• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Metabolizma

Af edersin zaten ezelden bir kronik kabızlık vakasiyim
Ben bu sorunu kefirle çözdüm sabah aç karnına düzenli olarak 1 bardak kefir için çok iyi geliyor gerçekten.
Ayrica 1 hafta çok kısa bi süre o kiloları 1 haftada almadınız ki 1 haftada veresiniz?
Hergün tartılmak doğru değil uykusuzluk adet dönemi vs.odem yapar mesela bu demek değil ki kilo aldınız.
Sabırlı olmak lazım kesinlikle bir tur yürüyüş az ayrıca en az 30 dk tempolu yürüyüş yapın akşamları.

Ben bu sorunu kefirle çözdüm sabah aç karnına düzenli olarak 1 bardak kefir için çok iyi geliyor gerçekten.
Ayrica 1 hafta çok kısa bi süre o kiloları 1 haftada almadınız ki 1 haftada veresiniz?
Hergün tartılmak doğru değil uykusuzluk adet dönemi vs.odem yapar mesela bu demek değil ki kilo aldınız.
Sabırlı olmak lazım kesinlikle bir tur yürüyüş az ayrıca en az 30 dk tempolu yürüyüş yapın akşamları.
kefirle haftada kaç kilo veriliyo?

Aç kalarak kilo veremezsiniz , kendi kendine 15, 20 kilo vermiş bir insan olarak şunu soyleyebilirim. Bol bol hareket. Günde sabah akşam birer saat olmak üzere hareket edin. Hatta ben evde müzik açıp kendi kendime dans bile ediyordum.

Ayrıca beyaz ekmeği , şekeri bıraktım aksam belli bir saatten sonra yemek yemeyi bıraktım. Çikolata hastası bir insandim. Çikolata vb abur cuburlari kestim, fast food ağzıma surmedim. Her gün tartılmak yerine bu dediklerimi düzenli uygulayıp ayda bir tartilin , daha motive edici olacak sizin için.

Diyetisyene gittiniz mi acaba? Her insanın yapısı farklı oluyor sonuçta.

sütün içine bir miktar tarcın serpin ki sekeri dusursun, benim ilaclarımdan dolayı inüsülün direnci olustu boyle care buldum kendime

Doktora gittiniz mi ? İnsülin direnci tiroid var mı bakıldı mı ? Eğer varsa boşa aç kalırsınız

Metabolizma tamamen sizin beslenme alışkanlığınızla alakalı ve geçmişinizle

Sulu yemek kültürünüz olmadıysa metabolizmanızda çalışmaz,

Birde neyi yediğiniz önemli lifli beslenmeniz lazım sabahları elma suyuyla kahvaltı edebilirsiniz elma suyu iticidir bağırsakları temizler ara öğün veya kahvaltıda kayısı yiyebilirsiniz
Akşam yemeği nohut bezelye mercimek havuç gibi şeyler yiyin
Yemeği pişirme kısmında ise soğan et ve salçanın tam kavrulması lazım bunları şöyle bi döndürüp bırakan nekadar kişi tanıyosam hepsi kabız

En az 3lt su içmeniz gerekiyor. Ve günde 20 dk
tempolu spor.

09:00 Sabah kahvaltıda 2 dilim ekmek, 1 haşlanmış yumurta, bol bol yeşillik domates, 3 yemek kaşığı pekmez, iki kibrit kutusu peynir, 10 zeytin, açık çay.

12:00
1 su bardağı light süt, az çok tahıllı gevrek form

15:00
4 kuru incir + 4 bütün ceviz + 1 bardak light süt

18:00
1 su bardağı çorba
8 yemek kaşığı etsiz sebze yemeği
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek

21:00
Meyve
İstediğiniz bir meyveden 1 porsiyon. Muz hariç.

3 lt. Suyu öğün aralarına dağıltın. Sporu da öğlen yapın. 2 haftada 3-4 kilo gidiyor.

Az yiyince vücut tutuyor. Mesela sabah pekmez yemezsen kan düşüyor b12 eksiliyor. Unutkanlık agrasiflik vs. Oluyor. Sağlıklı beslenmek önemli olan. Az yemek değil ki.

Geçmiş olsun ❤️

Kefirle kilo vermedim kabızlık sorunundan bahsetmişti konu sahibi.
Bağırsaklara çok iyi geliyor kefir onu demek istedim ben.
Zaten tek bir yiyecek veya içecekle kilo verilmez.
az yiyorum yok çok yiyorum yok gitmiyo..:) hiç de hamurişi tatlı yapmadim evimde..
kilo gitsin diye yapmadim kilolar bana misin demiyo. nerede hata yapıyorum ki:/

Evet konum bu
Konu diyet başlığına çok uygun gelmedi bana bu yüzden buraya soruyorum
Ben neredeyse bir haftadir ac geziyorum sabah iki haşlanmış yumurta aksam bir tabak yemek yiyorum
Ama buna ragmen bir günde 100 gram bile veremiyorum bir bardak su içiyorum hop 200 gram aliyorum tartı başında çıldıracagim artık bazen bu sistemle kilo aliyorum
Su icmeyecegim artık diyorum resmen oda olmuyor
Su bile yarıyor deyimini dibine kadar yaşıyorum
Benim iki katım kadar yemek yiyen insanlar incecik
Çok yoruldum ve çok sıkıldım
Bu metabolizma nasıl hızlanır

her gün 45 dakika yürüyüs yap, her Sabah az sütlü sekersiz kahve ic, amac kahvalti yapmadan önce tuvalete cikabilmek..., yemeklerin cogunu yogurtla ye

Back