Su ve sporsuz sağlıklı zayıflamak hayal gibi.Mesela ben yatmadan 1 saat önce yoğurt,zencefil,zerdeçal karışımı yerdim sindirimimi gayet hızlandırmıştı.Ama bol su içmelisiniz peşinden.Yanı başınızdan suyu ayırmayın benim gibi su ile aranız yoksa aklınıza gelmesi açısından iyi oluyor.Zumba seanslarına katılın yapamıyorsanız evde telefonunuzdan zumba videoları indirin.Rutin spor anlayışınız yoksa zumba gayet eğlenceli ve kesinlikle olumlu etkilerini görüyorsunuz.
Hareketsiz olmaz.Asansör kullamayın,araç kullanıyorsanız yakın mesafede araba olayını unutun.
Kahvaltıda müsli vs sevmiyorsanız kendinize özel porsiyonunuz olsun.Abartmadan domates,salatalık,yeşillik(roka,maydonoz)peynir,ceviz,kayısıdan oluşan bir kahvaltı hazırlayın.Ekseri aç karnına şekersiz türk kahvesi alışkanlığı edinin.Fazlası zarar yalnız.Ekmek,şeker,hamur işi bir süre unutun hele de bu sıcaklarda off ki ne of.Kilo vermeye başladığınızda haftada bir gün kendinizi ödüllendirin.Sevdiğiniz şeylerden yine abartmadan.
Tatlı,çikolatasız hayat mı? =) Biliyorum zor ama ballı tarçınlı süt içtiğimde hiç birini aramıyordum.Verdiği enerji de cabası..
Hareket,hareket..Deniz yoksa yeşil gördüğünüz yere ışınlanın temiz havada yaptığınız yürüyüş yormayacaktır sizi.Kulağınızda müziğiniz olsun ve başlayın.Enerjiniz olmazsa yürüyecek halinizde kalmaz.Aç kaldıkca performansınız düşer psikolojik olarak da yorgun hissedersiniz.Aç kalmak yok.Ceviz,kuru incir,kayısı
Kilo vermeye başladıkca ayaklarınız kendi kendine yürümeye başlayacak,seri seri serii hareketlerle gün içindeki işlerinizi aksatmadan ve kendinizi çok yormadan gün sonu yapmış olun.Akşam abur cubur yok :)
Atlamadan yazmaya çalıştım.Bu şekilde bir ayda 5 kilo vermiştim.Yorgunluktan ölsem de sporumu aksatmıyorum artık.Faydası çok inanın.
Başarılar şimdiden