- 31 Aralık 2015
- 41.449
- 132.627
-
- Konu Sahibi North River
Evde yemen daha iyi en azından dışarıda nasıl pistigini bilmiyorsun böyle daha sağlıklıGunaydin kizlar dunun menusu
Sabah
2 dlm wasa
1 dlm peynir
1 yumurta
6 zeytin
Roka , kapya ,domates
Aksam(15:40)
Avuc ici kadar hamburger ekmegine ( beyaz ekmekti)
Avuc ici kadar kofte
2 dlm domates
Tursu ile hamburger
Bayadir istiyorlardi hafta sonu ciksin aradan dedim
Salata buyuk kase
Sağol canımKolay gelsin canım
babaannem mirayi görmek istemiş amcamda kızı burda üniversite okuyor getireyim seni demiş öyle geldiler canımBizde coluklu cocuklu insana yatili gidilmez ya sizin bu cektiginizi anlayamiyorum o yuzden daha birinin kokusu ustunde lohusa sayilirsin sen
Erken kapatmissin canım birde kendin yapmışsın çoktan yakmissindir benceGunaydin kizlar dunun menusu
Sabah
2 dlm wasa
1 dlm peynir
1 yumurta
6 zeytin
Roka , kapya ,domates
Avuc ici kadar kofte
2 dlm domates
Tursu ile hamburger
Salata buyuk kase
amcam yengem ve babaannem canım gelenleraskrhpozitif yakın akraba ve uzaktan mi geldiler. Yatılı gelenler kimlerdi kaçırdım. Ama 3 çocuk birde yatılı gelmeleri zorlamış seni bayağı. Bende kaynım evlenirken naparim diye düşünüyorum arada
camların arasına su girdiği için benim ne kadarda silsen kirli gibi duruyorBalkon camı ıle mutfagın kapısını sıldım bu hafta camları sılmem lazım mesafırım olucak 2 gun .Neme lazım camlara felan bakarlar da rezil olurum
Yaşlı insanların gelmesi sevindirici ya. Ama işte ev sahibine zor oluyor biraz. Allah kavuştursun canımSağol canım
babaannem mirayi görmek istemiş amcamda kızı burda üniversite okuyor getireyim seni demiş öyle geldiler canım
Erken kapatmissin canım birde kendin yapmışsın çoktan yakmissindir bence
amcam yengem ve babaannem canım gelenler
camların arasına su girdiği için benim ne kadarda silsen kirli gibi duruyormutahit sağolsun iyi cam kullanmamış
Amin cnaim sağol hele dedemi kaybettikten sonra daha bir zor geliyor 3 ay oldu kaybedeliYaşlı insanların gelmesi sevindirici ya. Ama işte ev sahibine zor oluyor biraz. Allah kavuştursun canım
İslak kek değilde yedi tane lahana sarması çok değil miBiraz önce geldim anamdan butun gun karalahana sardık gelınlerle haftaya cumartesi de bende yaprak sarıp buzlaga atıcaz .
Bugun ki Menum
Kahvaltı 11
Salata 5 zeytin 1o fındık
1 yumurtadan omlet
1dılım beyaz peynir
1 dılım t.b ekmwgıne surulmus tereyağı bal
Aksam 18.oo
2 kepçe tarhana
2kepçe nohut yemeği
Salata 1kasık kabak tarator
7 tane lahana sarması
2o.oo
2 catal ıslak kek (kızdan kalan cope gıtmesın dediydim
Bol su 2lt olmustur
Sımdı form çayı ıcıcem
45 dk elıptık 1odk kol çalışması
İnş inşAllah yardımcın olsun o dönemı kazasız atlat sonraki günler bebek oyuncagı zaten
Yeşil elma çok iyi geldi inanamadım ben de :))Afıyet olsun cnmtebrik ederim krızı elma ıle bastırabılmen harıka olmuş
Planlı programlı ev ışlerını yaparak hafta da 1 gunu bosa cıkarıp dınlenmek ıstıyorum bende
Patates kızartması ve meyvelerin çokluğu bana biraz fazla geldiİyi geceler kızlar 3 çocukla yatılı misafir mafetti beni yarın sabah kahvaltıdan sonra gidecekler sanırım ama ben bittimmenümü yazıp kaçayım
9 gibi
1 tane mandalina
12:30 gibi
Yarım simit
Domates
salatalık
2 YK mantar sote
4 -5 tane patates kızartması
3 zeytin
3 kk peynir
1 tk fındık ezmesi
15 gibi
4 dilim mandalina
1 muz
10 dene üzüm
20 gibi
Hamsi
Bol salata
Su sayamadim ama 2 yi gecmistir
Şahane bir gün olmuşGünaydın dünkü menümü vereyim hemen
30 Ekim menüsü
Sabah 11.00
Patatesli yumurta, domates salata, 3 4 top peynir, zeytin 1 dlm ekmek, çay
Öğlen türk kahvesi, 3 hurma, 5 fındık
İkindi civari- yarım elma yarım muz
Akşam
Izgara kanat, salata, yoğurt
Günaydın gençlerkomsumla konusa konusa yururken 95oo adım atmışız
Esım işe gidecek kahvaltıyı hazırlıyım
Şu misafirin gitsin artıkkkGünaydın kızlar der ve kahvaltı hazırlamaya geçer gece hiç uyumadım desem yeri var şu misafir işini bir atlataydim
Sabahla dengelemişsin bence. Çok korkulacak bir gün olmamış en iyi şekilde atlatmışsınGunaydin kizlar dunun menusu
Sabah
2 dlm wasa
1 dlm peynir
1 yumurta
6 zeytin
Roka , kapya ,domates
Avuc ici kadar kofte
2 dlm domates
Tursu ile hamburger
Salata buyuk kase
Üfff enfes duruyorBugunki yeme planımı acıklıyorum haftasonu ister istemez dengesız gecıyor bugun bol su form cayı ıle odemu attıcam tursudwn kalan lahanadanda kendıme gorw bol baharatlı kabuska yapıcam yuruyusumude yaptım zatenyarın tartılıyım bskalım jac cıkıcam
Omlette un yoksa sabah için iyiymiş aslında. Ama sonrasında hem nohut pilav hemde pasta olmasaymis daha iyiymiş. Haftaici toparlarsinDünkü menümü yazayım
Sabah
2 yumurta omlet
1 kaşarlı tost
Salatalık kırmızı biber domates
Bir çk cevizli ezme
Ara
1 yeşil elma
Akşam
1 tabak kıymalı nohut
2 yk pirinç pilavı
Kaçamak
Ödül
Yarım yaş pasta
Spor yok pazar günü şeysi
Kaşarlı tostu fazla buldum ödül öğünün gününe denk gelmeseydi iyiydi
Disardaki meshur firmanin icindeki incelemekten yiyemiyorum zatenEvde yemen daha iyi en azından dışarıda nasıl pistigini bilmiyorsun böyle daha sağlıklı
Off ďugun telasida ayri oluyor . Bende yasadim kaynimda ama coluk cocuk yoktu calisiyordum . Ben aksam gordum evdekileri kendileri yapip yediler sildiler supurduleraskrhpozitif yakın akraba ve uzaktan mi geldiler. Yatılı gelenler kimlerdi kaçırdım. Ama 3 çocuk birde yatılı gelmeleri zorlamış seni bayağı. Bende kaynım evlenirken naparim diye düşünüyorum arada
Bende bugun sildim kurtuldum yagmur yagar ustune sildim diyeBalkon camı ıle mutfagın kapısını sıldım bu hafta camları sılmem lazım mesafırım olucak 2 gun .Neme lazım camlara felan bakarlar da rezil olurum
Sabah klasik kahvalti oglen corba ictim aksamda kabak plan buBugunki yeme planımı acıklıyorum haftasonu ister istemez dengesız gecıyor bugun bol su form cayı ıle odemu attıcam tursudwn kalan lahanadanda kendıme gorw bol baharatlı kabuska yapıcam yuruyusumude yaptım zatenyarın tartılıyım bskalım jac cıkıcam
Annemin mutfak cami oyle silmemis gibi degistirmek istedik camci bilmislik yapip acarsak cerceve zarar gorur dedi vs duruyor oyle . Neyse yengen yardimci olmusturSağol canım
babaannem mirayi görmek istemiş amcamda kızı burda üniversite okuyor getireyim seni demiş öyle geldiler canım
Erken kapatmissin canım birde kendin yapmışsın çoktan yakmissindir bence
amcam yengem ve babaannem canım gelenler
camların arasına su girdiği için benim ne kadarda silsen kirli gibi duruyormutahit sağolsun iyi cam kullanmamış
Alirsin canim hafta ici bu tattonin pili rahat bulunuyorBu arada benim tartinin pilleri bitmiş tartıya çıkınca rakamı sabitleyemeden loo hatası veriyor
Afiyet olsun canim hepimizin hafta sonu biraz fazla oldu ama hafta ici telafi edecegizDünkü menümü yazayım
Sabah
2 yumurta omlet
1 kaşarlı tost
Salatalık kırmızı biber domates
Bir çk cevizli ezme
Ara
1 yeşil elma
Akşam
1 tabak kıymalı nohut
2 yk pirinç pilavı
Kaçamak
Ödül
Yarım yaş pasta
Spor yok pazar günü şeysi
Kaşarlı tostu fazla buldum ödül öğünün gününe denk gelmeseydi iyiydi
Üye | 29.10 | H.hedef | C.tesi | Sonuç |
| 79.6 | 77.0 | ||
| 63.2 | 62.2 | ||
| 81.2 | 80.2 | ||
| 79.5 | 77.5 | ||
| 91.75 | 89.9 |
Valla daha kız istemeye gidicezDisardaki meshur firmanin icindeki incelemekten yiyemiyorum zaten
Off ďugun telasida ayri oluyor . Bende yasadim kaynimda ama coluk cocuk yoktu calisiyordum . Ben aksam gordum evdekileri kendileri yapip yediler sildiler supurduler
Bende bugun sildim kurtuldum yagmur yagar ustune sildim diye
Sabah klasik kahvalti oglen corba ictim aksamda kabak plan bu
Annemin mutfak cami oyle silmemis gibi degistirmek istedik camci bilmislik yapip acarsak cerceve zarar gorur dedi vs duruyor oyle . Neyse yengen yardimci olmustur
Alirsin canim hafta ici bu tattonin pili rahat bulunuyor
Afiyet olsun canim hepimizin hafta sonu biraz fazla oldu ama hafta ici telafi edecegiz
Bizimde öğle şekerlemesinden kalkıp kavga ettiler. Şimdi kudursunlar diye müzik açtımCamlari sildim , simdi evde egitime geciyoruz. Sabahtan beri evin altini ustune getirdiler hic kudurmadan oynamiyorlar
91.95 di benim canım kilo
Üye 29.10 H.hedef C.tesi Sonuç Fitt_anne 79.6 77.0 bnnu 63.2 62.2 North River North River 81.2 80.2 Aijoo 79.5 77.5 askrhpozitif 91.75 89.9
Gun içinde dayanamayıp tartılda tahmi eksı 6oo felanım şuan
Üye 29.10 H.hedef C.tesi Sonuç Fitt_anne 79.6 77.0 bnnu 63.2 62.2 North River North River 81.2 80.2 Aijoo 79.5 77.5 askrhpozitif 91.75 89.9