- 21 Kasım 2013
- 23.038
- 72.894
-
- Konu Sahibi North River
Geçmiş olsun cnm toparlanirlar biran önce inşaallah yavrular inşaallahİyi geceler kızlar gülsima ve Hüma hasta miray ise akşamdan beri ayağa dikti bizi uysal bebek gitti yerine başka birşey geldi yeni sakinleşti menumu yazayım çocuklar uyumuskken yatayım bir süre beni idare edin
Sabah
Biber sote
2 Dilim ekmek
1 tk fındık ezmesi
Az birsey tavada yumurta
3 zeytin
1 cecil peyniri
14:30 - 16:00( arkadaşın evine gitmiştik çocukların öğretmeni sınıfa keçeden materyaller istemişti birlikte yapalim diye toplandık arkadaş ikram hazırlamış hem çalıştık hem atistirdik)
1 küçük kase kısır
1 tane bülbül yuvası kurabiye
1 minik börek
Yarım dilim portakal rüyası
19:30( çocuklardan kalanları yedim)
1 yk biber dolmasının içi ve biberi
Çeyrek köfte
Avuç içi kadar mayalı ekmek
Su:2 lt ye yakın
North River Fitt_anne
Merhaba cnm mervemiz var grupta yeni doğum yaptı diyet demiyelim de dengeli sağlıkli besleniyor cnmMerhabaHenüz doğum yapmadım ama çok fena kilo aldım daha da alacağım zaten
Bebeği olan anneler ne zaman diyete başlamıştınız hemen mi yoksa biraz beklemek mi lazım
Maşallah daim olsun inşaallah yol arkadaşımMenümü paylaşayım geç olmadan.
Kahvaltı: 11.45
2 yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık, havuç, biber, elma, yeşil çaylı tarçın çayı
Ara: 15.00
Sütlü Türk Kahvesi, 1 adet hurma, 2 tam ceviz, 1 tk fıstık ezmesi
Akşam: 18.00
Kıymalı mantar sote, salata, yoğurt
Su: 3 lt
Fitt_anne North River
Uyuyordum bu saatlerde ben
Emzikli iken 2kat istahliydim bende ama diyet yapabildiğim zaman çok güzel kilo veriyordumYaa çay içerken gelen o hissi bastiramadim. Çay dursun, meyve yiyeyim de demedim. Maaşallah bugün daha iyiyim, alışıyor bunyem yavaş yavaş. Hunharca yerken kontrole alışmak da zaman alıyorBu hafta öyle böyle alışma haftası gibi düşünüyorum. Bir de kızımın son birkaç gündür yemek iştahı azaldı, çok uzun emiyor, iliğimi kurutuyor desem yeridir. Ondan da zorlanıyorum sanırım.
Sağol canım emzirince bende şaşırdım canım yemesem ayrı bir dert yesem ayrı bir dert kendimce bir denge kurmaya çalışıyorum ama yine de uyarın beni de daha önce emzirirken hiç diyet yapmadımGeçmiş olsun cnm toparlanirlar biran önce inşaallah yavrular inşaallah
Afiyet olsun cnm.senin menülerine torpil yapmak zorunda hissediyorum kendimi
Çünkü daha yeni dogurdun emzikli hatunsun ipin ucunu kaçırmadıgin sürece bu ayarda bence iyi
3 aylık oldu anca başladım bunda diğer iki kizimda daha geç başlamıştım ve diyet yaptigimda ikiside emmiyordu ( yanlış anlaşılmasın beni emmeyi diyet yapmadan önce bırakmışlardıMerhabaHenüz doğum yapmadım ama çok fena kilo aldım daha da alacağım zaten
Bebeği olan anneler ne zaman diyete başlamıştınız hemen mi yoksa biraz beklemek mi lazım
Rezene, tahin, incir ölçülü miktarda gün içinde olsun bence listende. Bol su tabi. Allahın izniyle sütün de artsın, çoğalsın.Sağol canım emzirince bende şaşırdım canım yemesem ayrı bir dert yesem ayrı bir dert kendimce bir denge kurmaya çalışıyorum ama yine de uyarın beni de daha önce emzirirken hiç diyet yapmadım
Hastaneye gidip geliyorum ya o yüzden. Tahlillerim verdim yine bugün artık inşallah suyumuda beslenmemi de ayarlayacaginMalesef dis randevusu devlette imkansiza yakin
Allah sifa versin tabi ki cok sukur bugunume rabbim aratmasin
Oo super bir gün olmus
Seni cok iyi anliyorum ama ufak tefek kacamaklar aksama karbon yuku oluyor kotu kotuyu getiriyor
Sise yap canim ben iki gundur oyle su iciyorum yoksa az iciyordum
Ben emzirirken diyet yaptım biliyorsun. Tabi bebeğim daha büyüktü ama diyetisyen çok güzel tarifler veriyordu3 aylık oldu anca başladım bunda diğer iki kizimda daha geç başlamıştım ve diyet yaptigimda ikiside emmiyordu ( yanlış anlaşılmasın beni emmeyi diyet yapmadan önce bırakmışlardı
Aktif aktif azimliyim hirsliyim diyorsan gel buyur canım ilk sayfa da kurallarımiz varGrup hala aktif mi acaba ben de katılmak istiyorum
Ben emzirirken diyet yaptım biliyorsun. Tabi bebeğim daha büyüktü ama diyetisyen çok güzel tarifler veriyordu
Dikkat edersen düşer cnm hem diyet yapabilmene vesile olurKızlar homa ir değerim yüksek çıkmış yani insulin direnci varbeklediğim bir sonuç aylarca dikkat etmedim ve hemen yukseldi