Mevlana değilim motivasyon için gel !

Teşekkür ederim canim
Keşke bisküvi yerine meyve ile bastırmaya calissaydin cnm şekerli ürünler tükettikce kısır döngüden kurtulmuyor ne yazikki
Inşallah bugün sorunsuz geçer

Merhaba Henüz doğum yapmadım ama çok fena kilo aldım daha da alacağım zaten
Bebeği olan anneler ne zaman diyete başlamıştınız hemen mi yoksa biraz beklemek mi lazım

Merhaba Henüz doğum yapmadım ama çok fena kilo aldım daha da alacağım zaten
Bebeği olan anneler ne zaman diyete başlamıştınız hemen mi yoksa biraz beklemek mi lazım
Merhaba. Bebeğim 7 aylıkken başladım ben. Dyt kontrolünde 3 ayda 67 den 56,5 a kadar düştüm sonra rehavete kapılıp tekrar aldım. Emzirirken sorun yaşamadım, hâlâ emziriyorum. Hayırlısı ile kucağına al inşallah. Bebek ek gıdaya başlayınca profesyonel bir yardım alırsan iyi olur. Eğer emziriyor olursan sütün etkilenmesin diye dikkat eder.

Teşekkür ederim canim
Keşke bisküvi yerine meyve ile bastırmaya calissaydin cnm şekerli ürünler tükettikce kısır döngüden kurtulmuyor ne yazikki
Inşallah bugün sorunsuz geçer
Yaa çay içerken gelen o hissi bastiramadim. Çay dursun, meyve yiyeyim de demedim. Maaşallah bugün daha iyiyim, alışıyor bunyem yavaş yavaş. Hunharca yerken kontrole alışmak da zaman alıyor Bu hafta öyle böyle alışma haftası gibi düşünüyorum. Bir de kızımın son birkaç gündür yemek iştahı azaldı, çok uzun emiyor, iliğimi kurutuyor desem yeridir. Ondan da zorlanıyorum sanırım.

Normalde kendim yapardım ama emzirirsem tabi destek almam gerekecek anladığım ilk 6 aydan sonra başla diyorsunuz teşekkür ederim

Gulsem mi aglasam mi bilemedim kiz azmetim kahveyi icmissin afiyet olsun
Ben hayatımda bu kadar bağırmadim ya bayağı iyi yandım yani yine de içtim onu
Çok geçmiş olsun cnm benim şimdi nasıl oldun iz kaldimi .sadakasini ver cnm Allah muhafaza daha kotu olabilirdi
Bende onu düşündüm aslında her ay gibi sadaka veriyoruz. Bu ay bir sma bebeğine yardım yaptık
Evet maalesef hayat telaşında kayboluyoruz. Biraz düzenle hem işleri yoluna koyup hemde kendimize de özen gösterebiliriz. Ben uykudan feragat edemiyodum işte. Bu yıl zorunlu olarak erken kalkmak çok iyi geldi

Bazı kitaplar cidden sıkıcı oluyor. Lise de yarişmaya girdim. Çok ağır betimlemeli bir kitap okumuştum bitirip bitirmedigimden emin değilim

Güzel menü afiyet olsun

Bugün yine çok fazla yedim. Alışma süreci kızlar ne olur kızmayın. Ama cumartesiye kadar aliscak midemde beynimde inanıyorum

Sabah mantarlı omlet, yarım dilim çikolatalı ekmek, kahve

12.30 çay, yulaf lapası

15.00 tavuk döner dürüm, ayran

Arada 3-4 lokma albeni

19.00 tam buğday makarna, salata, yoğurt, mantar yemeği

Offff dünyaları yemişim yine

Eklentiler

• IMG_20221108_182146.jpg
    169,6 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20221108_124732.jpg
    119,9 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20221108_124719.jpg
    111,7 KB · Görüntüleme: 32
Karbonhidratla başlayan gün karbonhidrat ile bitiyor ne yazık ki. Bazen kafa olarak hazır hissedemiyoruz. Ben de tam anlamıyla bugün hazır hissettim kendimi. Cmt den bugüne 4.gün olmasına rağmen. Pişmanlık duymak iyice kötüye sürüklüyor insanı. Yedin, tamam. Afiyet olsun. Yarın yeni bir gün... Gün içinde suyu ne kadar tüketiyorsun?

Suyu bugün hiç takip edemedim ama az içiyorum farkındayım. Kafada bitirmek en zor kısım sonra zaten alışıyorsun. O ilk baslayabilmek çok zor

Dişim geçmiyor ya randevuda yok koca İstanbul'da mahalledeki dişciye gidip antibiyotik yazdircam o zaman hafifler ağrısı...
Malesef dis randevusu devlette imkansiza yakin
Allah sifa versin tabi ki cok sukur bugunume rabbim aratmasin
Oo super bir gün olmus
Seni cok iyi anliyorum ama ufak tefek kacamaklar aksama karbon yuku oluyor kotu kotuyu getiriyor
Suyu bugün hiç takip edemedim ama az içiyorum farkındayım. Kafada bitirmek en zor kısım sonra zaten alışıyorsun. O ilk baslayabilmek çok zor
Sise yap canim ben iki gundur oyle su iciyorum yoksa az iciyordum

Iyi aksamlar kizlar baya baya sistim yarin regl olurum kesin geliyorum diyor vucut , cokta sinirliyim ufff catacak yer ariyorum bdvde kavgaya mi gitsem

İyi geceler kızlar gülsima ve Hüma hasta miray ise akşamdan beri ayağa dikti bizi uysal bebek gitti yerine başka birşey geldi yeni sakinleşti menumu yazayım çocuklar uyumuskken yatayım bir süre beni idare edin

Sabah
Biber sote
2 Dilim ekmek
1 tk fındık ezmesi
Az birsey tavada yumurta
3 zeytin
1 cecil peyniri

14:30 - 16:00( arkadaşın evine gitmiştik çocukların öğretmeni sınıfa keçeden materyaller istemişti birlikte yapalim diye toplandık arkadaş ikram hazırlamış hem çalıştık hem atistirdik)

1 küçük kase kısır
1 tane bülbül yuvası kurabiye
1 minik börek
Yarım dilim portakal rüyası

19:30( çocuklardan kalanları yedim)
1 yk biber dolmasının içi ve biberi
Çeyrek köfte
Avuç içi kadar mayalı ekmek

Su:2 lt ye yakın

North River Fitt_anne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…