Direnci yenmek lazimBir ara stresten yemiyordum bende evet ilk başta kilonu tutuyor ama bir süre sonra çatır çatır enerji harcamak için yağlara yöneliyor ve kilo veriyorsun sabırlı ol derim.
İnşallah3 ay da az bi zaman değil bence
25 kılo almıştım hamileliğimde birkaç ayda gitti hepsi anlatayım size ne yaptığımı belki işinize yarar bişeler
Neredeyse tüm yemeklerimi saf zeytinyağıyla pişiriyorum ve ölçülü çok az kullanıyorum yalnız pilava veya makarnaya tereyağı
Sadece doyana kadar yemek yıyorum arkasından tatlı veya yanına kola içmiyorum çay kahve şekersiz ve altın kural bol bol su
Acı sevıyorsanız acı kıl biber yiyin yemeklerin yanında iştah açar ama metobolizmayıda çok hızlandırır
Ben hareketli yaşam ile ev yemeğinin kilo yapmadığını inanıyorum
Çok da bilinmedik şeyler değil aslında bu saydıklarımı diyet gibi görmez hayatınıza endekslerseniz hem daha sağlıklı hem incecik olucaksınız
Evet hareketim az gibi
Ancak akşam bir tur yürüyüş
Bende sen gibi gram kilo veremiyordum tek başıma. Boy 160 ben olmuşstum 73 kilo. Sonra diyetisyene gittim.6 öğün düzenli yemeyi öğrendim.Buna ragmen kilo veremiyordum sonra "insülin direnci"çıktı kilo verememenin baş sebebidir insülin direnci.Kilolu insanlarda da çıkabiliyor.Hayatıma sporu kattım diyetisyen eşliğinde 15 kilodan fazla verdim.Şu an hala Disiyetisyen kontrolündeyim insülin direnci(gizli şeker)oldugu için dikkat etmek zorundayım.Öncelikle dahiliyeye gidip "insülin"değerinize bir baktırın yoksa işiniz kolay yürüyüş,evde yapacagınız spor ve diyetisyen eşliğinde çok basit kilo verirsiniz hemde hiç aç kalmadan.Evet konum bu
Konu diyet başlığına çok uygun gelmedi bana bu yüzden buraya soruyorum
Ben neredeyse bir haftadir ac geziyorum sabah iki haşlanmış yumurta aksam bir tabak yemek yiyorum
Ama buna ragmen bir günde 100 gram bile veremiyorum bir bardak su içiyorum hop 200 gram aliyorum tartı başında çıldıracagim artık bazen bu sistemle kilo aliyorum
Su icmeyecegim artık diyorum resmen oda olmuyor
Su bile yarıyor deyimini dibine kadar yaşıyorum
Benim iki katım kadar yemek yiyen insanlar incecik
Çok yoruldum ve çok sıkıldım
Bu metabolizma nasıl hızlanır
Diyetisyen usulü bir beslenme tarzı ben 2 yıldır bu şekilde besleniyorum.Fakat "insülin direnci"var mı bir baktırmalı diye düşünüyorum çağımızın illet hastalıgı gram kilo veremez varsa.ac gezdıgınız ıcın kılo veremıyorsunuz
ac bıraktıgınızda vucut alarm verıp yag deposunu koruyor tam aksıne yanı metebolızma yavaslar
sabah haslanmıs yumurta 2 dılım peynır 6-7 zeytın 1 salatalık 1 avuc kuruyemıs yıyın
oglen sutlu kahve tuketın yıne kuruyemıs veya yulaflı kurabıye yıyın
aksam da 1 porsıyon et 1 porsıyon sebze ve bol ayran tuketın
gunde yarım saat yurusenız yeter
sekerden unlu mamullerden kızartma ıslerınden uzak durmanız gerek
bu sekılde beslenıp kılo vermemenız mumkun degıl
ben boyle 5 ayda 30 kılo verdım de ...
hem ınsulın dırencım hem troıd hastalıgım vardı benımDiyetisyen usulü bir beslenme tarzı ben 2 yıldır bu şekilde besleniyorum.Fakat "insülin direnci"var mı bir baktırmalı diye düşünüyorum çağımızın illet hastalıgı gram kilo veremez varsa.
Bende haşimato hastasıyım+d vitamini eksikliği bende de vardı aynı şikayetler insülin direncinin baş düşmanı yürüyüştür canım unutma.Ben hala yürüyüş ve spor yapıyorum ki şeker,un,karpuz,pilav hayatımda yok.Diyetisyen kontrolündeyim.Sporu bıraktıgmda yükseliyor benim şekerim sporla dengeleyebiliyorum ancak.haftada 3 gün yapacagım 40 dk.yürüyüş dahi yetiyor.hem ınsulın dırencım hem troıd hastalıgım vardı benım
d vıtamını eksıklıgım demır eksıklıgım hepsı vardı
ıc hastalıkları yanı endokrıne gıttım once
dedım kılo veremıyorum hep ac ve halsız hıssedıyorum
42 tahlıl ıstedı genel bır tetkık
gunde 2 ögun ye proteın agırlıklı beslen dedı bahsettıgım duzenı soyledı
sabah 9 kahvaltı aksam 5 yemek yedım
aralarda fıltre kahve turk kahvesı sut ayran bıtkı cayı tabıkı sekersız seyler tukettım
canım kacamak yapmak ıstedıgınde kuruyemıs yedım badem cevız leblebı ve bol ayran ıctım
bu sekılde verdım
unsulın dırencını kırmak ıcın unlu mamullerı ve şekerlı urunlerı anında dırek komple kesmek gerekıyor
haftada ıkı gun yuzmeye de gıdıyorumBende haşimato hastasıyım+d vitamini eksikliği bende de vardı aynı şikayetler insülin direncinin baş düşmanı yürüyüştür canım unutma.Ben hala yürüyüş ve spor yapıyorum ki şeker,un,karpuz,pilav hayatımda yok.Diyetisyen kontrolündeyim.Sporu bıraktıgmda yükseliyor benim şekerim sporla dengeleyebiliyorum ancak.haftada 3 gün yapacagım 40 dk.yürüyüş dahi yetiyor.
sağlıklı bir ömür diliyorum cnm hareketi hayatından hiç eksik etme diyabette giden yolu engelleyemeyiz belki fakat geciktirebilirz.haftada ıkı gun yuzmeye de gıdıyorum
kesınlıkle hareket sart ne olursa olsun ne kadar yemege dıkkat edersen et hareketsız asla olmuyor bu iş
Aaaaa olur mu siz durun biz hizlandiririz sizin yerinize..!Evet konum bu
Ben neredeyse bir haftadir ac geziyorum sabah iki haşlanmış yumurta aksam bir tabak yemek yiyorum
Ama buna ragmen bir günde 100 gram bile veremiyorum bir bardak su içiyorum hop 200 gram aliyorum tartı başında çıldıracagim artık bazen bu sistemle kilo aliyorum
Vay maşallah. Ne kadar sürede?Açlık orucu+esila çayı=(-11 kilo) ya mal oldu bende
Evet konum bu
1 aydaVay maşallah. Ne kadar sürede?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?