Mevlana değilim motivasyon için gel !

Günaydın a dostlar gun gun tartı gününe daha yaklaşıyoruz kacamaksız sporlu bir gün olsun inşallah ben yürüyüşumu yaptım duş alıp kahvaltı hazırlıycam

Cuma günü yumurta detoks rutın halıne getırelım başka heycanlars gerek yok
Bugun baska bir markete bakacagim greyfurt icin
Merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım sayfayı da kullanmayi bilmiyorum fazla zayıflamak istiyorum bana yardımcı olursanız çok memnun olrum kilom 88 boyum 1.70 şimdiden teşekkürler
Hosgeldin canim aramiza ben Ayfer
Ben de geleyim mi? Motivasyon eksikliğim var. 3 ayda online diyet ile çok güzel kilo verdim ama rehavete kapıldım ve birazını geri aldım o kiloların. Desteklenmeye, grup motivasyonuna ihtiyacım var.
Yola devam o zaman canim bazen ayagimiz takilabiliyor. Gecmis olsun bu arada canim
Neyseki sana birsey olmamis canim

Selam kızlar. Bugün kötü bir gün geçirdim. Hıncını yemekten çıkardim maalesef. Menü veremeyeceğim, ceza verebilirsiniz. Bundan sonraki süreçte diyetime ve sporuma ağırlık verip ocakta istediğim kg ile olmak istiyorum.
İş aramaya son verdim, annem çocuklara bakamayacagini söyledi. Onu zorlamaya hakkım yok elbette, ama kendime, öfkeme söz geçiremiyorum elimde değil.. bugünde birkaç yere görüşmeye gitmiştim geldiğimde çocukların hiç durmadigini bakamayacagini söyledi..

Çocuklar kaç yaşında?maddi acıdan çok mu ıhtıyacınız var canım ?
Kötü olmuş ama canınız sağolsun ya senden coxuklarından daha onrmlı degıl iş olsa ıyı olurdu ama olmuyorsa vardır bı hayır de önüne bak tatlım
Sadece dıyetıne sahıp olmak ıstedıgın bedene odaklan ..zamala herşey yoluna gırecektır cnm

Çocuklar 5 ve 2.5 yaş. Anlaşmalaro çok problem bu sene fazla kavga gürültü var..
Biraz borca girdik o yüzden bir yerden başlamak istemiştim. Hem ev ortamından uzaklaşmakta iyi gelmişti. Hayırlısı buymuş

Kızımla uyumusum çocuklara kumpır yapıcaktım o yalan oldu ama bana cok iyi geldı bu uyku 1 haftadır erken kalkıp yatmıyordum gecede 1den sonra yatabıldıgım için anca 5 5.3o saat uyuyabılıyorum.. arada gün içi uyuyup acıgı kaptmam lazım

2 Kasım Menum
Kahvaltı öncesi damla sakızlı kahve

Kahvaltı 11 oo

Salata
5zeytın
1fılım beyaz peynir
Biberli domates kavurmasi
1 tk bal tereyağı fındık ezmesi
1dılım ekmek
1dılım kavun

Ara 3 hurma kahve

17.oo kızdan kalan yarım kase makarna

Aksam 19.oo
1 tabak lahana yemeği
1tabak yeşil fasulye
Havuc turp salatalık
1 bardak ayran
Kucuk kase ezme

1o.oo 1 tane çiğ köfte

Bol su form çayı 12.ooo adım

Rabbim hayırlı kapılar acsın borclarınızı ödeme kolaylığı versın
Coxuklar kucukmus annenin bas edememesı çok normal cnm yıllar ıcınde yoruluyorlar cocuk bakımı zor geliyor kafa goturmuyor ki biz bile bazen evden kacasımız geliyor annenı anlamak lazım cnm

Öyle tabiki bakma zorunluluğu yok kimsenin. O yüzden kreşe başlatana kadar bekleyeceğim

Günaydın kızlar ablaniz yürüyüşünü yapıp geldi siz hala yatıyormusunuz yoksa
Bugün komşuma gıdıcem inşallah bişey hazirlamaz kuruyemiş gibi şeyler koyarsa çayın yanına harika olur obur turlude caktırmadan dikkat ederim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…