- 31 Aralık 2015
- 41.449
- 132.629
-
- Konu Sahibi North River
Bende okula gittim geldim anca daha ev işi de yapmadım sporda. Hiç birşey yapasim yojGünaydın kızlar ablaniz yürüyüşünü yapıp geldi siz hala yatıyormusunuz yoksa
Bugün komşuma gıdıcem inşallah bişey hazirlamaz kuruyemiş gibi şeyler koyarsa çayın yanına harika olur obur turlude caktırmadan dikkat ederim ben
Cumartesiye kadar enerjini toparlar ozaman başlarsın cnm diyete sporaBende okula gittim geldim anca daha ev işi de yapmadım sporda. Hiç birşey yapasim yoj
Harikasın canim tam gaz devamPatlıcan yemeği yapıyorum akşam onu yıycem yarında yumurta detoksu yaparak tartı da eksi gorucem ve cumartesi ödülümü keyifle yıycem
Teşekkür ederim canim benimHarikasın canim tam gaz devam
Yumurta detoksu nedir? Nasıl yapıyorsun?Patlıcan yemeği yapıyorum akşam onu yıycem yarında yumurta detoksu yaparak tartı da eksi gorucem ve cumartesi ödülümü keyifle yıycem
Canim test yaptirdin mi ? Covid bitti diye dusunuyoru ama malesef bizim ogretmen pozitif cikti.Yumurta detoksu nedir? Nasıl yapıyorsun?
Ben Iyilesmek şöyle dursun daha kötüye gidiyorum. Ama cumartesi heyacanı sardı beni yine de ☺
Günaydın canım harikasınGünaydın kızlartartıya son bugün sıfır kacamakli sıfır karbonlu bir gün geçsin inşaallah ben Yurüyüşümü yaptım greyfurtumu aldım yumurta detoksu yapicam yarın en az eksi 1 görsem harika olur
Teşekkür ederim bitanemGünaydın canım harikasın
İyi geceler kızlar benim çok iyi gitmiyor hala diyet moduna giremedim ve bu beni acayip strese sokuyor ipin ucunu yine kaçırdınm ve elime yüzüme bulastrdim
Mervecigim ya senin iradenı azmini bilmesek bu sözlerini dikkate Alicam .tatlım ya sen ki Ahmet apanin diyetini yapmış istikrarla ilerlemiş bir kızsın .Ben yapamam mesala zoru basarmis bir insan olarak dengeli beslenemiyorum deme lütfenİyi geceler kızlar benim çok iyi gitmiyor hala diyet moduna giremedim ve bu beni acayip strese sokuyor ipin ucunu yine kaçırdınm ve elime yüzüme bulastrdim
Canim onemli olan devam etmek ben bu hafta hep artidayim ama bi ipin ucunu birakirsam donusu yok. Onumuze bakalimİyi geceler kızlar benim çok iyi gitmiyor hala diyet moduna giremedim ve bu beni acayip strese sokuyor ipin ucunu yine kaçırdınm ve elime yüzüme bulastrdim
Günaydin canim ben bulamadim hala ya nerden aldin. 2 yumurta uedim ama cok uykusuzumGünaydın kızlartartıya son bugün sıfır kacamakli sıfır karbonlu bir gün geçsin inşaallah ben Yurüyüşümü yaptım greyfurtumu aldım yumurta detoksu yapicam yarın en az eksi 1 görsem harika olur
Gureller diye bı market var cnm orda buldumCanim onemli olan devam etmek ben bu hafta hep artidayim ama bi ipin ucunu birakirsam donusu yok. Onumuze bakalim
Günaydin canim ben bulamadim hala ya nerden aldin. 2 yumurta uedim ama cok uykusuzum
Tok tutup çok güzel kilo verdiriyor cnm 1haftalik bir diyet ama biz sadece tartı oncesı yapıyoruz geçen hafta güzel sonuçlar almıştımYumurta detoksu nedir? Nasıl yapıyorsun?
Ben Iyilesmek şöyle dursun daha kötüye gidiyorum. Ama cumartesi heyacanı sardı beni yine de ☺
Test yaptırmadım ama kan tahlili ve akciğer filmime bakıldı. Ortada yeni bir salgın varmış. Üşütme ile başlıyor, ishalle devam edip, gribe dönüyor. Eşim ve kızıma bulaşmadı şükür ama ilaç da kullanamadigim için toparlayamıyorum.Canim test yaptirdin mi ? Covid bitti diye dusunuyoru ama malesef bizim ogretmen pozitif cikti.