Evet hareketim az gibiaç gezmekle kilo verilmez ki. siz olayı yanlış anlamışsınız.
spor yapmanız lazım, bol su içmeniz lazım.
sürekli tartiya cikılmaz..Evet konum bu
Konu diyet başlığına çok uygun gelmedi bana bu yüzden buraya soruyorum
Ben neredeyse bir haftadir ac geziyorum sabah iki haşlanmış yumurta aksam bir tabak yemek yiyorum
Ama buna ragmen bir günde 100 gram bile veremiyorum bir bardak su içiyorum hop 200 gram aliyorum tartı başında çıldıracagim artık bazen bu sistemle kilo aliyorum
Su icmeyecegim artık diyorum resmen oda olmuyor
Su bile yarıyor deyimini dibine kadar yaşıyorum
Benim iki katım kadar yemek yiyen insanlar incecik
Çok yoruldum ve çok sıkıldım
Bu metabolizma nasıl hızlanır
Bir de bana sen kilolusun daha çabuk verirsin diyorlar hiç öyle olmuyorsürekli tartiya cikılmaz..
ayrica aç gezerseniz yağlar degil kaslar erir cok yanlis..
aci biber yogurt falan metabolizma hızlandırir..Diyetisyene gittim.ilk 10 gunum aç gibi gecti yogurt salata geneli..2kilo gidebildi..devam edicem daha tabi ki...yani oyle cabucak gitmiyor kilolar ..haftada 5kilo falan yalan dolan su kaybi odem kaybi onlar..
yogurda pul biber ve zerdeçal.attirdi diyetisyenim..tabi yuruyus de mecburi 1 saat spor şart..Bir de bana sen kilolusun daha çabuk verirsin diyorlar hiç öyle olmuyor
Acı biber yoğurdu bende duydum deneyeceğim
Kesinlikle su kilo aldirmaz diyorlar ama akşam içtiğim su sabah bana kilo olarak dönüyorSu icmemek olmazki su metaboluzmayi hizlandirir tam tersi. Regline yakinken reglken filan tartilma tavsiyem. Haricibnde bu havalar insanda ödem tutuyo sanırım.
suyu da abartmamak lazim ama 2.5 litre içsen yeterli bence cunku bazı insanlarda aşirı su ödem yapar sık idrara cikamazlarsa..Kesinlikle su kilo aldirmaz diyorlar ama akşam içtiğim su sabah bana kilo olarak dönüyor
Ödem için yeşil cay iç dediler beni daha kötü etkiledi
Kesinlikle su kilo aldirmaz diyorlar ama akşam içtiğim su sabah bana kilo olarak dönüyor
Teşekkürler troid sorunum yok ama pvos var doktorlar baktı ve onun için ilaç yazdılartuzu azalt
bileşik karbonhidrat tercih et beyaz ekmek, makarna, pirinç yerine.
protein ağırlıklı beslen
bol su iç içine çubuk tarçın ve limon at
kilo vermek için aldığından fazla kalori yakmalısın.
kilona, yaşına, cinsiyetine göre kaç kalori alman gerektiğini hesapla ondan biraz az kalori alıp daha hareketli olursan istediğine ulaşırsın.
beslenmeyi kesersen vücut depolama eğilimine gider.
bir de hormonlarına baktır tiroid ya da pcos var ise sıkıntı oluyor kilo konusunda
Bu sira bendede var ayni sorun. Kilo sorunum yok ama istahimda yok. Havalar cok sicak..az yedigim icin muhtemelen vucut yakmiyo. Bol yesillik agirlikli beslen bol su yogurt.. ve ne zaman kilo verirsin biliyo musun? Saglikli beslenip tuvalete duzenli ciktiginda.. diger turlu olmuyoKesinlikle su kilo aldirmaz diyorlar ama akşam içtiğim su sabah bana kilo olarak dönüyor
Evet hatta 1 litre su ancak içiyorum gündeidrara mı cikamiyorsunuz sıcaklar da ödem yapiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?