• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Metabolizma

Evet konum bu
Konu diyet başlığına çok uygun gelmedi bana bu yüzden buraya soruyorum
Ben neredeyse bir haftadir ac geziyorum sabah iki haşlanmış yumurta aksam bir tabak yemek yiyorum
Ama buna ragmen bir günde 100 gram bile veremiyorum bir bardak su içiyorum hop 200 gram aliyorum tartı başında çıldıracagim artık bazen bu sistemle kilo aliyorum
Su icmeyecegim artık diyorum resmen oda olmuyor
Su bile yarıyor deyimini dibine kadar yaşıyorum
Benim iki katım kadar yemek yiyen insanlar incecik
Çok yoruldum ve çok sıkıldım
Bu metabolizma nasıl hızlanır
Metabolizmanızı yavaslatmissiniz.
Almanız gereken kalori miktarını öğrenip 200-300 aşağısını aldığınızda kilo verirsiniz.
Önce düzenli yiyerek ve spor yaparak metabolizmanızı hizlandirmaniz gerek. Sağlık sıkıntınız yoksa 2 haftada toparlarsınız.

Sürekli tartılınmaz ki.. sabah wc sonradı aç karna çamaşırla tartılacaksın..

meta hızlandırıcı çaylar içsen.. detoks suları fln. Doğru bildiğimiz o kadae yanlış var ki.. bide sporsuz kilo verilmiyo... bide suyu sakın azaltma.. su içip wc ye çıkacaksın ki kilo veresin..

Belli bir kalori altına iniyorsaniz zaten metabolizma yavaşlar (okalori kişiye göre değişir )

Mesela benim giriş yaptım uygulamada 1400 kalori yazıyor orda yediğin şeyleri girdikçe
Protein miktarını yağ miktarını da gösteriyor
Tarifler püf noktaları da paylaşan oluyor bir gir bak derim

Diyet başlangıcın da illa kilo vereceksiniz diye bişey yok ben ilk başladığım gün o kadar şişkin hissettim ki ekmek yemiyorum diye salatayı abanmistim çünkü :))

Siz bol bol suya devam edin kalori hesabı yapıp ona göre tüketin yiyeceklerinisi bu şekilde hızlanır :))

Amerika'yi yeniden kesfetmenin alemi yok. Genel kilo verme yontemleri belli.:KK51:

• Haftada uc gun yapilan duzenli yuruyus.
  • Gunde en az 2 litre su icmek.
  • Porsiyonlari kucultmek.
  • Yesil yaprakli sebzeler tuketmek.
  • Kuruyemis badem, kabak cekirdegi tuketmek.
  • Abur cuburdan uzak durmak .
  • Insulin direnci gibi bir saglik sorunu ona gore beslenmek .
  • Bir de motivasyon icin KK deki zayiflama takimlarina katilmak.

Evet konum bu
Ben neredeyse bir haftadir ac geziyorum sabah iki haşlanmış yumurta aksam bir tabak yemek yiyorum
Ama buna ragmen bir günde 100 gram bile veremiyorum bir bardak su içiyorum hop 200 gram aliyorum tartı başında çıldıracagim artık bazen bu sistemle kilo aliyorum
Hiç diyetisyende yada hastanede ölçüm yaptırdınız mı yağ oranı kas oranı ve metabolizma yaşı ve metabolizma Yaşınız kaç çıktı

Hiç diyetisyende yada hastanede ölçüm yaptırdınız mı yağ oranı kas oranı ve metabolizma yaşı ve metabolizma Yaşınız kaç çıktı
Doktora gittim dahiliyeye
İnsülin direnci ve pko var dediler
Bunun için glifor yazdılar
Yine devlet hastanesinin diyetisyenine gittim elime bilindik recetelerden birini tutusturdu bitti

Amerika'yi yeniden kesfetmenin alemi yok. Genel kilo verme yontemleri belli.:KK51:

• Haftada uc gun yapilan duzenli yuruyus.
  • Gunde en az 2 litre su icmek.
  • Porsiyonlari kucultmek.
  • Yesil yaprakli sebzeler tuketmek.
  • Kuruyemis badem, kabak cekirdegi tuketmek.
  • Abur cuburdan uzak durmak .
  • Insulin direnci gibi bir saglik sorunu ona gore beslenmek .
  • Bir de motivasyon icin KK deki zayiflama takimlarina katilmak.
Bende ödem tutma ve kabızlık büyük sorun yaratıyor daha çok

Çok yazamadim ben gruplara
Haftada bir sadece kilo bildirimi yaptım oda olmadi tabii
Ne kadar cok aktif olursan o kadar cok verim alirsin.

Ben duzenli paylasim ve bildirim yapan hicbir kimsenin kilo veremedigini gormedim.

KK takimlari gercekten disiplinli ama kilo vermek icin kisinin de disiplinli olmasi gerekiyor.

Tam tersi kiloluyum
O zaman dahiliyeye şeker vs baktır. Ben de gittim şeker çıktı. Yeme krizleri geliyordu. Kurtuldum çok şükür. Darısı başına. İsteyince oluyor. Başaracaksın inan yeter. Ama aç kalma. Herkes yazmış. Öyle diyet olmaz. Şeker hastası için diyet var bende. İstersen atayım.

Evet konum bu

Aç kalınca vücut savunmaya geçer, metabolizma hızını iyice yavaşlatır ve tüm yiyeceklerinizi yağa çevirip depolar, alarm durumu olarak algılar
3 öğün düzgün yemeli , bol su içmeli ve yürüyüş yapmalısınız, açlık asla çözüm değil

O zaman dahiliyeye şeker vs baktır. Ben de gittim şeker çıktı. Yeme krizleri geliyordu. Kurtuldum çok şükür. Darısı başına. İsteyince oluyor. Başaracaksın inan yeter. Ama aç kalma. Herkes yazmış. Öyle diyet olmaz. Şeker hastası için diyet var bende. İstersen atayım.
Umarim çok sıkıldım kilolu olmaktan

Back