğenmedim (aşkın gözyaşları kimya hatun )ama bitiricem çünkü alışkanlık haline getirmek istedigim bir özellikte "yarım bırakmamak tamamlamak"diyettede devamlı başa donmemiz hedefe ulaşmadan birakmamizin bir sebebide bu kötü aliskanligimiz bunu her alanda degistirecem ben kızlar size de fikir olsun☺️
sabah iyi bir baslangıc insana çok iyi geliyor💚
paylas kuzum bunlar guzel seyler 💚
İyi geceler kızlar gülsima ve Hüma hasta miray ise akşamdan beri ayağa dikti bizi uysal bebek gitti yerine başka birşey geldi yeni sakinleşti menumu yazayım çocuklar uyumuskken yatayım bir süre beni idare edin 🤯

Sabah
Biber sote
2 Dilim ekmek
1 tk fındık ezmesi
Az birsey tavada yumurta
3 zeytin
1 cecil peyniri

14:30 - 16:00( arkadaşın evine gitmiştik çocukların öğretmeni sınıfa keçeden materyaller istemişti birlikte yapalim diye toplandık arkadaş ikram hazırlamış hem çalıştık hem atistirdik🙈)

1 küçük kase kısır
1 tane bülbül yuvası kurabiye
1 minik börek
Yarım dilim portakal rüyası

19:30( çocuklardan kalanları yedim)
1 yk biber dolmasının içi ve biberi
Çeyrek köfte
Avuç içi kadar mayalı ekmek

Su:2 lt ye yakın

North River North River Fitt_anne Fitt_anne
gecmis olsun kuzum 😔
Selam kızlar yemekten sonra kızla uyumusum .Akşamları 1 ,2saat uyku iyi geliyor uyku acigimi kapatıyorum

Menüm
Kahvaltı öncesi sirkeli su damla sakızlı kahve

Kahvaltı 11.oo
1kase menemen
Salata
1dilim peynir
Zeytin
1 avuç çiğ yer fıstığı
1lokma ekmek ile tereyağı bal

Ara 3hurma yer fıstığı ile sütlü yulaf ezmesi

Akşam 19.oo
2 kepçe şehriye çorbası
1 tabak patlıcan yemeği
1 tabak yoğurtlu semizotu salatası
1tane mücver turşu ezme

Bol su form çayı
North River North River
bende iki gundue uyuyakaliyorum cok yoruluyorm bu aralar
burdayım canım benim 💚
Esim evde ben Cuma evde olacak saniyordum ise gec kalmissin diye uyandirdim bide hafiften kusus diye dememis sapsik sabahin 8de kaldirdim gene :KK70: neyse saglam bir kahvalti yaptim simdi disardayiz Dilek durttu takima gel diye bakiyim dedim Tutku44 Tutku44 kayip ilani verelim mi gelecwk misin :sinirli:
sopa hemen çıkmış:eek:
kızlar adım sayıları yazmiyoruz demi kimse yazmiyoruz diye bende yazmiyorum

Aktif aktif azimliyim hirsliyim diyorsan gel buyur canım ilk sayfa da kurallarımiz var
Tamamdır 😊 yarın başlayayım ben de. Şu alttaki kilo şeylerini nasıl yapıyoruz 😅 en son hamile kalmak için bu sitedeydim. Unutmuşum her şeyi 😄

Günlük Kuralları;

Eki Görüntüle 3150446
*Hergün 5 msj zorunlu , aktiflik ve motivasyon için

* Menulere yorum yapmak zorunlu (bilgi sahibi olmasakta poğaca,simit üstüne tatlı yenilen bir menünün yanlış olduğu tartışılmaz )

*Tartı günü Cumartesi günüdür!( Fotografli olacak ) 2 hafta üst üste mazeretsiz bildirim yapmayanla yollarimiz ayrilir

* Haftada bir gün ödül öğünü (günü degil!!!) maksimum 600 cal !!! olacak şekilde

* Hafta içi mecburiyetten ( özel gün vs ) kaçamak yapanin tarti sonrasi ödül öğünü olmaz!!!

***Menülere yapılan yorumlara kırılmak , tartişma ortami oluşturmak olmasin . Hepimizin amaci en dogru ve kısa surede hedefe ulaşmak . Bazen hepimizin bunalip yediği, üzüntüsunu yemekten çıkardığı günler olacak ama bunu ne kadar sık, bahanelere sığınarak tekrar edersek o kadar zorlaşacaktır bu süreç. Bu nedenle kararli , ben artık bu bedeni kendime yakıştıramıyorum diyecekseniz Hoşgeldiniz Sağlıklı Bedenlerimize Ulaşacağımız yolculuğa🥰

Üye25.10.22Haftalik
Hedef
C.tesi
Tartı
Aylık HedefAylık
Sonuç
North River North River 82.7581.7581.1576
Fitt_anne Fitt_anne 82.18079.674
askrhpozitif askrhpozitif 91.258991.7584
@Aijoo77.27679.575

Üye29.10H.hedefC.tesiSonuç
Fitt_anne Fitt_anne 79.677.078.3-1.3