- 21 Kasım 2013
- 23.038
- 72.878
-
- Konu Sahibi North River
Kokmaz olurmu nasılda severimBravoHiç mi kokmuyor burnuna
Bugun baska bir markete bakacagim greyfurt icinCuma günü yumurta detoks rutın halıne getırelım başka heycanlars gerek yok
Hosgeldin canim aramiza ben AyferMerhaba arkadaşlar ben yeni katıldım sayfayı da kullanmayi bilmiyorum fazla zayıflamak istiyorum bana yardımcı olursanız çok memnun olrum kilom 88 boyum 1.70 şimdiden teşekkürler
Yola devam o zaman canim bazen ayagimiz takilabiliyor. Gecmis olsun bu arada canimBen de geleyim mi? Motivasyon eksikliğim var. 3 ayda online diyet ile çok güzel kilo verdim ama rehavete kapıldım ve birazını geri aldım o kiloların. Desteklenmeye, grup motivasyonuna ihtiyacım var.
Neyseki sana birsey olmamis canimÖyle bir yere benimde ihtiyacım varsabah kahvaltiyi toplarken kahvaltılıklari tepsiyle bir yere düşürdüm camların kırıldığına mi yanayım içindekilerin heba olduğuna mi yoksa halinin battiginami yanayım bilemedim
Sonra yine ugrarim kizlar . Evde sıkılmislar oyun alanina goturecegiz cocuklari mutfagi toplayim
İyi eglenceler cnmSonra yine ugrarim kizlar . Evde sıkılmislar oyun alanina goturecegiz cocuklari mutfagi toplayim
Çok teşekkür ederim. Cmt başlıyorum inşallah ben de tekrar.Yola devam o zaman canim bazen ayagimiz takilabiliyor. Gecmis olsun bu arada canim
Merhaba h.buldumHosgeldin canim aramiza ben Ayfer
Onlar eglendi ben yoruldum :)İyi eglenceler cnm
Oo daha ne olsunAn itibariyle 8.5oo adım atmışımortancq kızımı aıle hekımıne goturecem simdi gıt gel 4ooo öyle olsa oh mis
Akşam erken uyurlarsa bu yorgunluga bebeler sende bi yeşil çay keyfi yaparsın artıkOnlar eglendi ben yoruldum :)
Oo daha ne olsun
Çocuklar kaç yaşında?maddi acıdan çok mu ıhtıyacınız var canım ?Selam kızlar. Bugün kötü bir gün geçirdim. Hıncını yemekten çıkardim maalesef. Menü veremeyeceğim, ceza verebilirsiniz. Bundan sonraki süreçte diyetime ve sporuma ağırlık verip ocakta istediğim kg ile olmak istiyorum.
İş aramaya son verdim, annem çocuklara bakamayacagini söyledi. Onu zorlamaya hakkım yok elbette, ama kendime, öfkeme söz geçiremiyorum elimde değil.. bugünde birkaç yere görüşmeye gitmiştim geldiğimde çocukların hiç durmadigini bakamayacagini söyledi..
Çocuklar 5 ve 2.5 yaş. Anlaşmalaro çok problem bu sene fazla kavga gürültü var..Çocuklar kaç yaşında?maddi acıdan çok mu ıhtıyacınız var canım ?
Kötü olmuş ama canınız sağolsun ya senden coxuklarından daha onrmlı degıl iş olsa ıyı olurdu ama olmuyorsa vardır bı hayır de önüne bak tatlım
Sadece dıyetıne sahıp olmak ıstedıgın bedene odaklan ..zamala herşey yoluna gırecektır cnm
Rabbim hayırlı kapılar acsın borclarınızı ödeme kolaylığı versınÇocuklar 5 ve 2.5 yaş. Anlaşmalaro çok problem bu sene fazla kavga gürültü var..
Biraz borca girdik o yüzden bir yerden başlamak istemiştim. Hem ev ortamından uzaklaşmakta iyi gelmişti. Hayırlısı buymuş
Öyle tabiki bakma zorunluluğu yok kimsenin. O yüzden kreşe başlatana kadar bekleyeceğimRabbim hayırlı kapılar acsın borclarınızı ödeme kolaylığı versın
Coxuklar kucukmus annenin bas edememesı çok normal cnm yıllar ıcınde yoruluyorlar cocuk bakımı zor geliyor kafa goturmuyor ki biz bile bazen evden kacasımız geliyorannenı anlamak lazım cnm