Mevlana değilim motivasyon için gel !

Ben de geleyim mi? Motivasyon eksikliğim var. 3 ayda online diyet ile çok güzel kilo verdim ama rehavete kapıldım ve birazını geri aldım o kiloların. Desteklenmeye, grup motivasyonuna ihtiyacım var.
Başımız üstünde yerın var arkadaşım ılk sayfadakı kuralları oku ve sana uygunsa bundan sonra tek yapman gereken tartıda eksılen rakamları saymak olucak

P perlamerve canım benım yorum yazmak ıstedıgın mesajın altındakı yorumls kısmına basıp mesajını yazabılırsın

Başımız üstünde yerın var arkadaşım ılk sayfadakı kuralları oku ve sana uygunsa bundan sonra tek yapman gereken tartıda eksılen rakamları saymak olucak
Teşekkür ederim Okudum kuralları, uyabilirim Allahın izniyle. Tek isteğim şu an hastayım, birkaç güne toparlarım. Cmt tartı gününde başlayayım ki en başından uyumsuzluk olmasın. Cmt ye kadar da yine birarada olalım tabi. Şu an yemek bile yapmakta zorlanıyorum, ne pratikse onu yapıyorum çünkü.

Olabilir haklısın canım
nnemin mutfak cami oyle silmemis gibi degistirmek istedik camci bilmislik yapip acarsak cerceve zarar gorur dedi vs duruyor oyle . Neyse yengen yardimci olmustur
Bende değiştirmek istiyorum ama çok maliyetli
Alirsin canim hafta ici bu tattonin pili rahat bulunuyor
Aldım canım
Diyet sayfası diye bakıp göğüs ucu yarasını okuyunca yazmak istedim :) lansinoh, garmastan kullandım ama en iyi çözüm her emzirmeden sonra zeytinyağı sürmek oldu. Belki denersiniz siz de.
Yeni anne olunca biraz öyle oldu haklısın

Olur tabi..Çok geçmiş olsun Arkadaşım Rabbim şifa versin en kısa zamanda

Ben de geleyim mi? Motivasyon eksikliğim var. 3 ayda online diyet ile çok güzel kilo verdim ama rehavete kapıldım ve birazını geri aldım o kiloların. Desteklenmeye, grup motivasyonuna ihtiyacım var.
Kaç kilo verdıydın odonem farklı bı tarıfı varmıydı dıyetısyenın

Olur tabi..Çok geçmiş olsun Arkadaşım Rabbim şifa versin en kısa zamanda

Kaç kilo verdıydın odonem farklı bı tarıfı varmıydı dıyetısyenın
Teşekkür ederim, inşallah toparlarım hemen. Anneler hasta olmasın yaa
68 kilo ile başladım 56,5 a kadar düştüm 3 ayda. Son ay bi duraklama geldi zaten, ben de devam edemedim. Araya yaz girdi, herkes ne kadar zayıfsın dedikce iyice boşladım ve 61,5 oldum tekrar. Iki ana öğün üç ara öğün besleniyordum. Emzirdigim için de dolu doluydu listem. Tahinli unsuz ekmek, mercimek ekmeği gibi tarifler vardı. Biliniyordur belki ama isterseniz yazarım tarifi de. Kuruyemişleri bademi cevizi hep bir gece önceden suda bekleterek yedim. Akşam listeleri tekrar göz önüne çıkarayım baska neler vardı acaba?

Öyle bir yere benimde ihtiyacım var sabah kahvaltiyi toplarken kahvaltılıklari tepsiyle bir yere düşürdüm camların kırıldığına mi yanayım içindekilerin heba olduğuna mi yoksa halinin battiginami yanayım bilemedim

Geçmiş olsun anne hasta oldumu çok zor oluyor Allah yardımcın olsun

Ay kabus gıbınazar cıkmış

Ispanaklı börek yaptım ev halkına ben yulaf ezmesi yıyorum bu iradenin karşıdında erımeyen yqğlarıma hakkımı helal etmiyorum
Ah ah o eski halimden eser yok şimdi ızdırap içinde yorgunum şimdi tutun kollarımdan düşerim şimdi ... Vel hasıl kelam alkışlıyorum seni arkadaşım aynı iradeyi kendime de diliyorum

Ah ah o eski halimden eser yok şimdi ızdırap içinde yorgunum şimdi tutun kollarımdan düşerim şimdi ... Vel hasıl kelam alkışlıyorum seni arkadaşım aynı iradeyi kendime de diliyorum
İnan hıc kolay degıldı aksam reglımde yaklasıryor nasıl iştahlıyım anlatamam Insan gıbı yıyebılseydım zamanında bu eziyeti cekmezdım şuan 2 dılım boregı ayran eslıgınde keyıfle yememı engelledıgı için pis bogazıma çok kızdım

1 Kasım Menum
Kahvaltı öncesi kahve
Kahvaltı 11.oo
Salata
1 yumurtadan omlet
5 zeytin
1dılım peynir
1dılım kavun
2 küçük dılım tb ekmegı
1 tk tereyağı bal 1 ck fındık ezmesi

Ara muzlu cıg fındıklı yulaf ezmesi

Aksam 19.oo
1 tabak lahana yemeği
2 servis kaşığı nohut yemeği
Domates salatalık yogurt sarımsak turşusu

Bol su form çayı ananaslı yeşil çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…