Mevlana değilim motivasyon için gel !

Bende okula gittim geldim anca daha ev işi de yapmadım sporda. Hiç birşey yapasim yoj

Komşumdan geldim Allahtan başka şey isteymisim hazir ürünler kuruyemiş ikram ettiği sağolsun bende kuruyemiş ve çayla günü kurtardım .kendi yaptigima hayır diyorum daBenim için zahmet edilince hayır demek zor oluyor benim icin

Regl başladı şükür iştahımi daha kolay dizginliyebilirim artık

Patlıcan yemeği yapıyorum akşam onu yıycem yarında yumurta detoksu yaparak tartı da eksi gorucem ve cumartesi ödülümü keyifle yıycem

3 Kasım menum

Kahvaltı öncesi damla sakızlı kahve

Kahvaltı 11.oo
1 kase menemen
Domates
1 dilim beyaz peynir
5 zeytin
1 dılım tb ekmegı
1 t.k bal 1 ck tereyağı fındık ezmesi
Çiğ fındık

Ara 3 ceviz 2 parça cevizli sucuk

Akşam 19.oo
1 tabak patlıcan yemeği
1 bardak ayran
Çoban salata
Su istediğim kadar olmadı sanki
Form çayı 1o.ooo adim

Kizlar gelemedjm ben bazwn giremiyorum guvenlik hatasi diyor. Merve cerezleri temizle deyince baktim sanirim anrivirus programi izin veemiyor . Devre disi birakinca girebildim simdiye kadar bozmadim ama bugun profitorol yedim. Onumuze bKip devam ediyoruz. Sabah aksam misafirim vardi cok yoruldum sabah yumurtalarim ve ben buradayiz

Günaydın kızlar tartıya son bugün sıfır kacamakli sıfır karbonlu bir gün geçsin inşaallah ben Yurüyüşümü yaptım greyfurtumu aldım yumurta detoksu yapicam yarın en az eksi 1 görsem harika olur

İyi geceler kızlar benim çok iyi gitmiyor hala diyet moduna giremedim ve bu beni acayip strese sokuyor ipin ucunu yine kaçırdınm ve elime yüzüme bulastrdim
İyi geceler kızlar benim çok iyi gitmiyor hala diyet moduna giremedim ve bu beni acayip strese sokuyor ipin ucunu yine kaçırdınm ve elime yüzüme bulastrdim
Mervecigim ya senin iradenı azmini bilmesek bu sözlerini dikkate Alicam .tatlım ya sen ki Ahmet apanin diyetini yapmış istikrarla ilerlemiş bir kızsın .Ben yapamam mesala zoru basarmis bir insan olarak dengeli beslenemiyorum deme lütfen
Okuldan kaynaklı zaten yürüyüş yapıyorsun.. emziriyorsun sıkı bir diyet yapmadan da güzel kilo verebilirsin başladığımız günden beri ağzından yapamıyorum zorlanıyorum dan başka bişey çıkmıyor .Kuzum şuan kafa olarak hazır olmadığını düşünüyorum diyete istersen biraz daha bekle

Canim onemli olan devam etmek ben bu hafta hep artidayim ama bi ipin ucunu birakirsam donusu yok. Onumuze bakalim
Günaydin canim ben bulamadim hala ya nerden aldin. 2 yumurta uedim ama cok uykusuzum

Canim onemli olan devam etmek ben bu hafta hep artidayim ama bi ipin ucunu birakirsam donusu yok. Onumuze bakalim

Günaydin canim ben bulamadim hala ya nerden aldin. 2 yumurta uedim ama cok uykusuzum
Gureller diye bı market var cnm orda buldum
Tost yemedinmi

Yumurta detoksu nedir? Nasıl yapıyorsun?
Ben Iyilesmek şöyle dursun daha kötüye gidiyorum. Ama cumartesi heyacanı sardı beni yine de ☺
Tok tutup çok güzel kilo verdiriyor cnm 1haftalik bir diyet ama biz sadece tartı oncesı yapıyoruz geçen hafta güzel sonuçlar almıştım

Canim test yaptirdin mi ? Covid bitti diye dusunuyoru ama malesef bizim ogretmen pozitif cikti.
Test yaptırmadım ama kan tahlili ve akciğer filmime bakıldı. Ortada yeni bir salgın varmış. Üşütme ile başlıyor, ishalle devam edip, gribe dönüyor. Eşim ve kızıma bulaşmadı şükür ama ilaç da kullanamadigim için toparlayamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…