Af edersin zaten ezelden bir kronik kabızlık vakasiyimBu sira bendede var ayni sorun. Kilo sorunum yok ama istahimda yok. Havalar cok sicak..az yedigim icin muhtemelen vucut yakmiyo. Bol yesillik agirlikli beslen bol su yogurt.. ve ne zaman kilo verirsin biliyo musun? Saglikli beslenip tuvalete duzenli ciktiginda.. diger turlu olmuyo
lifli yiyecek ve kayısı ile bu sorunun üstesinden gelirsiniz.Af edersin zaten ezelden bir kronik kabızlık vakasiyim
Iste sorunu buldun o zaman.. vucut yedigini atamazsa nasil olacak? Sirkulasyon sart. Sen o zaman yemene azami dikkat etcen.. mesela kirmizi et cok tukettigimde cok kotu geliyo bana..zaten peksevmemde, sorun olmuyo pek yemem. fazla karbonhidrat vs alma.. sen3 ogun ye bakalim salata yesillik yogurt meyve 2-2,5 lt su. Sabahlarida Ac karnina balli ilik su ic.. bakalim degisiklik olacak mi?Af edersin zaten ezelden bir kronik kabızlık vakasiyim
Bir ara dukan diyetiyle zayifladim sadece onunda devamını getiremedim ben ancak protein diyetiyle zayiflamistimKilo vermeniz için öncelikle beslenme alışkanlığınızı değiştirmeniz lazım. Ekmeği ve kalitesiz karbonhidratları hayatınızdan çıkarıp protein ağırlıklı beslenmeniz lazım. Beslenme belli bir yere kadar kilo vermenize yardımcı olur, bunu spor ile desteklemeniz lazım. Sadece yürüyüş yetmez, ağırlığı da ilave etmeniz gerek sporunuza.
Evet hatta 1 litre su ancak içiyorum günde
Teşekkür ederimBu konuya yazmayı kendime borç bilirim sizin yardımlarınızdan sonra
Tartı çok yanıltıcı olabılıyor sabah gece ki kılondan fazla çıktığın bile olabiliyor onu takmayın kafanıza hem içtiğin 2lt su vücuttan atılmadığı sürece tartıya ekleniyor
Aç kalmayın protein ağırlıklı beslenin ve hareket en önemlisi
Çevremdeki kilosundan yakınan insanlara baktığımda ya aşırı hareketsizler yada abur cubur, tatlı veya kola bagımlılıkları var
Sürekli diyet yapmak bile metabolizmayı yavaşlatıyor. 3 ana 2 ara öğün beslenmek lazım, hareketsiz kalmamak ve bol su içmek lazım. Fast-food yememek lazım. Su yarıyor dediğiniz, yemek yemediğiniz için vücut su tutuyordur. Ne yapsın kriz ortamı sanıyor vücudunuz. Siz çok yanlış anlamışsınız.Evet konum bu
Konu diyet başlığına çok uygun gelmedi bana bu yüzden buraya soruyorum
Ben neredeyse bir haftadir ac geziyorum sabah iki haşlanmış yumurta aksam bir tabak yemek yiyorum
Ama buna ragmen bir günde 100 gram bile veremiyorum bir bardak su içiyorum hop 200 gram aliyorum tartı başında çıldıracagim artık bazen bu sistemle kilo aliyorum
Su icmeyecegim artık diyorum resmen oda olmuyor
Su bile yarıyor deyimini dibine kadar yaşıyorum
Benim iki katım kadar yemek yiyen insanlar incecik
Çok yoruldum ve çok sıkıldım
Bu metabolizma nasıl hızlanır
Maşallah alırken 2 günde 3 kilo bile alirim ama verirken bir ayda o 3 kiloyu zor veririmMetabolizma az yiyerek değil sık sık az yiyerek hızlanır.
Benimde çok çok yavaş.
Diyetisyen 1 ay aç gezsen 100 gr veremezsin demişti.
Sık yiyip çok hareket ederseniz işe yarar
Ekmeği karbonhidrati kesinlikle keseceğim bu gidişlegüzel sağlıklı bir kahvaltı metabolizmayı hızlandırır, ama hiç karbonhidrat almamaya çalışmanız lazım. Yumurta salatalık, kuruyemiş kuru meyve den oluşan bir kahvaltı hem tok tutar hem metabolizmayı uçurur.
onun dışında bir tur yürüyüşle metabolizma hızlanmaz, en az 20 dakika molasız yürüyüş yapmanız lazım. Kendi temponuzda yüyürüş yapmanız da önemli.
yine günün belirli bir vakti nefes egzersizi yapabilirsiniz. Spor yaparken de olabilir bu, derin nefes alıp verin bir kaç dakika, mümkünse daha fazla.
valla benim de metabolizmam çok yavaştır, ölmeyecek kadar nabız atıyor yani o kadar diyim.
Ancak düzenli spor ve düzenli beslenme ile bu döngüyü kırabiliyorum.
AynenMaşallah alırken 2 günde 3 kilo bile alirim ama verirken bir ayda o 3 kiloyu zor veririm
3 ay da az bi zaman değil benceTeşekkür ederim
Bir ara ben de kola bağımlılığı vardi günde 1 litre kola aliyordum ve yetmiyordu bu yuzden bu kadar kilo aldim belki e
3 aydır bıraktım şekeri çaya atmayı bıraktım ama dediğim gibi kilolar deyim yerindeyse yapıştı direniyorlar da direniyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?