Mevlana değilim motivasyon için gel !

Geçen hafta bakındım kapanmış çok üzüldüm . Günlüğe de razıyım walla arayış içindeyden konu başlığın beni benden aldı girdim sayfaya
Gercekten zaýiflamak isteyenler için sayfa . En uygun baslik buydu Onun icin niyeti olmayani sirtima alip gezdirsemde motive olamaz . Kendimden biliyorum hazir olmak onemli

Gercekten zaýiflamak isteyenler için sayfa . En uygun baslik buydu Onun icin niyeti olmayani sirtima alip gezdirsemde motive olamaz . Kendimden biliyorum hazir olmak onemli
Yani benim motivasyonum bir kayboldu mu her şeyi bırakıyorum. Su bile az içiyorum çünkü diyet yapmayacaksam niye su içeyim

Üfff çok hazırım çok fena hazırım o pastanın pişmanlığı beni deli etti .
Hedefim haftada en az 5 gün spor (cumartesi pazar temizlikle geçiyor zaten ya da bir yerlere gidiyorum)
Yediklerime de dikkat edip bol su içerek 20 kilo vermiştim 8 inğ geri almak ne kadar acı. Şimdi de onlara savaş açtım

O 8 onune gecmezsek hemen 18 oluveriyor . Tam dogru zaman hemen geri verelim

Hep uçlarda yaşıyoruz ya.. Allah sonumuzu hayır etsin eppekim
Ya hep ya hiç .Oysa bugun bu ogunde yedin tamam sonraki ogunde dikkat et iste ya. Hedefim 30 ocakta 38 yasimda ve 11. Evlilik yildonumunde istedigim elbiseye girip ozgurce , orami burami saklamaya calismadan kutlamak

Ya hep ya hiç .Oysa bugun bu ogunde yedin tamam sonraki ogunde dikkat et iste ya. Hedefim 30 ocakta 38 yasimda ve 11. Evlilik yildonumunde istedigim elbiseye girip ozgurce , orami burami saklamaya calismadan kutlamak
Eppekim şimdiden yıl dönümünüz kutlu olsun umarım hepimiz bir an önce fazlalıklarımızdan kurtuluruz ve eski halimize dönmeyiz

Tekrar hoşgeldin yarin gördügun rakama iyi bak bir daha görmeyeceksin bam bam bam
Hoşbuşdum evet evet görmemeliyim :))
Bir öğünde yiyince ipin ucu kaçıyor o yüzden toparlamak zor 2 aya çok güzel şeyler yapabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…