- 21 Kasım 2013
- 23.038
- 72.894
-
- Konu Sahibi North River
Teşekkür ederim canimGünaydınnnn. Maaşallah azmine, disiplinine. Ben de 7 de uyandım ve yine 12 gibi kahvaltı yapmayı planlıyorum. Dün akşam çok açlık hissettim. Kendimi tutamayıp bisküvi yedim çayın yanında. Bugün kendimi oruç gibi düşünüp, kaçamak yapmamaya zorlayacağım. Halbuki dün akşam 30 dk da yürüyüş bandında yürüyüş yapmıştım. Normalde spor yapınca kaçamak yapmam, acırım emeğime ama dün acımadım valla
Evet, elimden geldiğinceAralıklı oruç mu yapıyosun
Merhaba. Bebeğim 7 aylıkken başladım ben. Dyt kontrolünde 3 ayda 67 den 56,5 a kadar düştüm sonra rehavete kapılıp tekrar aldım. Emzirirken sorun yaşamadım, hâlâ emziriyorum. Hayırlısı ile kucağına al inşallah. Bebek ek gıdaya başlayınca profesyonel bir yardım alırsan iyi olur. Eğer emziriyor olursan sütün etkilenmesin diye dikkat eder.MerhabaHenüz doğum yapmadım ama çok fena kilo aldım daha da alacağım zaten
Bebeği olan anneler ne zaman diyete başlamıştınız hemen mi yoksa biraz beklemek mi lazım
Yaa çay içerken gelen o hissi bastiramadim. Çay dursun, meyve yiyeyim de demedim. Maaşallah bugün daha iyiyim, alışıyor bunyem yavaş yavaş. Hunharca yerken kontrole alışmak da zaman alıyorTeşekkür ederim canim
Keşke bisküvi yerine meyve ile bastırmaya calissaydin cnm şekerli ürünler tükettikce kısır döngüden kurtulmuyor ne yazikki
Inşallah bugün sorunsuz geçer
Normalde kendim yapardım ama emzirirsem tabi destek almam gerekecek anladığım ilk 6 aydan sonra başla diyorsunuz teşekkür ederimMerhaba. Bebeğim 7 aylıkken başladım ben. Dyt kontrolünde 3 ayda 67 den 56,5 a kadar düştüm sonra rehavete kapılıp tekrar aldım. Emzirirken sorun yaşamadım, hâlâ emziriyorum. Hayırlısı ile kucağına al inşallah. Bebek ek gıdaya başlayınca profesyonel bir yardım alırsan iyi olur. Eğer emziriyor olursan sütün etkilenmesin diye dikkat eder.
Ben hayatımda bu kadar bağırmadim ya bayağı iyi yandım yaniGulsem mi aglasam mi bilemedim kiz azmetim kahveyi icmissin afiyet olsun
Bende onu düşündüm aslında her ay gibi sadaka veriyoruz. Bu ay bir sma bebeğine yardım yaptıkÇok geçmiş olsun cnm benim şimdi nasıl oldun iz kaldimi .sadakasini ver cnm Allah muhafaza daha kotu olabilirdi
Evet maalesef hayat telaşında kayboluyoruz. Biraz düzenle hem işleri yoluna koyup hemde kendimize de özen gösterebiliriz. Ben uykudan feragat edemiyodum işte. Bu yıl zorunlu olarak erken kalkmak çok iyi geldiYok ya ne öğretici ne sürükleyicikimyanın şems e olan aşkını dinleyip duruyorum komşumun kaynanası dan dert yanması misal gına geldi hayır şems de ciddiye alsa işi gücü Mevlana onun
Bende bu bitince suç ve cezayı okuycam ona da başlayıp sıkılıp bırakmıştım bu sefer okuyup bitiricem
Çok iyi yapmissin hatim grubuna katılarak bı sorumluluğun olunca daha kolay okuyabiliyosun yoksa kuran okumayı da ihmal ediyoruz
Bende diyanetin meali var ondan okuyorum
Her gün sadece 2 sayfa hedefim 1 senede bitsin lakin idrakina varıp yaşayabilen lerden olmayı nasip etsin Rabbim
Güzel menü afiyet olsunMenümü paylaşayım geç olmadan.
Kahvaltı: 11.45
2 yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık, havuç, biber, elma, yeşil çaylı tarçın çayı
Ara: 15.00
Sütlü Türk Kahvesi, 1 adet hurma, 2 tam ceviz, 1 tk fıstık ezmesi
Akşam: 18.00
Kıymalı mantar sote, salata, yoğurt
Su: 3 lt
Fitt_anne North River
Sağ ol. Bugün ben de memnunum kendimdenGüzel menü afiyet olsun
Karbonhidratla başlayan gün karbonhidrat ile bitiyor ne yazık ki. Bazen kafa olarak hazır hissedemiyoruz. Ben de tam anlamıyla bugün hazır hissettim kendimi. Cmt den bugüne 4.gün olmasına rağmen. Pişmanlık duymak iyice kötüye sürüklüyor insanı. Yedin, tamam. Afiyet olsun. Yarın yeni bir gün...Bugün yine çok fazla yedim. Alışma süreci kızlar ne olur kızmayın. Ama cumartesiye kadar aliscak midemde beynimde inanıyorum
Sabah mantarlı omlet, yarım dilim çikolatalı ekmek, kahve
12.30 çay, yulaf lapası
15.00 tavuk döner dürüm, ayran
Arada 3-4 lokma albeni
19.00 tam buğday makarna, salata, yoğurt, mantar yemeği
Offff dünyaları yemişim yine
Suyu bugün hiç takip edemedim ama az içiyorum farkındayım. Kafada bitirmek en zor kısım sonra zaten alışıyorsun. O ilk baslayabilmek çok zorKarbonhidratla başlayan gün karbonhidrat ile bitiyor ne yazık ki. Bazen kafa olarak hazır hissedemiyoruz. Ben de tam anlamıyla bugün hazır hissettim kendimi. Cmt den bugüne 4.gün olmasına rağmen. Pişmanlık duymak iyice kötüye sürüklüyor insanı. Yedin, tamam. Afiyet olsun. Yarın yeni bir gün...Gün içinde suyu ne kadar tüketiyorsun?
Malesef dis randevusu devlette imkansiza yakinDişim geçmiyor ya randevuda yok koca İstanbul'damahalledeki dişciye gidip antibiyotik yazdircam o zaman hafifler ağrısı...
Allah sifa versin tabi ki cok sukur bugunume rabbim aratmasinDün hocamla konuştum 44 yaşında meme kanseri teşisi koymuşlar 14 aylık bebeği var ama okadar teslimiyetci inançlı ki sanırsın bademcik ameliyatı olucak..
Son dönemlerde hergun aynı diye monotonluktan sıkılıyorum diye söylenmeye başlamıştım Rabb'im uyarisi bu hastaligim diye söyledi
Rutinlerimize gündelik kosturmamiza şükürler olsun
Oo super bir gün olmusMenümü paylaşayım geç olmadan.
Kahvaltı: 11.45
2 yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık, havuç, biber, elma, yeşil çaylı tarçın çayı
Ara: 15.00
Sütlü Türk Kahvesi, 1 adet hurma, 2 tam ceviz, 1 tk fıstık ezmesi
Akşam: 18.00
Kıymalı mantar sote, salata, yoğurt
Su: 3 lt
Fitt_anne North River
Seni cok iyi anliyorum ama ufak tefek kacamaklar aksama karbon yuku oluyor kotu kotuyu getiriyorBugün yine çok fazla yedim. Alışma süreci kızlar ne olur kızmayın. Ama cumartesiye kadar aliscak midemde beynimde inanıyorum
Sabah mantarlı omlet, yarım dilim çikolatalı ekmek, kahve
12.30 çay, yulaf lapası
15.00 tavuk döner dürüm, ayran
Arada 3-4 lokma albeni
19.00 tam buğday makarna, salata, yoğurt, mantar yemeği
Offff dünyaları yemişim yine
Sise yap canim ben iki gundur oyle su iciyorum yoksa az iciyordumSuyu bugün hiç takip edemedim ama az içiyorum farkındayım. Kafada bitirmek en zor kısım sonra zaten alışıyorsun. O ilk baslayabilmek çok zor
İnşallahazicik sabretcez olacak bu iş
Dogurunca alınanlar görülmese keşkeSen yeni dogurdun sayilmaz o en agir benim ☻️
Değil canım dinç dahaçok yaşlı degilmis Allah saglik hayirli omur versin ne kadar kalicak sende ..
biraz daha iyi olmana sevindim
Afiyet olsun eksiler getirsin yatin inşallah canımMenu
Sabah
Eki Görüntüle 3158472
Ara
1 muz
Aksam (17:00)
2 parca tavuk
Salata
4 yk bulgur
Su: 2.5 ltFitt_anne