Mevlana değilim motivasyon için gel !

Azmine sağlık 😍😍hastanedemisiniz durum ne cnm
Iyi canim cikti ameliyattan , oglen niyetinede corba ictim simdi mandalina yiyecegim

Kuşla kandirdim :KK70: kuş bile kedi gibi oldu yilişiķ koynumuza giriyor iste opucuk babacik ogrettikce mutlu oluyor Kuzey ama Nehir korkuyor :KK57:
[/QUOTE]
Bununla geçmiş olsun cnm ❤️
Benim asyam da korkardı şimdi ölüyor hayvanlara alışır cnm
Temizliği sorumlulugu zahmetlı ama kesinlikle yavrulara çok sey katıyor hayvan
Asyanın kedıyı severken merhametını aşkını görmen lazım😍

Evde değilim canım yiyemedim malesef. Doktora sonuç göstermeye gidiyorum. İnşallah bugün gösterebilirim. Dün gittim gösteremedim,üstelik dişçi de ki randevuma da yetişemedim çok keyfim kaçık
Ben yaptım bırazdan yerım yarın yaparsın sende
Kaçırma keyfını vardır bı hayır de :KK66:

İki öğün yemem gerekiyo orda. Bir molam 12-13 arası diğeri de 17-18 arası olacak. Öğle yemeği ve akşam yemeği için alternatif dusuncem
İş yerinde çıkıyorsa yemek kendıne gorw bulursun cnm bişeyler yoksa oglenı yulafla gecir akşam yemek ye zamanla aralıklı oruca gecersej daha rahat edersın

Fırsat buldukça sayfadan kopma grup halınde kılo vermenın en büyük püf noktası bu bence😍 motivasyonu konsantreyı yıtırmıyorsun
Evet ama cidden bu aralar öyle yoğun ve öyle yorgunum ki.. yarın tekrar kan vericem 😓😰
Sabah erken vermek lazimmiş. Eşimi aradım nolur izin al dedim artık aglicaktim nerdeyse. Daha annemlere geçip çocukları alıp eve gelcem. Sonra da akşam evlilik yıldönümünü münasebetiyle ortakoye gidecektik. Nasıl gezcem bilmiyorum şuan

20221026_142228.jpg
ara

Iyi canim cikti ameliyattan , oglen niyetinede corba ictim simdi mandalina yiyecegim

Kuşla kandirdim :KK70: kuş bile kedi gibi oldu yilişiķ koynumuza giriyor iste opucuk babacik ogrettikce mutlu oluyor Kuzey ama Nehir korkuyor :KK57:
Bununla geçmiş olsun cnm ❤️
Benim asyam da korkardı şimdi ölüyor hayvanlara alışır cnm
Temizliği sorumlulugu zahmetlı ama kesinlikle yavrulara çok sey katıyor hayvan
Asyanın kedıyı severken merhametını aşkını görmen lazım😍
[/QUOTE]
Kuşşun tirnaklari batiyor ondan rahatsiz oluyor . Kedi kopekten korkmuyor ama değisik. Kesinlikle merhametle buyumeli çocuklar

merhabalar :) başlık çok iyi ya
Ben de gelebilir miyim
İsmim banu 1.70 boyum
Doğum kilolarımı geçen yaza girmeden verdim 57 ye ulaştım ve şu son 1 aydır 65 e ulaştım yine ve duramıyorum yiyorum
Destek olalım mı birbirimizeee

merhabalar :) başlık çok iyi ya
Ben de gelebilir miyim
İsmim banu 1.70 boyum
Doğum kilolarımı geçen yaza girmeden verdim 57 ye ulaştım ve şu son 1 aydır 65 e ulaştım yine ve duramıyorum yiyorum
Destek olalım mı birbirimizeee
Hosgeldin Banu ben Ayfer . Ilk sayfada kurallarimiz var sana da uyarsa aldiklarini çabucak azimle verelim birlikte. Bende emzirirken dogum kilolarimi verdim 66ya indim ama sonra tutunamayip 83 e ciktim . Frene basmassak şarampole yuvarlaniyoruz :KK70:
Zayıflamaya değil başlığı görünce gülmeye geldim çok orjinal 🤣🙈
Şu depresif hayatta gülmeye ihtiyacımiz var zaten :KK68:

Hosgeldin Banu ben Ayfer . Ilk sayfada kurallarimiz var sana da uyarsa aldiklarini çabucak azimle verelim birlikte. Bende emzirirken dogum kilolarimi verdim 66ya indim ama sonra tutunamayip 83 e ciktim . Frene basmassak şarampole yuvarlaniyoruz :KK70:

Memnun oldum 30 yaşındayım . Kiloları verdim diyip rahatladım sanırım fazla rahatlamışım dediğin gibi şarampole yuvarlanıyorum 😀😀 biraz önce bi pasta daha götürünce dedim banu yeter . Daha önce burayla kilo vermiştim cuma yarışmalarında. Kilo alınca yine girdim foruma . Burda birbirimize destek olmak çok işe yarıyor❤️

Çok tatlısınız motivasyonumu toplayınca katılmak isterim aranıza 💓

Memnun oldum 30 yaşındayım . Kiloları verdim diyip rahatladım sanırım fazla rahatlamışım dediğin gibi şarampole yuvarlanıyorum 😀😀 biraz önce bi pasta daha götürünce dedim banu yeter . Daha önce burayla kilo vermiştim cuma yarışmalarında. Kilo alınca yine girdim foruma . Burda birbirimize destek olmak çok işe yarıyor❤️
Bizde eski cuma yarismacilariyiz artik takimlar kapaninca günlükçu olduk:KK70:

X