Mevlana değilim motivasyon için gel !

Canım diyetdaşım haklısın çok cıs olmasa da miktar konusunda biraz daha dikkatli olmam lazım

Kabuska muhteşem oldu 1 tencerenın hepsinı yıyebılırdım

Bu hafta ödül ogunumuz yoktu ama
Afiyet olsun cnm bence tostta sıkıntı yok ama yaş pasta

Hayırlısı olsun cnm.. sen ozamana ıyce cıtır olursun şöyle gonluncede bır kıyafet alırsın salınırsın ortada eltılık makamına yakışır bir şekilde

Günaydın kızlar yuruyus yapamıycam bugun kız uyanmadan salon camını sılmem lazım cam sılerken görmesini istemiyprum cocuk aklı benım o sekıl camdan sarkmalarımı normal görüp kendine deneye bılır
Aksam yarım saattr olsa eliptik yaparım artık

Günaydın

Dünkü menümü vereyim hemen.

Sabah 9.30 tost, filtre kahve, domates salata

12.45 bir kase mercimek çorbası , yoğurt

16.00 türk kahvesi+ 3 kare bitter

Akşam 19.00-mercimek çorbası, az balık, salata, ekmek

Bunlarda son haftanın adımları

Eklentiler

• Screenshot_2022-11-01-10-13-44-341_pedometer.stepcounter.calorieburner.pedometerforwalking.jpg
    46,7 KB · Görüntüleme: 23
Gun içinde dayanamayıp tartılda tahmi eksı 6oo felanım şuan
Supersin ben sabah artiydim ama hallederiz cuma detox yollari tastan sen cikardin beni bastan
Guzel menu canim adimlarda guzel
Kolay gelsin canim
Gunaydin canim guzel menu

Alayım bari onu ucun mu küçük geliyor acaba diyorum bı gogusum iyileşiyor diğeri başlıyor su göğüs ucu Küçük olanlar için aparat varmış ona bakicam birde
Diyet sayfası diye bakıp göğüs ucu yarasını okuyunca yazmak istedim :) lansinoh, garmastan kullandım ama en iyi çözüm her emzirmeden sonra zeytinyağı sürmek oldu. Belki denersiniz siz de.

Supersin ben sabah artiydim ama hallederiz cuma detox yollari tastan sen cikardin beni bastan

Guzel menu canim adimlarda guzel

Kolay gelsin canim

Gunaydin canim guzel menu
Cuma günü yumurta detoks rutın halıne getırelım başka heycanlars gerek yok

Afiyet olsun şekerim bitterler 1 yada 2 parca yeterdi be

Mahallemizde büyük bır ev mutfak ıvırları zıvırları satan bı yer muthıs ındıreme gırmıs oraya gıttıp hunharca alışveriş yapmak ıstıyorum gecen a1o1den 12 aldıgım buzdolabı düzenliyicisi 7.3o daha ne olsun

Merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım sayfayı da kullanmayi bilmiyorum fazla zayıflamak istiyorum bana yardımcı olursanız çok memnun olrum kilom 88 boyum 1.70 şimdiden teşekkürler
Merhaba arkadaşım zayıflatmak bizim işimiz dogru yerdesın
Canım benim 1.sayfadi kuralları oku sana uygunsa busefer yagımın son damlasını kadar mücadele edıcem dıyorsan hoşgeldin sefalar getirdin

Merhaba arkadaşım zayıflatmak bizim işimiz dogru yerdesın
Canım benim 1.sayfadi kuralları oku sana uygunsa busefer yagımın son damlasını kadar mücadele edıcem dıyorsan hoşgeldin sefalar getirdin
Ben de geleyim mi? Motivasyon eksikliğim var. 3 ayda online diyet ile çok güzel kilo verdim ama rehavete kapıldım ve birazını geri aldım o kiloların. Desteklenmeye, grup motivasyonuna ihtiyacım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…